Jump to content
 • Sign Up

Arjen's Blog

 • entries
  5
 • comments
  21
 • views
  3,549

A-lusion

Sign in to follow this  
Arjen

140 views

dz70a0.jpg

Item door Arjen

Naam: Onne Witjes (23)Stijl: Hardstyle/Hardhouse/Hardtrance

Label: Scantraxx Records e.a.

Land: Nederland 6nz1jc.jpg

Officiele Website: www.a-lusion.com

A-lusion is in veel ogen niet zo bekend. Ik hoorde zijn muziek ook pas na Qlimax 2007. Maar echt, wat een talent heeft die jongen. Dat is wel het nadeel van een DJ van een aparte muzieksoort. Je wordt pas bekend nadat je goed hebt gepresteerd op een groot evenement. Van de naam A-lusion heb ik natuurlijk wel eerder gehoord, maar ik dacht eerst dat het weer zo een standaard producer was met alleen maar 'reng-deng-deng' nummers. Laatst kreeg ik een vinyl in de handen gedrukt met het nummer 4 Elementz er op. Sjonge, wat een geweldig nummer is dat. Het is dan wel weer aan de softe kant, maar goed, dat is helemaal niet slecht tussen alle harde muziek door.

Na eenmaal zo'n vet nummer gehoord te hebben, ga je natuurlijk op zoek naar nog meer muziek van A-lusion. Het eerste wat ik van hem vond was In Trouble en Veritas. Wat een fijne nummers zeg, hier kan ik wel uren naar luisteren. Daarna heb ik de oudere muziek van hem opgezocht. Dan kom je muziek tegen zoals Perfect It en Talk Iz Tomorrow (deze stond ook op de 4 Elementz vinyl). Helemaal te gek.

Voor mij komt er weer een artiest op mijn favoriete artiesten lijstje.

2emg66o.jpg_01WD8FFThM

2bwrat.jpgzk0ydibKqI8

2lar8me.jpgi6l5ogKKkJE

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

Stond al een tijdje in m'n afspeellijsten, nooit echt gekeken wat voor DJ het nou was. Interessant stukje, en lekkere muziek maar dat wist ik al. Leuke blog trouwens, wat vind je van m'n review over Pissin' Razorbladez in het Beeld & Geluid forum, topic Albums van A tot Z? Ik wil wel eens een algemeen stukje over bijvoorbeeld HeadHunterz of Akira schrijven, ik geloof dat we qua stijlen wel op

Share this comment


Link to comment

Pissin' Razorbladez is niet een van mijn favoriete albums. Veel te 'donker' en sommige nummers heb ik echt rechtstreeks de prullenbak in gegooid (op de computer ^^). Ik weet ook niet precies of dat jou stijl is, maar ik kan het in ieder geval niet 24/7 luisteren wat wel het geval is bij hardstyle (A-lusion dus ook).

Ik heb je n PB gestuurd met wat op/aanmerkingen. ;)

Share this comment


Link to comment

Ikzelf ben wel into Darkcore maar ik kan hardstyle zeker ook waarderen, ik zit vrij in het midden, een beetje softe speedcore onder het hardlopen kunnen mijn oortjes ook wel aan. Wat vind je bv. van Paul Estak of Showtek? Hardstyle is inderdaad meer om wat langer ontspannend naar te luisteren maar ik ervaar niet de rush die ik krijg als ik een uur naar Darkcore luister. Ik vind het nogal jammer dat veel nummers als Hardstyle worden bestempeld terwijl het vrij duidelijk Jumpstyle is, waar ikzelf geen groot fan van ben. Headhunterz is al vrij lang mijn favoriete hardstyle groep maar vele anderen staan ook hoog in mijn afspeellijsten als DJ Luna (Bestaat al vrij lang, begint een beetje af te dwalen), Lady Dana, DJ Zany en tot mijn schaamte geniet ik ook nog wel eens van een Happy Hardcore liedje van Starsplash :$

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...