Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,972

Editie 001 -- Froops Fisie


NandroDavids

434 views

froopsfisiewb7.png

Nee, je leest het verkeerd. Mijn rubriek bevat geen vuisten of iets dergelijks. Mijn rubriek, bestaat gewoon uit mijn hersenspinsels. Onzinnig, vaag, leuk of grappig. Het is maar hoe jij het ziet.

Enniewee, in deze eerste editie *yay* leg ik mijn gedachten op opvallende leden. En niet alleen maar dit, maar ook met bijbehorende lolcat. Lolcatz FTW!

We trappen af met een leuke, gezellige Belg genaamd Seva. Seva is het lid dat altijd, maar dan ook altijd, de nadruk legt op zijn soms rare, grappige en domme vervloekingen. Daarom verdient dit beste verbannen lid een plaatsje in mijn geweldige lijst, met bijbehorende lolcat, uiteraard over zijn woordgebruik.

dem-cheeses-moved.jpg

We volgen met NilsHolgersson. Nils heeft bekendheid door zijn manier van doen. Er was een klein akkefietje met een Acronym, maar dat is verleden tijd. Desondanks kan beste Nils nogal een 'pain in the ass' zijn, vandaar ook deze lolcatz.

surprise-buttseckz.jpg

Lantyz, wie kent hem niet? Met zijn opmerkingen OWNd hij iedereen.Wat hem tevens in de rubriek brengt is zijn nauwe verbintenis met lolcatz. Maar nee, voor Lantyz geen lolcatz. Lolsquirrelz, daar draait hij warm voor.

funny-pictures-creepy-squirrel-camera-park.jpg

funny-pictures-evil-black-squirrel.jpg

Het drankorgeltje van het forum.*Sorry* Deze chick valt ook op omdat ze van het vrouwelijke geslacht is, een zeldzaamheid op dit soort forums. Uiteraard heb ik het over Mirrrr. Mirrrr wil altijd een rosé. Altijd. Booz ftw!

funny-pictures-cat-drinking-wine.jpg

Forumconciërge. Computerz. Ex-crewlid. Dit is natuurlijk Ewoud. Ewoud viel op door zijn technische kennis, waardoor hij onterecht als Supernerd werd gezien. Ja, ok, na zijn degradatie is hij nu ook een Supernerd, maar daar gaat het niet om. Ewoud verdient een plaatsje in deze lijst vanwege zijn diensten aan dit forum.

lolcat-funny-picture-moderator1.jpg

Over conciërges gesproken, waar is Galiorix?

128338197914843750ukankleen.jpg

Enniepoo, dit was mijn 'opvallende-leden-met-lolcatz'rubriek. Ik heb nog een kleine toevoeging voor de leden onder ons, want hay, de SL+ trek ik voor, die hebben al van mijn ridicule verhaal mogen genieten. Aanschouw, mijn reguliere schooldag!

Ik heb me laatst toch wat meegemaakt. Tering, je zou het niet geloven als er geen plaatjes bij waren.

Ik fietste terug van school met een muts op. Jeweetwel, het is een beetje fris enzo.

funny-pictures-cat-hat-head.jpg

Tot m'n schrik zag ik een grondeekhoorn. Er fietsten 2 negroïde personen voor me, en van het moment heb ik een filmpje, ik pak hem er even bij.

grondeekhoornjg7.gif

Maar het bleek dat ze achteraf verkleurden, en er één bij kwam!

niggersys4.jpg

Nah, ok, grondeekhoorn, 3 negroïde personen, dat is niet iets wat je elke dag samen ziet. Afijn, ik kwam thuis, en ik wou eerst eens rustig zitten op mijn nieuwe stoel.

lolchairgp9.jpg

Ik viel in slaap, en het werd al een uur of 3 toen ik wakker werd. Zag ik dit voor m'n raam, ik wist niet wat ik zag!

stalkercatiq9.jpg

Bleek dus dat die ramenzetters het bedacht hadden.

funny-pictures-cat-install-invisible-windows.jpg

Naja, ik krijg toch honger, en begin een taart te bakken. EN IK ZIE ME TOCH EEN POES IN HET DEEG!

funny-pictures-cat-baking-bowl.jpg

Rotbeest weggejaagd, taartje klaar, komt mijn zus eraan.

fatwhoregt5.jpg

Ik zo van:'He, dit gaat niet he!'.

stopwy2.jpg

Dus ik gaf haar een muffin, zodat ik mijn taart voor mezelf had.

muffincatvd4.jpg

Toen bleek dat ze wel wat meer wou.

tastyjf1.jpg

Ze had ook een vriendin uitgenodigd.

snorlaxkf3.png

Ik verveelde me, dus ik ging maar een boek lezen. 'Om het eetn maor eem te laotn zakkn.' Bleek dus een waarzegger te bellen die het boek verpestte.

spoilerxb0.jpg

Achteraf kreeg ik toch wel last van de taart, wat deed dat zeer!

poopingwu5.jpg

Dit was mijn dag tot zover, een goede nachtrust allen!

9 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...