Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,847

Editie 002 -- V®aaggesprek


NandroDavids

682 views

vaaggespreksl2.png

Zoals beloofd wordt er elke maand iemand geïnterviewd die in de betreffende maand op de één of andere manier níet in de spoglights heeft gestaan. Deze maand is dat niemand minder dan Mirrrr, die in tegenstelling tot andere maanden een keer niet is gepromoveerd, niets heeft bereikt op het Forum en ook nog eens is gestopt met OWN om bij MAF aan de slag te gaan; Als dat niet uit de spotlights treden is, dan weet ik het ook niet meer.

---

Wat vind je van het feit dat je op het punt staat getuige te zijn van een écht interview, na al die oppervlakkige, laagdrempelige en simpele interviews die je zelf hebt gehouden?

Er gaat natuurlijk niks boven een interview met de alom geprezen NandroDavids. Vanaf het moment dat ik hier op het forum mij aanmeldde was er iets in mij dat hoopte dat ik ooit nog op 1 of andere manier in contact zou komen met NandroDavids. Toen het moment daar was eindelijk zaten we in omgekeerde positie. Ik stelde de onbenullige vragen en voelde mij zeer klein tegenover diegene die ik interviewde. Eigenlijk voelt dat nu precies zo...

Ik ga je nu echt niet op je gemak stellen door je wat rosé aan te bieden; Dat werkt je verslaving alleen maar in de hand. Hoe kijk je zelf eigenlijk aan tegen je roséverslaving?

Ik heb geen verslaving!Laat ik in dat geval de vraag ietwat anders formuleren: Hoe denk je over je overmatige roségebruik? Heb je er geen problemen mee / kun je nog wel zonder / stroomt er rosé door je aderen?

Ach zolang er nog bloed door de rosé stroom gaat het allemaal nog goed.

Goed, tijd voor een ander onderwerp lijkt me: Je heb lange tijd gewerkt aan OWN, maar nu is daar de overstap naar MAF. Vanwaar die plotselinge switch?

Laat ik voorop stellen dat ik bijna een jaar lang met heel veel plezier aan OWN gewerkt heb en dat ik nog steeds het jammer vind hoe het allemaal gegaan is.

Maar mede daardoor heb ik natuurlijk weer wat tijd over wat ik graag in een andere blog steek. Zeker als je ziet dat het een blog is die bij de eerste editie kwalitatief gezien al zo goed was en alleen nog maar meer kan groeien. Ik hoop dat ik daar een steentje bij kan dragen.

Wat maakt MAF dan precies tot zo'n uitstekende blog? En op wat voor manier denk je te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van MAF?

MAF is een uitstekende blog omdat het vooruitstrevend is. De manier waarop forumnieuws gebracht wordt: scherp, eerlijk met humor.

Dan op de vraag wat ik denk bij te brengen. Ik denk dat ik er in ieder geval voor kan zorgen dat MAF op tijd af is, als slavendrijfster zijnde. Daarbij kan ik als klankbord figureren en mijn mening geven over bepaalde artikelen.

Een duidelijke promotie ten opzichte van je werk bij OWN. Wat is naar jouw idee het belangrijkste verschil tussen MAF en OWN?

Dat MAF het nieuws op een ander manier brengt dan OWN. Met een scherp gevoel voor humor en een kritische kijk op alles wat er op en rond het forum gebeurd.

Ik denk dat het een groot voordeel is dat MAF maar 1 keer per maand is (alhoewel het wel jammer is voor de lezers) waardoor er een mindere grote tijdsdruk op komt te staan.

We zijn toegekomen aan de vaste vraag, want ook de vorige keer was deze van de partij: Wat baart je in de tegenwoordige wereld grote zorgen, en denk je daar een oplossing voor te hebben?

De steeds meer groeiende haat naar Islamitische culturen. Maar een oplossing ervoor zie ik niet zo een, twee, drie. Aangezien je daarvoor mensen compleet anders moet laten denken. Daarbij moeten mensen altijd iets de schuld geven als het volgens hen niet goed gaat en dan is een minderheid altijd een makkelijke keuze. Soms probeer ik mensen wel eens op andere gedachten te krijgen maar dat heeft toch weinig zin. Net zo goed als het geen zin heeft om mij van hun standpunt te overtuigen. Die ik trouwens wel snap maar niet goedkeur.

Met dat antwoord heb je waarschijnlijk de slotvraag ook al beantwoord, maar misschien is er nog wel wat anders wat je aan wilt kaarten. Wat wil je onze lezers tot slot nog voor wijze les meegeven?

Ik denk niet dat mensen zitten te wachten op een wijze les van mij maar probeer probeer altijd en op elk moment eerlijk tegen jezelf te zijn. Dan kun je het ook tegen anderen wezen.

En met dat slappe en voor de hand liggende antwoord sluiten we af; Hartelijk dank!

Jiij ook bedankt voor dit geweldige interview dat ook zo verschrikkelijk snel ging.

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...