Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,851

Editie 002 -- Froops Fisie


NandroDavids

712 views

froopsfisiewb7.png

Hoihoi piepeloi. Inderdaad, ik verveel me de pleuris (pleuris is eng!) en dat zal de lezer (jij) merken. Maar eerst is het tijd voor eten.

cupcakesqh8.jpg

donutsks0.png

Ik heb mezelf deze maand voorgenomen om de gebruikelijke katten- en poesjeshumor achterwege te laten zodat ik de intellectuelen onder ons mezelf eens een keer vermaak. (Flauw he?) Juist, flauwheid, want ik verveel me de pleuris. Merk je de pleuris al? mooi..

funny-pictures-evil-raccoon.jpg

WTFBBQOMGZROFLCOPTER!!11!11 Waar komt die katten- en poesjeshumor vandaan? Naja, waarschijnlijk zal het eenmalig zijn. Zoals jullie weten, waarschijnlijk omdat de meeste mensen hier KEI- en KEIhard genegeerd werden, was het precies 15 dagen geleden Valentijnsdag. Altijd leuk, van die paupers die denken een meisje in te palmen. Zo ook een klasgenoot. Hij bleek dus een heel plan te hebben opgezet om zijn liefde voor hem haar te bewijzen. Wij lachten hem eigenlijk alleen maar uit.

funny-pictures-baboon-butt-heart.jpg

Ik kon het niet laten.biggrinhf0.gif

Enniewee, zoals je weet, verveel ik me de pleuris. (pleuris is nog steeds eng!) Van pleuris ga je gek doen, toch lolcat?

funny-pictures-evil-cute-kitten-hands.jpg

Precies. Zo kwam ook de uitspraak 'Appel is fruit, maar fruit hoeft geen appel te zijn' tot leven. Neeneenee, dit heb ik afgelopen vrijdagavond niet van de Lamea'sses gepikt. Lolcat kwam daar al in het begin van het nieuwe jaar mee.

Dúúúús, ik moet mijn visie op dingen geven. Dat zegt de banner, dat zegt de rubriek en dat zegt lolcat. Dus waarom niet mijn visie over mijn eigen visie? Ten eerste vind ik het ronduit kut. Ik bedoel, kijk alleen al naar de spelling in de banner. Degene die de banner heeft gemaakt moet een neksch- Mijn punt is, waarom geen eigen draai geven aan mijn rubriek, op mijn eigen idiote en vage manier. Hier komt ie..

Als ik later groot ben.. dan ga ik vis verkopen.

fissieya2.png

fistp7.png

Als ik later groot ben.. dan ga ik werken bij de belastingdienst.

fiscusro9.png

Als ik later groot ben.. dan ga ik werken bij de Nationale Spoorwegen op afdeling F.

spoorfwc8.png

Als ik later groot ben.. dan begin ik een glossy over het fopvak.

fopeb8.png

Overigens zijn andere leuke woordspelingen welkom in de reacties, waarvan enkele dan ook in de volgende uitgave zullen komen. Toedeloe!

4 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...