Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120671

Paaswensen


TheGuardian

1630 bezichtigingen

V-Pasen2_SB.png

Paaswensen

Geschreven door: TheGuardian

Hallo lezers,

Jullie kregen allemaal de kans jullie paaswensen in te sturen. Blijkbaar zijn er weinig mensen die andere een paaswens wouden wensen. Tomhagen daarin tegen heeft ipv een wens voor jullie een paasverhaal gemaakt!

Veel plezier met het verhaal van Tomhagen

Geduldig waren de leden aan het wachten voor de deuren van het paleis. Ze waren benieuwd wat er dit jaar georganiseerd werd met pasen. Elk jaar weer een feest, en dit jaar mocht het niet anders worden. Dat besefte ook Joriz, die samen met PatrickW en Lantyz binnen in het paleis zaten te peinzen. Want wat moesten ze nou doen? Ze hadden nog geen enkel idee, waarmee ze de leden konden verrassen, en het was al bijna pasen! Het enige wat ze hadden was een aantal paaseieren, die ze hadden gekregen van crew-likkende leden.

Joriz zei dat er dan toch maar één ding op zat. Lantyz en PatrickW luisterden aandachtig, en ze pakten de grootste mand, waar ze alle paaseieren voorzichtig in stopten. Ze liepen naar buiten, waar de leden bogen, en glunderden bij de gedachte aan een nieuw paasfeest. Joriz gaf het woord aan Lantyz omdat hij zelf geen zin had om de magere actie uit te leggen. Het plan was als volgt: Iedereen moest naar profiel, zodat de crew de paaseieren kon verstoppen. De leden konden dan gaan zoeken, en de gene met de meeste gevonden eieren kreeg een verassingspresentje. De leden keken verbaasd op naar de admins, en daarna naar elkaar om zeker te weten dat deze blamage wel echt was. Want was dit nou alles? Een paaseieren zoek-wedstrijd? Met veel ongeloogf keerden ze maar terug naar hun profiel, waarna de moderators en admins begonnen met verstoppen. Het moderatie team vond het ook allemaal wat magertjes, en bovendien konden zij nou niet de gekregen eieren op eten. Maar ze bleven zoals altijd trouw aan hun leiders.

Na een paar uur verstoppen, werd er omgeroepen dat de leden konden beginnen met zoeken. De leden begonnen, zochten, keken, werkten zelfs samen, maar vinden? Nee, geen enkel ei werd gevonden. De crew vond het maar raar, want zo moeilijk hadden ze het niet verstopt. Joriz rook onraad, en keek stiekem op een plek waar hij zeker wist dat hij een ei had verstopt, maar de plek was leeg. Hij lichtte de crew in, waarna ze op onderzoek uit gingen. Elk profiel werd gecontroleerd, maar niks werd gevonden. Uiteindelijk ging Joriz maar zelf op onderzoek uit, en bedacht dat de profielen van zijn crew nog niet gecontroleerd waren. Hij kwam uit bij het profiel van _Koe_Mzungu, waar hij alle eieren zag liggen. Koe zelf zat huilend in een hoekje. Joriz liep op hem af en was van plan om hem eens goed in de oren te wrijven dat hij weer gewoon lid zou worden. Maar onderweg bedacht hij zich, en wou eerst maar eens vragen wat er aan de hand was. Hij ging bij Koe zitten, en vroeg waarom hij er zo bij zat. Koe stamelde dat hij het nooit zo gewild had. Joriz begreep niet waarom, want hij had het zelf toch gedaan... Maar Koe zei: “Ik was het niet. Ik heb het allemaal zien gebeuren, door mij eigen ogen zag ik mij zelf de eieren oppakken, maar zelf was ik het niet! Het was.... Mzungu! Joriz was verrast. Hij dacht altijd dat het één persoon was!

Joriz nam Koe mee naar zijn paleis, en ging overleggen met PatrickW en Lantyz. Ze besloten Mzungu uit het forum te bannen, met pek en veren. Koe kreeg een eigen profiel, en de eieren? Die werden gewoon op gegeten! Joriz beloofde volgend jaar weer een prachtig paasfeest te organizeren, waarna de Sprunks van hand tot hand gingen, en het dit jaar toch nog feest werd

De verloren eieren :O

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...