Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120725

Paasverhaal - Deel 4


TheGuardian

545 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

V-Pasen2_SB.png

Paasverhaal - Deel 4

Geschreven door: Hanneswasco

Elk deel wordt door een andere schrijver van de blog geschreven. Samen vormen alle delen van de schrijvers 1 groot verhaal(lijn). Veel leesplezier!

Galiorix, NandroDavids, Rivel en Pietje besloten om het werk te verdelen. Rivel zou de Admins en Global Moderators doen, Pietje zou de Megaleden doen, NandroDavids zou de Superleden doen, en Galiorix, last but not least, de leden. Gelukkig was het probleem met de eieren ondertussen al opgelost. Ze produceerden weer 100den eieren per uur, en als ze dan nog niet toekwamen, konden ze eieren invoeren uit andere forumfabrieken.

Nu moest de spam overstroming nog worden opgelost, maar hoe? Samen dachten de paashaas, Galiorix, NandroDavids, Rivel en Pietje II na voor een oplossing. Galiorix had een oplossing! “Als ik nu eens in mijn blootje, voor een camera, onder douche sta en mij was, het daarna op GTAForum zetten, en elk lid dat spamt, verplicht om er naar te kijken! De meeste leden zullen stoppen en nooit meer op het internet durven komen, uit schrik voor nog zulke vreselijke dingen te zien! Al zeg ik het zelf.” De andere 4 vonden dit een goed idee, maar niemand wou filmen, monteren, online zetten, … Ze waren allemaal bang dat ze zelf de schrik van hun leven zouden krijgen! Maar hoe moesten ze dit online krijgen? De Admins en Global Mods zouden zeker niet akkoord gaan! NandroDavids had een idee! Hij wist het wachtwoord van Lantyz zijn account! Hij had het ooit eens gekregen toen hij nog lid was van de crew. Hij opende een laptop en ging naar GTAForum.nl, typte het wachtwoord “eekhoornsrulebutkiwisrulemore” in en kon alles doen, wat Lantyz kon doen op GTAForum!

Nu ze Lantyz z’n account gekraakt hadden moest er nog iemand filmen, maar wie? Niemand durfde! Ze dachten aan iemand, wiens IQ zo laag was, dat ‘ie het niet eens zou beseffen! “Natuurlijk!” dacht Pietje, “Donwell!”. Donwell had een IQ van 69, laag genoeg om niet te beseffen dat hij een naakt iemand filmt. Ze gingen dus tezamen naar de haven om het schip ‘The Royal Guardian’ te zoeken. Ze hadden geluk, want het schip ging morgen vertrekken op cruise naar Polen. Ze gingen allemaal tezamen naar Donwell’s kajuit en nodigden Donwell uit om een kopje thee te drinken, een kiwietje te eten, en een babbeltje te slaan. Donwell accepteerde het verzoek en ging samen met de andere 5 mee naar Galiorix’ huis. Ze dronken een kop thee, aten een kiwietje en praatten eventjes. Al snel vroegen ze aan Donwell of ze Galiorix wouden filmen. Donwell accepteerde gelukkig, maar wist niet wat voor gruwelijke momenten hem te wachten stonden …

Donwell ging samen met Galiorix naar de douche. Daar kleedde Galiorix zich uit en douchte zich, terwijl Donwell alles filmde. Alles verliep probleemloos. Ze monteerden samen de film, en met behulp van NandroDavids werd ‘ie op GTAForum gezet. Ze zochten de spammende leden, en toonden het filmpje aan hun. Opeens was het stil op GTAForum.nl. Alle spammende leden waren weg, en alle andere leden zaten thuis, te wachten tot de spam overstroming weg was. Ze hadden GTAForum gered van de spamoverstroming! Maar nu moesten ze nog alle leden eitjes kunnen geven. Maar hoe?

Wordt vervolgd door TheGuardian

9 reacties


Recommended Comments

O mijn God, mijn IQ is helemaal niet zo laag. :-( Maar goed, mooi verhaal, ook voor de vorige delen (waar ik bij sommige niet op had gereageerd). Ben benieuwd naar het slot, als ik me dan tenminste nog kan vertonen.. Ik wordt overal nagestaard, 'k heb geen idee waarom. :{

Link to comment
O mijn God, mijn IQ is helemaal niet zo laag. :-( Maar goed, mooi verhaal, ook voor de vorige delen (waar ik bij sommige niet op had gereageerd). Ben benieuwd naar het slot, als ik me dan tenminste nog kan vertonen.. Ik wordt overal nagestaard, 'k heb geen idee waarom. :{

Inderdaad raar dat je overal aangestaard wordt. :7

Vat het positief op, de mensen die je aanstaren zullen waarschijnlijk vinden dat je mooi bent, al betwijfel ik dat. :puh:

Link to comment
Alleen die kiwi's... :N Wie eet er tegenwoordig nou nog kiwi's?

Meer mensen dan je zou denken. :7

Ik eet alleen kiwi's als ik er zo'n leuk kiwilepeltje bij krijg :dans:
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...