Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Paaseditie - De Tien


Dutchy3010

384 bezichtigingen

detienvh8.png

Deze rubriek is geschreven door Galiorix!

Deze editie van 'De Tien' gaat over... De 10 mooiste signatures! Het is een onmisbaarbeeld op fora, zo'n plaatje onder de reacties. Sommige mensen steken vele uren in het maken van hun plaatje terwijl andere mensen er gewoon wat tekst in zetten of de ruimte helemaal leeg laten. Een signature geeft je op den duur herkenbaarheid, mits je hem lange tijd draagt zonder een andere er voor in de plaats te doen. Op ons eigen GTAForum is er bijvoorbeeld een gang die altijd herkenbaar zal zijn: BeaT DowN. Met hun simpele maar leuke GTA IV signatures zie je in een opslag dat het een BeaT DowN member is. Genoeg gekletst, over naar de 10 mooiste signatures van ons forum!

Wazuup:

motorstorm1mf2.jpg

De signature van ex-modding fora moderator Wazuup. Het is inmiddels een vertrouwd beeld onder zijn posts, hij heeft hem al weer een hele tijd.

In de signature zitten eigenlijk weinig tot geen effecten, maar dat maakt hem juist zo mooi. De 2 fragmenten van de afbeelding zijn nagenoeg perfect ingeblend en je zou bijna denken dat het zo hoort. Wat gelijk een beetje opvalt is de dikke extra horizontale border, die in de link hoek overlapt word door de tekst. De tekst is leuk gedaan, het is weer iets anders als de doorgaans recht toe-recht aan op veel signatures signatures. Dankzij de schaduw krijgt de tekst een beetje een 3D effect, wat de tekst zeker niet misstaat.

RonaldVC:

aquickstepintheair1dc8.png

Deze signature is gemaakt door .Levi.. Het is een signature van super kwaliteit, iets wat het kenmerk is van .Levi.'s werk. De render is super uitgeknipt en de stock is goed gekozen. Leuk is het 'blurry' effect bij de render, waardoor hij lijkt te bewegen. Belichting is goed, de signature is lekker helder. Ook de tekst is super geplaatst en een leuk font waardoor het goed aansluit op de rest van de signature. Er zit geen border om de signature, maar dat heeft de signature ook niet echt nodig. Nadat .Levi. de Signature Graphics contest won in december, nam RonaldVC deze sig in zijn signature. Hij zal deze signature blijven dragen tot december 2008 dus we kunnen er nog lang van genieten!

Preddy:

jessica31copyip1.jpg

Deze signature is gemaakt door.... Mirrrr. De leuke dame op de voorgrond is Jessica Alba. Stock en render passen goed bij elkaar en de render is super ingeblend, klasse! Dankzij de puike belichting is de signature ook lekker helder. De 2 lijntjes aan de linkerkant van de render zijn leuk gedaan, ze passen er goed bij. Tekst is in orde met een leuk lettertype en een passende kleur en ook de plaatsing is mooi. Er zit een kleine zwarte border omheen, die gewoon goed is.

.Levi.

kitesurfingblueseait3.png

Deze signature verraad al een beetje de passie van de drager; Kitesurfing. Het doorgaans blauwe van de zee is mooi opgevuld met surf board erdoor heen, waardoor hij niet saai oogt. De positie van de stock is goed gekozen waardoor de kitesurfer is leuk gepositioneerd is. De dubbele border staat de signature goed en ook de tekst is goed gekozen. Mooi is ook dat de tekst over de border heen gaat, in plaats van dat hij achter de border weg valt of er gewoon boven staat. Het is net even anders en daarom ook leuk. Font is goed gekozen, het past goed bij de stijl van de sig. Top werk!

HerrieM

mirrherriem2copyut0.jpg

Ook deze signature is gemaakt door anime meesteres Mirrrr. De schone dame op de signature is Rory uit de serie Gilmore Girls. De render is wederom goed uitgeknipt en goed ingeblend, het lijkt net één geheel met de achtergrond.. Leuk is het belichtings effect, waardoor de achtergrond een hele lichte uitstraling krijgt en dankzij de tekentjes in de zelfde kleur als het licht, zorgt het voor een leuke, gevulde achtergrond. De tekst heeft een leuk font en dito kleur, het past goed bij het geheel. Mooi gedaan!

M4X

2222je2.jpg

Deze signature bestaat voor het grootste deel gewoon uit één plaatje. Dankzij de vele mooie effecten word de sig erg helder, iets wat de signature zeker niet misstaat. dankzij de effecten word de afbeelding een waar genot om naar te kijken, vooral als je hem vergelijk met het origneel. Het logo in de rechter bovenhoek is goed ingeblend en super geplaatst, met precies genoeg ruimte tussen de border boven en aan de rechterkant. De dubbele border is mooi en de kleuren zijn goed afgestemd op de signature zelf. Een beetje jammer is dat de tekst een beetje naar de achtergrond gedrongen is en niet gelijk opvalt, maar verder is de tekst wel ok. Kleur en font zijn goed en plaatsing is ook niet verkeerd.

GTA-Sheep

schaapsignature8kkgr8nl9.jpg

Less is more, dat is een filosofsche spreuk die mooi bij deze signature past. De signature is alweer tijden geleden gemaakt door RonaldVC en sindsdien draagt GTA-Sheep hem met trots. De schapen zijn mooi uitgeknipt en de gekozen achtergrond past goed bij de schapen. In de signature zitten eigenlijk geen effecten, maar juist doordat hij zo simpel is, is ie zo mooi. De tekst is leuk gedaan met GTA in het SA font en -Sheep- een beetje doorzichtig. Ook een leuke border is niet vergeten en het zwart-wit-zwart staat de signature goed.

Ice Banana

2gwu8fq.jpg

Het eerste wat bij mij op kwam was "Woow, wat een beest van een signature!". De achtergrond is erg licht terwijl de render en een stuk rechts van de render donker is. Daardoor steekt de render mooi af bij de achtergrond en komt hij beter naar voren. De gebruikte brushes en effecten zijn goed gekozen, samen maken ze er één mooi geheel van. Tekst heeft deze signature niet, maar dat heeft hij eigenlijk ook niet nodig. Hij zegt van zichzelf al genoeg. Border is simpel maar effectief en de kleur is goed. Afmetingen zijn weer eens wat anders als de maximale 500x150, het zorgt ervoor dat de signature al gauw lekker gevuld is.

Ikkes

bnwintertm4.png

Deze sig is een beetje anders dan de meeste sigs die je normaal ziet; dit is een foto manipulatie signature. Iets wat je niet elke dag tegen komt en dus al gauw opvalt. Dankzij de warme kleuren ziet de foto er goed uit en word het winterbeeld opeens stukken minder grauw. Bij dit soort signatures horen geen effecten, dus die ontbreken ook in deze signature. Wel zit er een zwarte border om heen, die goed contrasteerd met de rest. Ook de tekst is goed, de kleuren passen mooi bij de afbeelding en het zwart past bij de border van de signature. Een topppertje!

Froop

ff08gs9.jpg

Als laatste in deze 'De Tien' hebben we de signature van Froop, inmiddels bekend als echte graphics meester. Zijn huidige signature is een van zijn betere werken en dus belande hij in de lijst van de tien mooiste signatures. De signature is gemaakt in Januari dit jaar, en sindsdien heeft Froop hem met trots in zijn signature. De signature is in een woord gewoon prachtig. Het spiegel effect van de tekst geeft iets speciaals, wat je niet vaak ziet. De belichting is ronduit perfect en het stuk met het krantenpapier is goed bedacht. De clipping op de blouse ziet er goed uit en zorgt er voor dat het niet zo saai oogt. Er zit een border omheen, maar alleen aan de linker- en onderkant. Door het donkere aan de boven- en rechterkant is daar geen border nodig. Al met al een super mooie sig, waar veel werk in zit. Mocht iemand overigens geïnteresseerd zijn in het maken van een soortgelijke of dezelfde sig, kan hij altijd de tutorial volgen.

Dit was weer 'De Tien' voor deze week en tevens mij eerste, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en tot volgende week!

6 reacties


Recommended Comments

:dans: wow 2 sigs van mij..

Njah zonder gekheid ik wist al natuurlijk dat je die had uitgekozen :$

Maar een erg leuke de 10 Glorix... Deze was echt leuk om te lezen.

Link to comment

Weer wat anders, maar leuk gemaakt. :) Jammer dat je geen links hebt gegeven naar profielen o.i.d., zo moet je alles zelf opzoeken als je niet meer weet wat de sig is. :-(

Link to comment
Weer wat anders, maar leuk gemaakt. :) Jammer dat je geen links hebt gegeven naar profielen o.i.d., zo moet je alles zelf opzoeken als je niet meer weet wat de sig is. :-(

Inderdaad. :(

Voor de rest een leuke De Tien!

Link to comment

Ik bewerk denk ik nog even het artikel want het was eigenlijk wel de bedoeling dat ook de signatures er zouden staan alleen dat is door de haast een beetje vergeten....

Fixed :Y En bedankt voor de leuke reacties! :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...