Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580135

Editie 14 - De Snuffelaar


Dutchy3010

465 bezichtigingen

blog-33831-1162065075.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zakmes

Van de week kwam ik van de A3 zo de prakkenlaan opgereden en toen zag ik daar toch een stel Patvinders met grote vlinder messen te spelen. Vanaf dat moment dacht ik: 'Dat moet ik ook kunnen'. Dus ik vroeg Arie Staartjes of hij even wou kijken of hij wat voor me kon regelen. Een halve dag later kwam hij bij mij op de stoep aanzetten met een marmere koffer en daarin zat een koffer met cijfer combinatie na 3 uur vroeten en ploegen kregen we met een grote haak de koffer open en we vonden een klein mesje, maar daarin zat een krachtig wapen waarmee je ieder levend wezen kan uitschakelen. Het is namelijk een USB-Stick: Krachtig en sterk niemand kan dit aan. Met Electro schok aandrijving en turbo hyper functie ben je iedereen slim en slinks af. Je steekt de USB in het desbetreffende voorwerp en het voorwerp kan geen kant op. Dit is de sensatie van elke Huis tuin en keuken set. Bestel Nu en kijk voordat je dat doet nog even 'hier'!

Magnetron Beer

Jij bent ook zo'n echte lover en je wilt leren hoe je met warm spul om moet gaan tijdens de liefde? Koop de Magnetron Beer een revolutionaire uitvinding waarmee een beer als een mens aanvoelt. Zo kun je die romantische droom scene met de beer na doen. Je bestelt zoals wij ook deden simpel weg de beer en probeerde hem uit daarvoor vroegen we Sjaak Trekhaak om ons te assisteren. Eerst moesten we aan een magnetron kopen dat was snel geregeld we belde de kringloop (tweedehands winkel) en we hadden er één. Onze sjaak gooide het gekneede teddiebeertje in de magnetron en binnen enkele minuten hoorde we het geluid en klaar was onze beer. Sjaak ging naar een afgesloten kamertje waar hij eens lekker ging spelen met de beer. Hoe dit verder af liep? Dat kun je zelf ervaren door 'hier' te klikken.

Hamertje Tik!

Ben jij ook zo een fan van Kopspijkers en zou jij ook zo graag die spijker naar de klote willen slaan? Ja zou jij dat willen dan heeft de firma Brokken en Rotzooi nu iets bedacht een gepatenteerd mengsel van plastic en puur vuilniszak plasma maakt een hamertje tik spel. Een speciaal propaat moet om de middelvinger heen geschoven worden waarna je het andere voorwerp moet aframmen. Hoe harder hoe beter hoe meer schade hoe meer vreugd zeggen ze altijd maar, hoe verder je komt hoe meer punten. Ga jij het spel aan klik dan 'nu hier'!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...