Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580144

Editie 14 - Lid van de Week


Dutchy3010

499 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1162067288.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Één van de beste vice city-kenners van het forum. Dat is ook wel te zien aan zijn naam. Regelmatig te vinden op het forum, en met name natuurlijk in het GTA Vice City Forum. Deze week hebben we voor jullie in de aanbieding: Colonel Cortez! Gefeliciteerd Colonel Cortez!

Wanneer ben je geregistreerd?

Op 9 December 2005

Weet je de reden nog?

Ik was aan het zoeken naar tips op google om missies uit te kunnen spelen van Vice City. Toen kwam ik uit op GTAforum en bleef ik plakken op het forum.

Waarom bleef je plakken?

Omdat de sfeer mij wel beviel op het forum. De mensen waren zeer vriendelijk en ik kon daar veel informatie van het forum afhalen om toe te passen op Vice City.

Met welke leden heb je regelmatig contact?

Ik praat niet veel met leden op MSN omdat ik het druk heb met mijn studie. Ik praat het meest met Svenie en af en toe heb ik een gesprek met SummerBase.

Wat waren de leukste momenten in je GTAForum geschiedenis?

Mijn leukste moment is dat ik superlid werd. Daarnaast is een persoonlijke mijlpaal voor mij dat ik als tweede eindige in het VCRT achter HerrieM. Mijn verwachtingen waren niet echt zo hoog toen voor het VCRT. Het contact met Svenie is ook een hoogtepunt, omdat hij de eerste lid was waarmee ik contact had op MSN.

Wat was het minst leuke moment op het forum?

Ik heb persoonlijk nog geen minder leuk moment meegemaakt. Als ik er toch een moet noemen is het feit dat er de laatste tijd veel superleden en megaleden vertrekken. Het is jammer voor het forum dat zulke gewaardeerde krachten het forum verlaten.

Wanneer werd je superlid?

Op 3 Mei 2006

Hoe voelde je je toen je superlid werd? Had je het verwacht?

Ik voelde me verrast en gewaardeerd. Ik had niet echt verwacht dat ik zo snel superlid zou worden. Die dag veranderde veel voor mij. Ik besloot om beter te posten dan ik toen deed.

Waar erger je je aan op het forum?

Ik erger me aan mensen die op een botte manier mensen aanspreken. Daarnaast erger ik me aan mensen die de zoekfunctie niet gebruiken.

Wie van de crew waardeer jij het meest?

Ik heb diepe respect voor PatrickW, omdat hij veel voor het forum doet. Hij houdt alles bij op het gebied van promoties, bugs en andere zaken van het forum. NandroDavids is ook iemand waar ik ook veel respect heb. Hij heeft het sportforum nieuw leven ingeblazen met zijn sportkenners. Hij is een zeer aardige en vriendelijke moderator.

In welke fora ben je veel te vinden?

Ik ben veel te vinden in het Vice City en GTA III deel

En waar haast nooit?

Mij zul je niet snel aantreffen in het gadget deel.

Heb je er al wel eens aan gedacht om te stoppen? Zo ja, waardoor?

Nee, ik heb er niet aan gedacht om te stoppen.

Hoe lang ben je per dag op het forum aanwezig?

Dat ligt net aan de tijd wat ik te besteden heb. Als ik vrij ben dan ben ik ongeveer 2 uurtjes per dag op het forum te vinden. Als ik het druk heb dan kan het ook zo zijn dat ik misschien maar een half uur per dag op het forum aanwezig ben. Ik ben ook soms online als ik op school ben. Dan dood ik even tijd door even op het forum te kijken.

Hoeveel betekend het forum voor je?

Het forum is een hobby die een beetje uit de hand is gelopen. Ik heb veel geleerd op het forum over allerlei zaken. Denk aan rapidshare, imageshack en fraps. Maar het forum is niet alles. Ik moet studeren en heb ook nog een sociaal leven. Het forum betekent veel voor mij, maar er zijn ook nog andere dingen naast een forum.

Wat zou je doen als het forum ineens niet meer bestond?

Ik zou mijn heil op een andere forum zoeken.

Wat vind je van gangs en corporations?

Ik vind een leuke manier om de onderlinge interesses te delen met elkaar door in een gang of corporation te zitten.

Wat vind je het grootste nadeel aan het forum?

Het forum vreet soms veel tijd. Ik wil altijd mensen helpen met problemen of gewoon lol maken op het forum. Daardoor vergeet ik soms dingen die ik wilde doen.

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Ik kwam maar niet verder met een missie uit Vice City, dus ik ging eens op google uitzoeken of ik informatie over die missie kon vinden. Toen kwam ik op het forum uit.

Hoe zie jij de toekomst van GTAForum.nl?

Ik voorzie dat GTAForum.nl meer leden zal aantrekken omdat GTAgames is bijgevoegd bij GTAForum.nl. Daarnaast zullen meer mensen bijvoorbeeld savegames downloaden en uploaden doordat door de veranderingen alles makkelijker is geworden. Je kunt sneller een savegame plaatsten.

Wat vind jij van de nieuwe veranderingen?

De nieuwe veranderingen roepen bij mij gemengde gevoelens op. De Skin vind ik zeer mooi. Daarnaast vind ik het goed dat GTAgames.nl is toegevoegd aan GTAForum.nl. Een iets mindere geslaagde verandering is toch het schrappen van de mediafora bij een paar GTA fora. Nu heb je in bijvoorbeeld GTA Vice City General een wirwar van gepinnende topics staan. Daardoor moet je langer zoeken.

Viel "het" je mee of tegen?

Ik was aangenaam verrast door "Het". De veranderingen waren zeer ingrijpend te noemen. De Skin was opeens veranderd. Daarnaast kregen alle leden meer ruimte in hun bijlagen. Een lid heeft bijvoorbeeld 5 MB aan bijlagen en een superlid 10 MB. Sommige veranderingen waren nodig om alles overzichtelijk te maken. In het verleden waren er mensen met problemen om zich te registeren op GTAgames.nl, dat is nu veranderd door GTAgames.nl onderdak te geven bij GTAForum.nl

Heb je wel eens een award of contest gewonnen?

Nee, ik was wel dicht bij de overwinning in het Vice City Race Tournement. Ik werd tweede.

Hoe zou jij het forum in één woord omschrijven?

Geweldig

En dan tot slot van de forumvragen: wie zou jij wel eens willen zijn bij de rubriek "interviews" en wie bij "lid van de week"?

Ik zou bij de rubriek "interviews" HerrieM willen zien. Ik zou eens willen weten wat zijn racegeheimen zijn. Bij lid van de week zou ik kiezen voor Kraay.

En nou de persoonlijke vragen ... Wat is je echte naam?

Romano

Hoe kom je dan aan je forumnaam?

Ik heb een gewoonte om mijn vrienden bijnamen te geven uit GTA Vice City. Ik noemde een van mijn vrienden bijvoorbeeld Avery Carrington en een andere vriend vernoemde ik naar de Cubaan Rico. Dus ik ging mezelf Colonel Cortez noemen.

Welke GTA's heb je allemaal?

Ik heb GTA 3, GTA Vice City en sinds kort beschik ik ook over GTA LCS.

Ik neem aan dat je Vice City het leukste vind?

Dat is absoluut waar. Toen ik het spel voor het eerst speelde bij een van mijn goede vrienden was ik meteen verkocht. Ik was verkocht door de sfeer en de muziek.

Muziek... Wat vind je leuk om te horen?

Ik luister naar Hip-Hop en popmuziek uit de jaren 80 en 90.

En de huidige (pop)muziek?

Sommige acts zijn leuk om te horen. The Pussycat Dolls is een leuke act om te zien en te horen. Naar Shakira luister ik ook wel redelijk veel. Alleen vind ik het zo jammer dat de optredens worden geplaybacked door sommige artiesten. Ik vind dat sommige acts te gemaakt overkomen. Alles is perfect. Van de teksten tot de beats en de uiterlijk van de acts.

Waar kijk je naar op TV?

Ik kijk naar Peter R de Vries en tegenwoordig op de zondag pik ik ook vaak op SBS 6 Reportage mee. Als de TV-Serie Flikken op de TV is dan kijk ik elke aflevering van Flikken.

Kijk je graag films?

Af en toe is het leuk om een filmpje mee te pakken.

Welke films vind je leuk?

Ik hou van Comedy's en actiefilms

Wie is je favoriete acteurs/actrices?

Mijn favoriete acteur op dit moment is Adam Sandler en mijn favoriete actrice is nu Gong Li.

Welk land wil je nog eens naar toe?

Indonesie staat hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb voor geschiedenis een profielwerkstuk over gemaakt. Indonesie is een mooi land met mooie tradities.

Wat vind je het lekkerste eten?

Ik ben verzot op een Turkse Pizza gevuld met Kaas en Vlees

En wat is juist niet lekker?

Bleekselderij en Brocoli vind ik erg smerig.

Zit je nog op school, zoja, wat doe je dan?

Ik zit op hogeschool inholland. Ik volg de opleiding management, economie en recht(MER). Ik zit in het tweede jaar van deze opleiding.

Wat wil je later worden?

Manager personeelszaken of een eigen onderneming drijven.

Welk schoolvak vind/vond je het leukst?

Ik vond het vak geschiedenis leuk omdat je zo andere culturen beter leerde kennen. Ik vond het leuk om feiten over Indonesie te horen. Door deze feiten te horen ben ik me meer bewust geworden van de cultuur van Indonesie.

Sport je?

Nee

Welke sport zou je wel willen doen?

Ik zou graag wat aan Atletiek willen doen. Ik zou graag leren om lange afstanden te leren lopen.

Volg je sport op TV?

Ja, ik ben een enorme voetbaljunk. In de winter volg ik het schaatsen en het schanspringen. Als de Giro en de Tour beginnen dan ben ik altijd van de partij.

Wie is je sportheld?

Dat is een moeilijke vraag voor mij als sportliefhebber. Ik kies dan toch voor de Amerikaanse schaatster Shani Davis. Hij heeft aangetoond dat je door hard werken tot goede resultaten kan komen.

Ben je gelovig?

Ik ben niet echt gelovig, maar af en toe sla ik toch weleens een kruisje.

Wat vind jij belangrijk in het leven?

Ik vind het meest belangrijke in het leven dat je in vrijheid je gevoel kan volgen. Dat niemand je iets kan opleggen. Je eigen beslissingen nemen en je eigen verantwoordelijkheden nemen in het leven.

Wat is de zin van het leven volgens jou?

Dat is een leuke vraag. Het zin van leven is om onszelf te voorzien in onze behoeften.

Wat zou je altijd nog wel willen doen?

Ik zou graag een wereldreis willen maken. Ik wil veel plaatsten zien. De mensen opzoeken en dichter bij bepaalde culturen komen. Daarnaast wil ik me als mens optimaal ontwikkelen.

Hoe is de vrouw van je leven?

Dat is een vraag die me weleens is voorgelegd. De vrouw van mijn dromen moet beschikken over veel geduld, want ik ben hardstikke ongeduldig. Ze moet warm zijn, passioneel, maar ook rustig en een gevoel voor humor beschikken. Qua uiterlijk eis ik niet veel. Ze mag best wel lang zijn. Tussen de 160-175 is een mooie lengte.

Welke games heb je nog meer?

Ik bezit Fifa 2001, Fifa 2004, Sim City 3000 en Diablo: Lord of Distruction

Wat is je favoriete genre van games?

Dat is het Free Roaming gerne. Dat is het GTA gerne.

Hou je van dieren?

Ik hou van dieren.

Wat is je lievelingsdier?

Ik hou wel van een goudvis.

Heb je huisdieren?

Ik heb geen huisdieren.

Dan weer de standaard afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

OWN is een zeer leuk blad om te lezen. Ik kijk elke week uit naar een nieuwe edite van OWN. Er staan goede en leuke artikelen in OWN. Dit interview was zeer leuk. Ik vond het een eer om ondervraagd te worden voor OWN.

Bedankt voor het interview!

Graag gedaan

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...