Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120693

Eén team, één corp - Deel 1


Thundercover

476 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Eén team, één corp - Deel 1

Geschreven door: Rullez

Het was een rustige dag bij The Oceans. Mirrrr zat lekker in het modderbad en Dutchy3010 zat te werken aan OWN. Alles leek erg rustig en ging zijn gangetje. Terwijl aan de andere kant van de Communitystraat, bij De Schijtlama's, alles wat chaotischer was. De Schijtlama's wilden namelijk een aanslag plegen op The Oceans en al hun fabrieken moesten voor de volle 100% draaien. TomHagen liep de fabriek binnen en zei: “Jongens, door werken, morgen is de aanslag en dan moeten al onze Schijtlama's al klaar zijn!” Jon-asses, -eend- en BigM keken TomHagen aan met een chagrijnige blik en gingen weer aan het werk. TomHagen liep ondertussen naar het kantoor van Youp en BaasB om te zeggen dat alles bijna klaar was en dat de aanslag morgen van start kon gaan.

Na één nachtje geslapen te hebben gingen De Schijtlama's op pad. Ze marcheerden richting The Oceans. “Links, rechts, links, rechts.....halt!” zei Tomhagen. BaasB kwam aanrijden met een mini-bureautje waar Youp nog een toespraak ging houden. “Beste Schijtlama's, vandaag is het zover! Vandaag gaan wij bewijzen dat wij de beste corperation zijn. En dat gaan wij hier bewijzen in een strijd tegen The Oceans. Hebben wij The Oceans eenmaal in ons macht, dan vliegen wij naar DuckDome Island waar wij lekker eenden paté gaan maken. Ik zou zeggen, stel mij niet teleur!” BaasB liep weer weg met het mini-bureautje en TomHagen ging weer voor alle Schijtlama's staan. “Aanvallen Schijtlama's!” De Schijtlama's rochelden allemaal op de grond en gingen in de aanval.

Mirrrr hoorde zachtjes getik op het grind pad en kwam uit bed. Ze stond op er voordat ze haar raam uit kon kijken werd er op haar deur geklopt. Het was -Matthijs-. “Wat is er -Matthijs-?” vroeg Mirrrr. “Mirrrr, we zitten met een probleem. Een stelletje Schijtlama's hebben het gebouw omcirkeld” antwoordde -Matthijs-. Mirrrr keek met grote ogen naar -Matthijs- en duwde hem weg. Ze renden snel naar de beveiligingskamer. Mirrrr deed de deur open en zei tegen Preddy: “Snel, verspreid code rood door het gebouw. We worden aangevallen.” SummerBase schoot wakker en zei: “Nee, ik heb niet geslapen, Mirrrr” “Daar gaat het nu niet om! Zend code rood door het gebouw!” zei Mirrrr erg fel. “Komt voor elkaar” zei Preddy.

8 reacties


Recommended Comments

Waaom houd Youp een toespraak? Hij dan wel de ex-leader, maar zo hoog staat hij ook weer niet in het vaandel ;)

Maar een erg leuk begin, voor een spannende reeks :)

Link to comment

Dit verhaal was denk ik gemaakt toen Youp nog Leader was. Tevens is dat ook niet heel duidelijk bekend gemaakt, want ik ontdenkte het pas ook vorige week. :$

Link to comment
Leuk verhaal :tu: Enkel je interpunctie is af en toe een beetje storend, maar dat gaat wel.
Daar zijn ik en ThunderCover voor 8) Inmiddels verbeterd.

Over je verhaal, Rullez; het is een leuk en origineel verhaal. Kijken wie het zal winnen :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...