Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120696

Eén team, één corp! - Slot


TheGuardian

531 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Eén team, één corp - Slot

Geschreven door: Rullez

Youp pakte het contract van Mirrrr en wilde hem gaan onder tekenen. “BaasB! Kom is hier met je rug, dan kan ik het contract ondertekenen”. Mirrrr kneep hem al aardig, maar net voordat Youp het contract kon ondertekenen dook $NeoSyp$ naar beneden uit de lucht en pakte het contract uit Youp zijn handen. “Eend, geef dat contract hier!” schreeuwde Youp met een rood hoofd. $NeoSyp$ zei: “Kom maar jongens! Het contract is veilig, dus aanvallen!” En net zoals $NeoSyp$ doken er heel wat andere eenden naar beneden. M4X bleef in de lucht hangen en riep “Vuur!”. De eerste groep eenden poepte in de lucht op de Schijtlama's. Door alle poep van de eenden raakten de Schijtlama's in paniek en renden snel de andere kant op. Ze waren al bij de brug maar die werd helaas voor de Schijtlama's geblokkeerd door Rullez, $NeoSyp$, PTC en White Gold. “Had je wat?!” zei White Gold. BaasB kwam ook aanrennen en gaf het bevel om aan te vallen. Rullez reageerde hier ook op en zei ook gelijk “Aanvallen eenden!” White Gold, PTC en $NeoSyp$ deden wat hun gevraagd werd en waggelden naar de Schijtlama's toe. “Kwaak kwaak kwaak” klonk het in koor. De Schijtlama's wouden zich opdraaien om weer richting het Oceans gebouw te rennen maar ze waren ondertussen ingesloten en konden nergens meer heen. “Kom jij maar is hier”, zei Mirrrr.

Mirrrr, Youp en M4X gingen met zijn drieën het Oceans gebouw in en gingen om de onderhandeling tafel zitten. “Je begrijpt vast wel dat dit nooit had moeten gebeuren, Youp” zei M4X. “Precies, dit gaat heel wat kosten” voegde Mirrrr er snel nog bij. Youp wou wat zeggen maar het enigste wat uit zijn mond kwam was “Uhh..uhh”. “Wat is er Youp? Ben je nu in één keer bang?” vroegen M4X en Mirrrr met een glimlach op hun gezicht. Youp trok snel een sterk gezicht en antwoorde met “Nee”. M4X en Mirrrr gingen even de kamer uit om te overleggen wat ze met Youp en met de Schijtlama's gingen doen. Maar het duurde niet al te lang, want ze waren binnen 5 minuten alweer in de kamer samen met Youp. “Nou Youp, M4X en ik zijn eruit. We hebben hier een nieuw contract die jij mag gaan ondertekenen”, zei Mirrrr. Youp las het contract door. “Ik, Youp Schijtlama, zal aftreden als leader van de Schijtlama's en zal BaasB de macht geven als leader. Ook zal ik alle schade die De Schijtlama's hebben veroorzaakt vergoeden”. “Nou Youp, ga je akkoord?” vroeg M4X. Youp had ondertussen een brok in zijn keel gekregen en zei heel stil “Ja..” “Wat zei je, Youp?” vroeg M4X plagerig. “Ik zei JA!” antwoordde Youp. Mirrr gaf Youp een pen en Youp ondertekende het contract. “Nou dan ben je nu officieel geen leader meer van De Schijtlama's," zei Mirrrr. Mirrrr, Youp en M4X liepen weer met z'n vieren naar buiten om het nieuws aan De Schijtlama's, The Oceans en aan The DuckDome te vertellen.

Youp ging voor de menigte staan en begon “Beste mensen, ik, Youp Schijtlama, ben nu officieel afgetreden als leader van De Schijtlama's en geef nu al mijn rechten aan BaasB. Ook zal ik alle schade vergoeden zodat iedereen gewoon weer verder kan leven zoals het was voordat De Schijtlama's..” Youp liep weg en ging nog even naar BaasB. “Maat, we houden contact”, zei BaasB. De andere menigte stond ondertussen te juichen van vreugde. “M4X, heel erg bedankt voor je hulp. Zonder jou zou Youp echt aan de macht zijn geweest en wie weet was hij dan nog naar The DuckDome Island zijn gegaan. Bedankt” zei Mirrrr. “Zit wel goed hoor maar nu gaan we eerst een feestje vieren.” antwoordde M4X.

10 reacties


Recommended Comments

Die zullen spoedig worden verbeterd Rivel.

Overigens een geweldige reeks en erg passend bij de Corpverkiezingen. ;)

@Hieronder: Inderdaad, meeste zijn al weg. Niet echt op gelet.

Link to comment
Die zullen spoedig worden verbeterd Rivel.
Volgens mij is het grootste gedeelte er wel uitgehaald, dus "zullen spoedig worden" mag je veranderen in "zijn". Het was een leuk verhaal, leuk gedaan. Ga zo door Rullez :)
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...