Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120676

Verdwaald - Slot


TheGuardian

563 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Verdwaald - Slot

Geschreven door: Hanneswasco

Jay; z’n groepje signalen aan het maken, zodat ze misschien opgemerkt kunnen houden. Jay; zelf deed natuurlijk niets. “Hé jij daar, doe dit!”, “Werk wat sneller jij!” en “Luilakken, er moet hier gewerkt worden!” was het enigste dat uit z’n mond kwam. De anderen vonden dit natuurlijk niet leuk, en bedachten een list. TheGuardian had een plan. “Als we nu eens een groot net van de linialen en bladeren van de jungle maken, en hem daarna vangen?” zei hij. “Ja goed idee, en daarna kunnen we een put graven, en hem erin smijten! Dan de put dichtgraven, zodat alleen zijn hoofd boven zand is!” Iedereen vond dit een goed idee, en in plaats van signalen te maken, maakten ze een groot net. Jay; merkte dit natuurlijk op, maar voor ‘ie al 1 opmerking kon maken, hadden ze hem al gevangen. “Help! Laat me hier uit!” riep hij! Met z’n allen groeven ze een put, en gooiden ze hem erin. De put was in geen tijd dicht gemaakt, en daar zat Jay; dan maar te mopperen, in het zand.

De nacht naderde, en ze besloten Jay; er na enkele uurtjes dan toch maar uit te halen. Gelukkig was Jay; al wat gekalmeerd, en hij had zijn lesje wel geleerd. Nu reclameerde hij dan ook op niemand meer en hield hij zich gedeisd.

Na de nacht stond Donwell’s groepje op, en ze trokken verder in het bos. De bomen en struiken minderen, dus ze dachten dat ze misschien een stad of dergelijke naderden. Ze bleven dus snel doorstappen, en om de beurt lieten ze iemand anders het kiwisap en ander voedsel dragen. Het kiwisap was zeer populair, dus ze moesten veel tussenstops maken om wat meer kiwi’s te plukken, en daarna uit te persen.

Na nog enkele uurtjes stappen waren ze de jungle uit. Eerst dachten ze dat ze geen stap verder waren, omdat ze op een strand uitkwamen, maar toen zagen ze de oplossing! Het grote cruiseschip was vlak voor hun neus aangemeerd! Donwell ging al snel aan boord, en alle anderen volgden. Alle suites waren kletsnat, dus mochten Donald F. Duck en Unmountable Tijmen lekker beginnen met kuisen. Donwell ging lui in z’n kajuit zitten, en zocht met zijn GPS waar ze waren. Bleek dat ze op een Madagaskar aangemeerd waren! Donwell voer zo fier als een kapitein langs het strand om de anderen op te halen …

Ondertussen was VWO-er met z’n groepje ook al mooi aan het doorstappen. De zon putte hen weer uit, en moesten ze dus veel pauzes nemen, zodat DenkaanHenk en Sandra ook veel konden zwemmen in de zee. Zoals altijd was DenkaanHenk weeral wat water op Sandra aan het spatten, en Sandra had er genoeg van! Ze zwom naar DenkaanHenk, en zei: “Stop daarmee!”. DenkaanHenk antwoordde daarop: “Waarom zou ik?”. “Omdat je dan een dikke kus van me krijgt!” antwoordde Sandra terug. DenkaanHenk stopte onmiddellijk, en werd de gelukkigste man van de wereld!

DenkaanHenk en Sandra waren vurig aan het kussen, tot opeens een schip vlak naast hun voer. Het was The Royal Guardian! Iedereen kroop op het schip, en ze voeren verder naar de derde groep.

Dit ging gemakkelijk, en eenmaal ze opgehaald werden voer het schip naar huis.

Wanneer ze uiteindelijk thuis waren, bleek dat de corporation verkiezingen gewonnen waren door: …

5 reacties


Recommended Comments

Het is werkelijk een prachtige verhalenreeks geworden Hanneswasco! Maar eerlijk, ben ik echt zo lui?

Sorry dat ik het moet zeggen maar ... ja. :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...