Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586263

Editie 85 - Forum


Dutchy3010

521 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo & Thundercover

Promoties



Ook deze week zijn er geen promoties te melden.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Naamswijzingingen waren er deze week wel weer, in totaal gaven twee mensen zich op voor een nieuwe naam met een leuke quote van de admins.

GTA Player10 - GTA Haas

Vanwege de aanschaf van twaalf dozijn paaseieren, mag GTA Player10 zich voortaan GTA Haas noemen.

DEMONATOR - Deman

DEMONATOR heeft zijn destructieve fase achter zich gelaten en is vanaf vandaag Deman.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

Expeditie Robinson

Bij de expeditie op het forum is het tijd voor de tweede ronde van het eerste deel van deze competitie. Om de opdracht in deze ronde uitgelegd, heb ik de leider van de expeditie, Ikkes, gevraagd om een uitleg:

"De opdracht die de deelnemers krijgen is heel simpel: ze moeten met z'n allen twee kampleiders aanstellen. Hoe ze dit doen moeten ze zelf uitzoeken, ze moeten echter wel onthouden dat er geen gebruik gemaakt mag worden van een poll en "open stemmen" (lees: posts)."

Dat lijkt me duidelijk voor de deelnemers. Ik wens ze veel succes bij de rest van de opdrachten dit toernooi!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Verkiezingen

Door al het nieuws van GTA4 zou je bijna vergeten dat er nog verkiezingen aan de gang zijn. De eerste stemronde is al geweest. In deze eerste stemronde bleek dat BeaT DowN de beste gang was, en dat de Schijtlama's moesten strijden om hun plek als corporation te behouden. Dit betekend dus ook dat The Oceans weer buiten gevaar zijn, en hierbij willen we dan ook iedereen bedanken die niet op ons heeft gestemd. Maar we willen natuurlijk ook BeaT DowN en de Schijtlama's veel succes wensen bij hun verdere strijd. Op 29 april is de uitslag van de verkiezingen.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Er waren de afgelopen week een hoop nieuwe dingen op het Forum te ontdekken. Allereerst is de zoekfunctie aangepast, zodat je vanaf nu ook met de zoekfunctie kunt zoeken naar items op WikiGTA. * Verder moesten we deze week 'even doorbijten', totdat eindelijk de nieuwe server voor GTA Forum in gebruik kon worden genomen. * Daarnaast waren er nog leden die dachten grappig te doen en zich als crewleden uit te geven en leugens verspreidden. * Als laatste was nog het nieuws dat er gamertags voor de Xbox 360 em PS3 aan het profiel waren toegevoegd. Al met al dus een druk weekje met nieuws en verbeteringen. * Update geheime info: Er is nog steeds geen duidelijkheid over de 'geheime info' binnen de global moderators en admins. .Levi. geeft in msn-gesprekken nog steeds niks weg over eventuele info. Hij liet doorschemeren dat er misschien wel helemaal geen geheime info is. Onze excuses voor alle onduidelijkheid, maar we zullen toch weer moeten afwachten op nieuwe info...

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187805023.png

Bijna honderd reacties op één dag: het gebeurt nauwelijks in één topic, maar vandaag wel. Een review van IGN zorgde voor een gigantische schok bij de nieuwe server. In het filmpje wordt GTA4 grondig bekeken en beloond met een 10, de eerste sinds jaren. Ik zou zeggen, kijken!

post-13783-1187786892.png

Helaas is GTA4 dan toch uitgelekt. Reden voor bezitters van de illegale versie (zie Game On voor meer informatie, TC) om andere fans te voorzien van exclusief beeldmateriaal. In Heb jij een GTA:IV ingame filmpje bekeken? blijkt dat de verleiding voor de meeste leden te groot is. Links mag ik helaas nog niet geven, maar ik moet toegeven dat het intro vet is. :Y

post-13783-1187786892.png

Het is de droom van een aardig aantal leden: Superlid worden en bij de leden die meestal goed staan aangeschreven horen. Superleden en hoger zijn mysterieus en vandaar dat gewone leden alles van deze rangen willen weten. Nog altijd blijkt de Help-functie niet goed genoeg te zijn en de leden nog steeds niet het spel 'verstoppertje' kennen, dus vandaar dat er een topic in Feedback werd geopend, wat in tegenstelling tot veel soortgenoten nogal heet werd.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...