Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580679

Editie 87 - Forum


Ikkes

455 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo & Thundercover

Promoties



Deze week zijn er geen promoties te melden. Maar maakt u zich geen zorgen, binnenkort zult u de verfshow weer kunnen aanschouwen in het atrium van GTA Forum!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Twee naamswijzigingen deze week, beide op zeven mei. Wij gingen langs op het redactiekantoor van GTA Forum, en vroegen aan PatrickW en Lantyz hun reactie op de naamswijzigingen.

Pieter 1993 - PetitPierreIV

Pieter1993 gaat vanaf heden door het leven als PetitPierreIV. Deze jongeheer heeft mijn collega hierboven weer niet begrepen. Het gebruik van je geboortejaar in je naam maakt juist niet zoveel uit.

GTAGTAGTA1 - XXL-GTA

GTAGTAGTA1 stottert niet meer, nu hij een flink stuk groter is: XXL-GTA.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

San Andreas Race Contest 2

Na het succes van het San Andreas Race Tournament (SART) en later de San Andreas Race Career (SARC), komt er nu een derde race contest, met eveneens de afkorting SARC, maar dan met een iets andere betekenis: San Andreas Race Contest 2 is van start gegaan! Deze keer is _KoE_Mzungu degene die gaat proberen het succes verder uit te breiden met een volgend race toernooi voor San Andreas. In deze wedstrijd is het principe grotendeels hetzelfde als in de vorige racetoernooien, al is er toch een iets andere insteek. "In tegenstelling tot het voorgaande tournooi zal er nu geen poulsysteem worden gehanteerd. Iedereen doet in principe mee tot en met de laatste race", aldus _KoE_Mzungu. Ook kon hij ons vertellen dat alle tijden die behaald zijn tot het eind geheim zullen blijven, en dat er in totaal zes races zijn: twee per auto, twee per motor en twee per helicopter of vliegtuig. De races zullen gestart worden vanaf de racelocaties in San Andreas. Voor meer informatie kun je terecht op deze plek. De inschrijving duurt nog tot 17 mei, daarna zal met de eerste ronde worden begonnen.

Expeditie Robinson

De eilandbewoners zitten al een paar weken op het bloedhete strand, en vanaf 6 mei was het aan de gekozen kampleiders Thundercover en TomHagen om de kampen samen te stellen. 's Avonds laat, op 9 mei, waren de kampen beslist, hieronder kun je de twee kampen in volle glorie aanschouwen.

[table=header]

Kamp Thundercover|Kamp TomHagen

Jay;|Hanneswasco

Mania-92|Fiegel5

..::GhostRider::..|GTAGijsso

Tjerk|Blizzard

Radio Es.|

[/table]

Nu de kampen zijn verdeeld, is het voor de eilandbewoners afwachten op de volgende opdracht die ze zullen krijgen. Nadat de kampen bekend waren geworden, vloog ik in mijn privé helicopter weer terug naar de studio, en aldaar kon ik weer verder kijken via de verborgen camera's. Volgende week meer...

[hr=1]#3b91c3[/hr]

GTA4 nieuws

De afgelopen week was er weer wat nieuw GTA4 nieuws. Allereerst werd bekend dat GTA4 op de dag van de release maarliefst 3.6 miljoen keer over de toonbank is gevlogen, in de eerste week waren het er 6 miljoen. In de eerste week was de omzet zelfs al een half miljard dollar. Naast deze grote bedragen ook wat minder goed nieuws, want het probleem met de vastlopers is nog niet opgelost. Wel is er door Rockstar al een patch uitgebracht die moet voorkomen dat de servers voor het online spelen niet overbelast raken. GTA4 zou hierdoor minder moeten haperen en vastlopen. Rockstar meldde ook dat er in de toekomst meer patches zullen komen, om de kleine foutjes te verbeteren.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Oceans Happy Hour

Op zaterdag 24 mei zal er weer een Oceans Happy Hour (OHH) worden gehouden. Dit keer niet een hele week, maar gewoon één avond op de eerder genoemde datum. Deze OHH staat ook in het teken van het afscheid van Preddy en Mirrrr, die de Oceans zullen verlaten. Zij worden respectievelijk opgevolgd door Froodooo en Ikkes. Hopelijk mogen we dus zaterdagavond 24 mei vanaf 20:00 zoveel mogelijk mensen ontvangen in de Oceans Crib. Komt allen!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

Inmiddels is de verhalenserie "Hoe het allemaal begon" alweer gevorderd tot en met het vierde deel. In de Verhalen Blog kun je het volgende verhaal lezen over het ontstaan van de verhalenblog van het GTA Forum. * De F1 Blog en de DuckDome blog hebben ook weer wat nieuwe items geplaatst, dus ga snel kijken. Duckdome heeft onder andere een nieuw berichtje over El Pato, de F1 Blog stunt met bijvoorbeeld de kwalificatie in Turkije.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

Deze week is er weer een wat ouder, maar erg populair topic omhoog geschapt. Het topic over jongens met lang haar had al 166 reacties, maar nu is het topic hard op weg naar de 200 reacties. Voor de anoniem ingelogde mensen is er ook een poll, zodat ze niet verplicht worden een bericht te plaatsen.

post-13783-1187786892.png

Deze week was er naast de afsluiting van week #1 na GTA4 ook Bevrijdingsdag en de Dodenherdenking, in omgekeerde volgorde. Zelf heb ik op Bevrijdingsdag lekker gewandeld in Zuid-Limburg, lekker in de zon over de heuvels. Als je daar bent, moet je het gewoon doen. Zeker na de gekte rondom GTA4 kwam ik daar helemaal tot rust en nergens kwam ik iets over GTA4 tegen, behalve in de winkel natuurlijk. Maar als je toch in Zuid-Limburg bent, kan je toch ook Maastricht en de mergelgrotten in Valkenburg niet links (voor de Belgen rechts) laten liggen. O ja, het topic over de Dodenherdenking staat hier.

post-13783-1187786892.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...