Jump to content

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  285,688

Editie 004 -- Geneuzel


NandroDavids

583 views

geneuzelml2.png

Hartelijk welkom bij de rubriek Geneuzel, ook wel bekend als de disclaimer van de Grote MAF Lente-actie 2008, om ervoor te zorgen dat alle regels overdreven duidelijk zijn en er na deze briljante wedstrijd geen enkel misverstand kan bestaan omtrent de winnaar en de niet-winnaars, ook wel bekend onder de noemer verliezers.

Begrippen

 • MAF – Met MAF – Maandelijks Alternatief Forumnieuws, nieuws met een knipoog – wordt deze blog bedoeld.
 • GTAForum.nl - Met GTAforum.nl wordt bedoeld dit forum en/of onderliggende websites en/of dochterwebsites en/of andere diensten die voortkomen uit GTAforum.nl.
 • Deelnemer – Het schepsel dat deelneemt aan de Grote MAF Lente-actie 2008.
 • Grote MAF Lente-actie 2008 – De wedstrijd waar het in wezen allemaal om draait deze maand en komende maanden.
 • Organisatie – De personen die op het briljante idee zijn gekomen van de Grote MAF Lente-actie 2008 en tevens de jury vormen van de Grote MAF Lente-actie 2008.
 • Jury – Zie Organisatie.

Algemeen

MAF behoudt zich het recht voor om op ieder moment de Grote MAF Lente-actie 2008 aan te passen of te beëindigen. Over uitslagen van onderdelen waarbij de jury een uitspraak doet kan worden gecorrespondeerd, maar het kan zo zijn dat het de jury werkelijk niet uitmaakt en geen antwoord terugstuurt. Door deel te nemen aan de Grote MAF Lente-actie 2008 verklaart de deelnemer akkoord te gaan met het geneuzel/de disclaimer van de Grote MAF Lente-actie 2008. Mocht de wereld vergaan vóórdat de Grote MAF Lente-actie 2008 een winnaar kent, zal het hele gebeuren nietig worden verklaard.

Deelname

Alleen leden van GTAForum.nl uit de volgende groepen mogen deelnemen aan de Grote MAF Lente-actie 2008: Leden, Superleden, Megaleden, Moderators, Global Moderators, Administrators. Indien een deelnemer tijdens de Grote MAF Lente-actie 2008 wordt geblokkeerd van GTAForum.nl om welke reden dan ook wordt de deelnemer uitgesloten van verdere deelname aan de Grote MAF Lente-actie 2008. Familie en vrienden van de jury mogen gewoon deelnemen aan de Grote MAF Lente-actie 2008 en er bestaat dan ook de mogelijkheid de jury te beïnvloeden voor onderdelen waar de jury bij ingeschakeld wordt.

Aansprakelijkheid

MAF is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van wat voor aard dan ook door het deelnemen aan de Grote MAF Lente-actie 2008. Toetsenborden, muizen of hele computers die het begeven tijdens het deelnemen aan één van de onderdelen van de Grote MAF Lente-actie 2008, agressief worden door het mislopen van een aantal punten, mentale problemen door de zoveelste nederlaag in het leven, MAF kan niet aansprakelijk worden gesteld. Kort gezegd komt het er op neer dat deelname aan de Grote MAF Lente-actie 2008 geheel op eigen risico plaatsvindt.

Privacy

Mocht de deelnemer zich op een zodanige manier hebben uitgesloofd dat het de jury op verschillende onderdelen heeft kunnen bekoren, bestaat de kans dat de deelnemer uitgeroepen wordt tot winnaar. In dat geval zal enkel de nickname die de deelnemer op het Forum hanteert bekend worden gemaakt. Verdere informatie zal blijven tussen de organisatie en de betreffende deelnemer, tenzij anders gewenst.

Inzenden

Per deelnemer mag er per onderdeel slechts één inzending plaatsvinden. Eenmaal ingezonden onderdelen kunnen niet meer worden gewijzigd, tenzij de organisatie daar bij hoge uitzondering toestemming voor geeft. Een inzending moet voldoen aan de regels, maar zoals gezegd is alles toegestaan en zijn ook schockerende en kwetsende inzendingen toegestaan. Plagiaat wordt echter bestraft met directe uitsluiting van de Grote MAF Lente-actie 2008. Zorg er dus voor dat je in het geval van het overnemen van andermans idee eerder instuurt dan de betreffende persoon en de sancties op de ander van toepassing zullen zijn.

FAQ

Q: Mag ik ook samen met iemand anders deelnemen?

A: Dat is toegestaan, maar hou er terdege rekening mee dat de jury daar op zal letten bij het beoordelen van de inzendingen. In het geval van 2 personen die samen deelnemen zal een inzending dus 2 x zo goed moeten zijn dan normaal om enigszins een kans te kunnen maken op de overwinning.

Q: Hoe komt MAF aan mijn adres?

A: Die wordt opgevraagd bij Joriz, webmaster van GTAGames.nl, die naar het schijnt beschikt over alle adressen van de Forumleden. Mocht dat niet het geval zijn, kun je deze persoonlijk doorgeven of openbaar posten in het Feedback subforum.

Q: Wat gebeurt er met mijn adresgegevens indien ik gewonnen heb?

A: Mocht je deze in het openbaar hebben gepost, dan zul je hoogstwaarschijnlijk lastig worden gevallen door allerlei ongure types. In het andere geval zal er niets anders mee worden gedaan dan op het prijzenpakket plakken; Anders wordt het immers lastig versturen.

Q: Mag ik meerdere inzendingen insturen?

A: Dat mag, maar je zult er verder niets aan hebben, aangezien er per onderdeel slechts eenmaal punten vallen te verdienen per deelnemer. Het is echter wel toegestaan om per onderdeel in te sturen, omdat dat wat handiger is om mee te kunnen dingen naar de overwinning.

Q: Ik ben geen lid van het Forum, kan ik dan wel meedoen?

A: Nope.

Q: Ik heb iets in elkaar geknutseld, kan ik dit opsturen?

A: We zijn dol op knutselwerkjes! Maar maak maar gewoon een foto, stuur deze in en dan kun je het geknutselde gewoon ritueel verbranden.

Q: Tot wanneer kan ik insturen?

A: Voor elk onderdeel geldt dat er kan worden ingestuurd tot het uitkomen van de volgende MAF, tenzij anders staat vermeld.

Q: Wat kan ik winnen?

A: Een schit-te-rend prijzenpakket, met in ieder geval een tube eeuwige roem.

Q: Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

A: Zodra alle onderdelen zijn afgerond en de puntentelling compleet is zal de uitslag bekend worden gemaakt in de eerstvolgende editie van MAF, met alle bijbehorende festiviteiten.

½ Q: Mijn vraag staat er niet tussen?

A: Jawel hoor, kijk gewoon nog eens goed.

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...