Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,359

Editie 004 -- Inleiding


NandroDavids

654 views

 Share

mafyg9.png

Jawel, jawel, eindelijk maar toch: Editie numero 004 van MAF, Maandelijks Alternatief Forumnieuws. We zijn echt geen 3-maandsvlieg of iets dergelijks, het heeft enkel 10 dagen langer geduurd dan normaal en daarvoor willen wij u onze welgemeende excuses aanbieden. De ietwat latere uitgave komt door uiteenlopende redenen: Van feestjes tot ziekte en van GTA IV tot werk, het heeft allemaal meegespeeld. Máár, ook al zal dat in de komende periode ook zo zijn, op 31 mei staat hier Editie 005 van MAF, dat zeker!

Uiteraard was het mogelijk om op 30 april wel een MAF uit te brengen, maar wij streven toch hoge kwaliteit na en dat was toen niet te realiseren. Al zeggen we het zelf, dat is nu absoluut wél gelukt: Deze MAF behoort zonder twijfel tot de 10, of misschien zelfs wel 5, beste MAF's ooit uitgebracht. Lees, en oordeel zelf.

Om het een beetje goed te maken gaat deze editie de Grote MAF Lente-actie 2008 toch echt van start. Doet allen mee en maak kans op een fantastisch prijzenpakket! Daarnaast ook nog enkele rubrieken die u van ons gewend bent, ook al gaat het ook in die rubrieken regelmatig over de Grote MAF Lente-actie 2008. Zoals altijd wensen wij u veel leesplezier en mocht u de dringende behoefte hebben om een reactie te geven op deze editie van MAF, ga uw hartelijke gang.

 Share

14 Comments


Recommended Comments

Flashingdemon666

Posted

We hebben er erg lang op moeten wachten, maar hij is er nu eindelijk. MAF editie 004.

Ook al is ie wat laat, hij is wel erg leuk. Al die dingen rondom de grote lente actie (ik doe ook mee) en natuurlijk ook weer een paar dingen die in iedere MAF staan. Wel jammer dat er een paar item's ontbreken. Ik had namenlijk tog wel weer 'uit den ouden DOSch' willen lezen. Maar die worden dan wel opgevult door de lente actie. Tog vind ik dat ze met 10 dagen extra tijd dan tog die item's hadden kunnen maken.

Conclusie: we hebben er lang op moeten wachten maar het was het waard. Dan heeft Froop tog nog gelijk, geduld is de schoonste zaak ter werled.

Link to comment
, op 31 mei staat hier Editie 005 van MAF, dat zeker!
:schater:
Ach ja, er is wel 's vaker opgemerkt dat er in MAF zeker wel serieuze dingen staan, maar dat je sommige dingen toch met een korreltje zout moet nemen.
Link to comment

De dood is na het leven, lijkt mij. Je kan het beter formuleren als "Niets is zeker in het leven, behalve het naderen van de dood".

Link to comment
Flashingdemon666

Posted

Laten we hopen dat de volgende MAF 2 keer zo dik is.

Dit zou anders echt zo'n 4-maandsvlieg zijn.

Ik ben bang dat het wel zo is.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...