Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,447

Editie 004 -- Tante Nandro


NandroDavids

322 views

tantenandrodb8.png

Hèhè, vind je daar aan ’t einde van de MAF toch nog 2 rubrieken die níet één of andere vage opdracht hebben voor de Grote MAF Lente-actie 2008. Het lijkt wel of de hele redactie aan niets anders meer kan denken dan die actie, maar ik weiger daaraan mee te werken hoor. Al die mannen kunnen wel denken dat ze leuke ideeën hebben en iedereen daarin mee kunnen krijgen, maar ik denk daar als vrouw totaal anders over. Ze kunnen me wat, ze zoeken het maar lekker uit; Hun probleem is mijn probleem niet.

Over problemen gesproken: Het lijkt wel of iedereen op het Forum een probleemloos leven leidt, zó weinig problemen worden er naar me gezonden. Maar ik geloof er niets van dat men geen problemen heeft; Men durft er gewoonweg niet voor uit te komen en dat is een foute zaak. Als je met problemen zit moet je dat niet opkroppen, want dan gaat het op een bepaald moment toch echt mis. Dan speel je GTA IV zomaar na in het echt en zijn de gevolgen niet te overzien. Niet dat ik denk dat je andere schepsels gaat lopen afschieten, maar straks ben je ook zo’n onverzorgde Sovjetman die totáál niet aantrekkelijk is. Want zeg nou zelf, zo’n man wil toch geen enkele vrouw hebben? Claude, die was zo héérlijk mysterieus, zag er goed uit en kon naar je luisteren; Tommy Vercetti, een man met een schitterend gespierd lichaam, een spannend leven en geld zat; Carl Johnson, een donkere man…hmm, dan weet je het wel…als ik daaraan terugdenk…och, werkelijk…

Ehm, zoals je merkt ben ik een beetje de kluts kwijt wat betreft de vaste invulling van mijn rubriek; Stuur maar gewoon wat in deze maand en dan maak ik weer wat leuks van. Zo niet, dan heb ik me vast wat meer verdiept in Niko Bellic.

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...