Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580294

Editie 15 - De Snuffelaar


Dutchy3010

444 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1162672840.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

USB-Kerstboom

Sinterklaas de deur uit en welkom Kerstman. De man die alles kan en die de dakpan van zijn buurman slopen kan op de daken met zijn slee daar wil niemand in mee. Snoepgoed is voor de sint die toch niemand wil hebben want de Kerstman wil liever lebberen. Ben jij ook zo'n persoon lik dan je laptop schoon koop dit apparaat en wel en dan zien we het vanzelf wel. Een mooi apparaat zo schoon als een vis het ruikt toch nog vers naar kattenpis. Neem deze tekst niet serieus want hij is geschreven door een enorme kneus, dat laatste was ook een grap want anders was het nu niet meer leuk en dan lachen die jongen jochies zich in een deuk. Nou genoeg ge rijmt en ook geslijmt. Bestel 'dit' snel nu en wel.

Oma's Trolly

Jij bent toch ook oma's jongen die altijd graag nog een zoentje op ze wangetjes wilt? Ja toch die jongen die altijd eht eerste klaar is met zijn schoolwerk en een gigantisch groot denkvermogen heeft dan heeft de firma Slim en Dom een goede uitvinding erop bedacht het is de Slijm-O-Matic Oma's Trolly. Een plastic prulletje die je vers in een doos kan geven aan je oma en wat zul je dan denken dat er gebeurt? Nou het zal zichzelf de vruchten ontplooien en je oma zal super, maar dan ook super blij zijn en dan kan jij zeggen dat jij Oma's jongen bent. Wil jij ook zo zijn? Bestel dan 'hier' de oma'se Trolly en dan kan je lekker rijden en de vaart in vallen en knallen!

USB-Koffie Warmer!

Je bent op zaken reis en je zou toch zo graag een oer-hollands bakje koffie naar achter willen werken? Nou dan heeft de firma Natte Broek iets uitgevonden waar je morgen nog van staat te kijken. Een Dynamisch door een USB-Poort aangedreven opwarm plaats maakt je pot koffie zo snel warm dat je het amper bij kan houden. Binnen circa 3 minuten is het klaar en het is nog steen koud, maar dat noemt met Pik Nik. (Ice Café). Ga jij het aan en durf jij in een vliegende trein op een vliegend vliegtuig een bakje koffie te zetten nou dan heeft deze firma de oplossing bestel dit product snel bij de firma optel som! Klik daarvoor 'nu hier'!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...