Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580304

Editie 15 - Lid van de Week


Dutchy3010

649 bezichtigingen

blog-33831-1162672567.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Deze week hebben we voor je een heel speciale gast in de aanbieding het lijkt op een Tyfoon maar het is absoluut onze eigen Typhoon. Hij doet al weken ze best en eindelijk mag hij zich waarmaken in een interview in het Oceans Weekly News. Ik heb hem eens flink uitgehoord en als je alles hieronder heb gelezen, dan zul je compleet anders over dit lid denken. Beware and Prepare my Friends. Hier is Typhoon!

Aller eerst je bent nu Lid van de Week wat vindt je daar van?

Heel erg leuk natuurlijk! Een interview is leuk maar om dan als lid van de week uitgekozen te worden is natuurlijk super!

Wanneer heb je de stap genomen om te registreren?

19 april 2005 als ik me niet vergis.

Goed hoe ben je hier op het forum gekomen?

Ik zat al een tijdje bij een 'MSN Group', dit vond ik destijds een hele goede site met informatie over GTA, ik heb daarna wat gegoogelt en zo kwam ik op Gtagames.nl terecht. Daar heb ik een hele tijd gewacht op nieuwtjes voor GTA San Andreas, na een tijdje zag ik de button "Forum" ik klikte er dus op en kwam als een echte noob op het forum!

Het is inderdaad een erg mooi forum heb jij ook al vanaf het begin met een naambordje Typhoon rond gelopen?

Nee! Zeker niet, in het begin heette ik altijd C-J_Redman. Deze naam komt natuurlijk van Carl Johnson en van Redman, Redman is een rapper waar ik destijds een leuk nummer van had. Op 19 Januari 2006 kwam ik ter beslissing om mijn naam te veranderen in 'Typhoon'.

Heb je naast dat ook belangrijke dingen mee gemaakt op het forum?

Ja meerdere, een paar leuke maar ook minder leuke. Ik begin maar met de minder leuke dingen, ik ben namelijk 1keer gedegradeerd van Superlid naar lid. Ik had destijds iets gedaan wat niet mocht, daardoor heb ik verdiend straf gekregen. Maar nu de leuke dingen, de eerste dingen zijn natuurlijk de promoties naar Superlid en Megalid. Daarnaast heb ik nog een topic gemaakt genaamd "Savegame Aanvraag", dit was eigenlijk het begin van het nu druk bezochte Savegame fora in het SA fora. Dat topic heeft destijds een pin gekregen en daar heb ik ook de 1e savegame aanvraag van het forum gedaan. Die pin was destijds wel een heel leuk iets voor me!

Wat is dan toch echt het leukste wat je mee hebt gemaakt?

Hm, ik denk dat toch de 2e promotie tot Superlid was, ik was er behoorlijk stuk van dat ik gedegradeerd was. Veel mensen dachten dat ik weg zou gaan maar ik ben extra mijn best gaan doen op het forum. Op den duur werd ik dus weer Superlid en toen was ik eigenlijk wel heel erg blij! Ik sprong een gat in het dak om het zo maar te zeggen!

Natuurlijk doe je ook meer dan alleen helpen heb je wel eens aan grote projecten mee geholpen?

Ik heb aan een paar projecten gewerkt, de belangrijksten zijn wel de Savegame topics van GTA III, Vice City en San Andreas. Hier heb ik samen met SummerBase, Ruurd31 en Matthijs erg veel aan gewerkt.

Ook naast dat heb je waarschijnlijk veel contact met mensen over Msn; Wie zoal?

Ik heb met erg veel mensen contact op msn, maar SummerBase, Bling, Flying Dutchman heb ik het meest contact mee, daarnaast spreek ik ook nog aardig vaak met BaasB, Jarno en Dutchty3010.

Voor wie heb je het meeste respect?

Het meeste respect heb ik nu voor SummerBase, met hem praat ik eigenlijk elke dag. We hebben altijd wel goeie gesprekken en meestal ook de zelfde mening. Ook leuk is dat hij vlakbij me woont! Waarschijnlijk ga ik hem nog eens ontmoeten. Daarnaast heb ik ook nog erg veel respect voor Bling, met hem praat ik eigenlijk evenveel als SummerBase en heb altijd leuke en gezellige gesprekken met hem! Jammer genoeg woont hij wat verder weg!

Welke Grand Theft Auto titels heb je?

GTA 1, London, GTA 2, GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas. Ik heb al deze spellen gewoon in de winkel gekocht met uitzondering van GTA 2, deze moet ik nog vinden in de winkel. Ik speel nu gewoon de gedownloade versie van R*.

Welke heb je het langst/vaakst gespeeld en welke is je favoriet?

Hm, ik denk dat ik GTA San Andreas het meest bespeeld heb, deze speel ik nu eigenlijk nog dagelijks en daar heb ik ook het meeste fun mee beleefd. Mijn favoriet word moeilijk, toen ik voor het eerst Vice City op de pc speelde had ik een soort gevoel in me, een gevoel dat niet stuk kon! De sfeer, het rijden in een stinger was voor mij helemaal top. Maar SA heeft daarin tegen weer de groote en het leuke vliegen! Als ik moet kiezen, kies ik toch voor San Andreas.

En hoe kunnen we jouw in de normale wereld noemen?

Gek :puh:. Ow je bedoeld me naam! :puh: Nou in het echt heet ik Melle (een echte Friese naam).

Heb je ook hobby's of is het enkel PC, PC en nog eens PC?

Nee ik ben niet zoals jou. :puh: Ja tuurlijk heb ik andere hobbies! 1 daarvan is autorace, ik hou erg van Formule 1 en andere racesporten. Daarnaast ben ik een actief skiër, mijn vader heeft een indoor skischool dus daar ski ik nogal vaak. En natuurlijk ga ik 2 of 3 keer per jaar op wintersport. Daarnaast heb ik niet erg bijzondere hobby’s behalve GTA ---> Pc. :puh:

Sommige mensen hebben een bij naam heb jij die ook ?

Jep die heb ik. :puh: Mijn bijnaam is verzonnen door SummerBase, we zaten eens in een msn-groepsgesprek, Summer begon toen te vertellen dat ik voor C-J_Redman nog een andere naam had, namelijk Trekeend. Hij gebruikte als argument dat je toen nog meerdere keren (zie ook Arjen) je naam kon veranderen. En eigenlijk iedereen die daar in dat gesprek zat geloofde dat! Het begon als een grap maar Bling, Flying Dutchman en nog heel wat anderen begonnen met Trekeend te noemen, zo is dat dus als mijn bijnaam uitgegroeid.

Heb je wel eens iemand ontmoet van het forum?

Ja, zelf 2 mensen. De 1e is de welbekende maar inmiddels gebande Ruurd31, hij woont hier ongveer 20 kilometer vandaag, vlakbij in het dorp waar mijn school zit. We kregen erg goed contact op msn en begonnen goeie vrienden te worden, op een dag besloten we elkaar te ontmoeten, ik heb hem inmiddels 3 keer ontmoet en ook een keer bij hem gegeten. De eerste keer was het wel even onwennig, je kwam natuurlijk bij iemand die je alleen van MSN kent. Maar het 'klikte' wel snel tussen ons, we hebben veel plezier gehad en zijn van plan om ons nog wel een paar keer te treffen. Naast Ruurd zou ik op een dag Cool Hand ontmoeten samen met Ruurd, ik dacht dat CH in de middag kwam, maar nee hij belde me om half 8 (zaterdag) morgens maar even op. Dus ik uit bed en 18 km fietsen naar de plek waar we ons zouden ontmoeten (hij was in de trein) ik ging onderweg Ruurd steeds bellen maar jammer genoeg lag hij nog te slapen in zijn bedje! Dus hebben CH en ik elkaar ontmoet bij het treinstation van Heerenveen, we hebben daar ongeveer 45 minuten wat gekletst over van alles en nog wat. Hij was op een rondreisje in Nederland, dus hij moest na 45 minuten weer vertrekken, we hebben het wel erg leuk gehad ondanks dat het niet zolang was. En waarschijnlijk ga ik SummerBase nog eens ontmoeten binnenkort, het is nog niet zeker wanneer maar dat gaan we maar eens afspreken of niet?

Welke games heb je?

Ik heb naast de GTA's die ik al eerder heb genoemd nog aardig wat games, namelijk The Godfather, Counterstrike, Call of Duty 1, UO en Call of Duty 2. Ik heb nog wel meer, maar dit zijn mijn meest bespeelde van de laatste tijd.

Van wat voor films houdt je?

Ik hou eigenlijk het meest van actie en oorlog films, maar bij gaat het ook om een goed verhaal.

Wat zijn de beste films die je ooit gezien hebt?

Ik denk dat mijn lievelingsfilms toch wel Scarface, The Godfather, Band Of Brothers, The Good, The Bad and The Ugly zijn. Daarnaast heb ik nog heel veel leuke films, maar hier was ik het meest over te spreken.

Je gaat vast wel eens op vakantie, waar ben jij zoal geweest?

Ik ben in aardig wat landen geweest, ik ga elk jaar minstens 2 keer naar Oostenrijk, daarnaast ben ik nog in Denemarken, Tjechië, Portugal, Mallorca, Frankrijk, Canada, Tenerief en Spanje geweest. En tuurlijk ga ik vaak weekendjes weg om te skieën of om naar mijn vaders autoracen te kijken, dan ga ik meestal naar België, Luxemburg of Duitsland.

Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik werk zelf ook mee aan OWN, en daarom vind ik het natuurlijk erg leuk! Het is erg leuk om te lezen, ik hou het meest van het Forum , Ongezouten, Uit Den Ouden Doosch en de Interviews rubrieken. En natuurlijk vond ik dit interview ook heel erg leuk, het is de 1e keer dat ik het meemaak, en ik moet zeggen het is een succes!

Bedankt voor dit interview.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...