Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580703

Editie 92 - Test Jezelf


PatrickW

431 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_8007.jpg

Deze rubriek is geschreven door Ice Banana!

Erg leuk, moest ik nu net een halfuur voor de deadline een leuke droge collumnding in elkaar flansen...

Wel ok ok, ik ben er een hele week al niet meer geweest, vraag me dus niet hoe de GTA IV hoofdpersoon ook weer heet, I rly Dunno.

Los van dat heb ik enorme saaie week gehad. Alles begon goed op maandag; Kom ik eerst al een oud leerkracht van me tegen op de bus.

Na wat gezellig te praten hebben vraagt hij opeens wat ik nog herriner van zijn lessen. Kom op gozer, het is 7.50 uur en ik zit op de bus met een oude graftak! Jesus... De rest van de dag verliep vlotter dan verwacht. Na de lunch was de week al bepaald, "Het wordt weer een kutte week met uitzonderlijk slechte argumenten". Aldus het weerbericht? Nah ik had er genoeg van. Ik liep uit de zaal, ging zeiken, kwam weer terug en ging weer zitten. Dit was echt nog het leukste van de dag. Eenmaal de les weer begon had ik het weer zitten. Komt die ouwe suffe kartonnen doos op me af waar m'n taak bleef dat ik al 3 weken uitgesteld heb. Doodsimpel; De hond! En zo, zo beste mensen stel je een taak uit, begin over je hond... Okay.

Dinsdag was zwaar. De ouwe suffe doos heeft ziek gemeld. Waarschijnlijk te veel leerstof gehapt. Niets speciaal, althans dat het zeiken weer het leukste van de dag was. Nou, van dinsdag tot nu, 21:48 is er eigelijk echt niets intressant gebeurd. Een vriendin kwijtgeraakt. Een paar vrienden... Top of debiel; Schoolreunie ( <.< ). Dus gewoon gezellig samen komen met een paar gasten van ons vorige schooljaar. Ok, wtf, ik herkende maar 5 mensen. Dus dat was wederom kut.

Maar als enig lichtpunt was dan nog m'n gitaarspel. Ik houd er niet graag van om Jimmi Hendrixs uit te hangen, maar de buren kwamen dus wederom klagen. Dat betekent voor mij gewoon het volume op maximum en een block party in m'n kamer te houden. Haha wat leuk. Een stukje

Iron Maiden om 00.44 spelen als het buurmeisje al ligt te pitten. Was leuk... Had ik ze eindelijk gezien met een haarbos anno 1984', weetjewel, zo'n Tatjana Simic spul van flodder.. Ok laat ook maar. Ik denk dat er al veel afgehaakt hebben intussen. Voor de sympathieke mensjes die nog aan het lezen zijn, raad ik jullie aan om nu eigelijk te stoppen met lezen! Waarom? Gewoon... omdat hier niets meer staat..

LMFAO ik hou van mensen plagen, een oude komiek vertelde me ooit om de mop altijd in het midden van de show te vertellen

, nouw, gewoon omdat de meeste dan gewoon afdruipen als je begint over zweedse kaas zonder haar. Anders dan dat zit het niet echt strak in m'n liefdesleven...

Een van de redenen dat ik vrijgezel ben is dat ik een bloedje hekel heb aan klussen. De Ikea bezoeken is al erg maar als ik het woord klussen hoort dan sla ik acuut op tilt, begint te zweten en krijg overal rooie vlekken. Tuurlijk heb ik ook wel eens geklust, want je komt er niet altijd daar onderuit, maar als ik het kan uitbesteden zal ik het niet nalaten. Genoeg handige harrie's in nederland die ff zwart bij willen klussen en zijn veel handiger als ik. Ik ben in staat wanneer ik een lampje verwissel dat de stroom elders in de wijk uitvalt Is ook een gave, maar zal niet in dank afgenomen worden tijdens bijvoorbeeld een belangrijke interland. Want die gave bezat mijn ex, ze verzon de stomste klussen tijdens of vlak voor zo een wedstrijd. Maarja om een electriciën in te huren voor een lamp is zwaar overdreven dus deed ik het toch maar heel snel want de match begon zo. Daar stond ik dan te goochelen op een veels te wankel keukentrappetje die allang al vervangen had moeten worden, en bij het in en uitdraaien van de lamp, kreeg ik een stroomstoot door mijn lijf. Aangezien mijn eega het trappetje vasthield was het effect nog mooier, als een sidderaal geleide het naar haar en liep ze een week rond met een trendy kapsel alweer anno Flodder, 1988 Tatjana Simic...

Dat is dus één van de redenen dat ik klussen uitbesteedt en aangezien ik nu geen vrouw heb lekker vrijgezel blijf en met het geld wat ik bespaar door helemaal nooit meer te klussen verbras in de stamkroeg..

128294720808907500callmahlawyur.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Hahaha,

Ik vraag me toch echt af hoe je het voor elkaar krijgt zo'n berg flauwekul neer te schrijven en desondanks toch de spanning er in te houden.

Als ik iets schrijf van die lengte is iedereen halverwege in slaap gevallen volgens mij :D. (ik heb het helemaal gelezen trouwens...)

Maargoed, ik ben ook niet zo ontzettend handig, maar voor uhm,, laten we zeggen 10 euro/uur wil ik wel een lampje komen verwisselen voor je, en voorrijkosten uiteraard :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...