Jump to content
 • Sign Up

Project's en co. - E3 Blog

 • entries
  118
 • comments
  135
 • views
  22,321

2008 E3 Media & Business Summit

Sign in to follow this  
Ikkes

465 views

naamloosgh4.gif

[Wii] Meer informatie over een aantal third-party games

Net op de persconferentie van Nintendo zijn er een aantal trailers voorbij gegaan zoals: Cal Of Duty, Starwars en Rayman Ravind Rabbid. Al deze games kan je gewoon met je Wii Mote of Zapper besturen. Zo is er een trailer van Cal Of Duty getoont voor de Wii met een co-up mode.

[Wii] Nintendo toont Wii Sports Resort

Iedereen kan de game Wii Sports wel. De succesvolle launch game krijg nu een vervolg namelijk Wii Sports Resort. Op de beelden die erbij werden getoond waren drie sport modes getoond namelijk: Iets met een frisbee, waterskiën en een zwaard gevecht.

[NDS] Vervolg op Guitar Hero On Tour aangekondigd

Nintendo heeft op haar conferentie Guitar Hero: On Tour Decades aangekondigd. Dit word het vervolg op de game die deze week verschijnt op de DS namelijk: Guitar Hero: On Tour

[NDS] Grand Theft Auto komt naar de DS

Tijdens haar E3 persconferentie heeft Nintendo net Grand Theft Auto: Chinatown Wars voor de Nintendo DS aangekondigd. De game is een 'custom-made' GTA speciaal gemaakt voor de DS met een eigen engine. Het spel zal zich afspelen in een hedendaags Liberty City.

De E3 begint op 14 juli en zal tot 17 juli duren. In die tussen tijd zal Project's en co jullie op de hoogte houden door zoveel mogelijk items in de blog online te gooien met al het nieuws van de E3 erin.

Geschreven door Rullez

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...