Jump to content
 • Sign Up

Project's en co. - E3 Blog

 • entries
  118
 • comments
  135
 • views
  22,350

2008 E3 Media & Business Summit

Sign in to follow this  
Ikkes

414 views

naamloosgh4.gif

[ALG] Tomb Raider Underworld krijgt Europese releasedatum

Zojuist is bekend gemaakt dat de nieuwe Tomb Raider Underworld op 21 november zal verschijnen in de winkel rekken van Europa. Jammer geneog wordt Amerika (weer) voorgetrokken, want daar zal Tomb Raider Underworld al op 18 november in de winkel rekken leggen.

[PS3] Ratchet & Clank Future: Quest for Booty aanwezig op E3

Zoals bij de Playstation Days al bekend was gemaakt zou je in Home voortaan game events live kunnen bekijken in Home. Dit is bij de E3 weer zo en nu is er een ingame screen van Home verschenen met een afbeelding van de nieuwe Ratchet & Clank Future: Quest for Booty. DUs wie weet zal Sony vanavond tijdens hun persconferentie er meer info over vrijgeven.

[ALG] Nieuwe details Mirror's Edge

EA Dice maakte tijdens hun E3-demonstratie van de first-person action-adventure Mirror’s Edge enkele nieuwe details bekend omtrent de gamel. De 'reaction time' werd uit de doeken gedaan, waardoor protagonist Faith even controle krijgt over de tijd om zo haar sprongen beter te kunnen inschatten. Dit kan je vergelijken met een 'Bullit Time' die word gebruikt om je schoten preciezer te maken.

Ook heeft één van de ontwikkeleaars gezegd dat je de game zonder kogels kan utispelen. Dus dan ben je volledig afhankelijk van je melee.

De E3 begint op 14 juli en zal tot 17 juli duren. In die tussen tijd zal Project's en co jullie op de hoogte houden door zoveel mogelijk items in de blog online te gooien met al het nieuws van de E3 erin.

Geschreven door Rullez

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Zonder kogels uitspelen klinkt best vet :D.. Maar toch heb ik nog steeds twijfels over het spel, terwijl ik alleen dit stukje heb doorgelezen.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...