Jump to content
 • Sign Up

Project's en co. - E3 Blog

 • entries
  118
 • comments
  135
 • views
  22,350

2008 E3 Media & Business Summit

Sign in to follow this  
Ikkes

253 views

naamloosgh4.gif

De persconferentie van Microsoft is net afgelopen en is dus niet meer live te volgen, maar wees niet getreurd. Over een paar uur zullen er overal beelden opduiken van de persconferentie. Uiteraard valt het nieuws ook los te lezen en dus ook hier. Let wel op dat het meeste nieuws nu alleen over de 360 gaat.

[360] Downloadable content Fallout 3 exclusief voor Microsoft

Net op de persconferentie van Microsoft heeft Todd Howard aangekondigd dat Falloutn 3 exclusief content krijgen op de 360 en op Games For Windows.

Ook zijn er wat nieuwe details van Fallout 3 vrijgegeven zo speelt het zich af in het jaar 2277 in de hoofdstad van de verenigde staten Washington D.C.

[ALG] Resident Evil 5 krijgt co-op

Zojuist is er tijdens de persconferentie meer info over Resident Evil 5 vrijgekomen. Zo zal er een co-up mode zijn. Als 2e speler zal je een vrouw gaan spelen genaamd Sheva. Of de co-up mode ook op de PS3 aanwezig zal zijn is nog niet bekend.

Ook werd bekend gemaakt dat Resident Evil 5 gelijktijdig uit werd gebracht in Amerika en Europa op 13 maart 2009

[360] Gears of War 2 heeft 5-player co-op modus

Zoals verwacht was Gears Of War 2 ook aanwezig tijdens de persconferentie van Microsoft. Hierin werd de nieuwe online mode Horde getoond. In deze online mode is het de bedoeling dat je golven van tegenstanders gaat verslaan met totaal 5 man.

[360] Microsoft komt met nieuw dashboard

Enkele weken waren er geruchten over een nieuw dashboard en inderdaad net met de persconferentie is er een nieuw dashboard aangekondigd door Microsoft zelf. Het opvallende hiervan was de 'avatar'. Dit zijn personages die erg lijken op de Mii alleen zien ze er net iets beter en heb je veel meer keuzes om je avatar aan te kleedde.

De E3 begint op 14 juli en zal tot 17 juli duren. In die tussen tijd zal Project's en co jullie op de hoogte houden door om het half uur een blog item online te gooien met al het nieuws van de E3 erin.

Geschreven door Rullez

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...