Jump to content
 • Sign Up

Project's en co. - E3 Blog

 • entries
  118
 • comments
  135
 • views
  22,350

2008 E3 Media & Business Summit

Sign in to follow this  
Ikkes

249 views

naamloosgh4.gif

[360] Too Human

Sinds vandaag is de demo van Too Human te downloaden op Xbox Live. In de demo kan je het eerste level van To Human spelen. De demo zal zo'n 1GB in beslag nemen op je hardeschijf, maar let op je kan Too Human alleen vanaf Xbox Live downloaden als je een Gold account downloaden.

Too Human verschijnd op 19 Augustus exclusief voor de Xbox 360.

[PS3] Dagelijkse update voor de PS Store tijdens de E3

Tijdens de E3 zal de Playstation Store dagelijks geüpdate worden. Dit zullen dus hoogstwaarschijnlijk game trailer van de E3 zelf zijn en misschien nog wat enkele exclusieve content. Wat men vermoed is dat dit alleen in de Amerikaanse Store is dus als je als Europese gebruiker nog geen toegang heb tot de Amerikaanse Store zorg dan snel dat je alles goed in orde heb en dan kan jij ook genieten van alle beelden vanuit de E3.

[DS] Hi-Hamtaro Ham Ham Challenge aangekondigd

Natsume en Marvelous Interactive hebben op de E3 Hi! Hamtaro Ham-Ham Challenge aangekondigd. De game die is gebaseerd op de tekenfilm serie Hamtaro, maar in de game speel jezelf niet met Hamtaro, maar met een persoon die de macht heeft over Hamtaro en zijn vriendjes. Het is ook niet zomaar een spel,want het is een game die je hersenen moeten kunnen trainen. Het mooie daarvan is dat de ouders de vorderingen van hun kind kunnen zien.

De E3 begint op 14 juli en zal tot 17 juli duren. In die tussen tijd zal Project's en co jullie op de hoogte houden door om het half uur een blog item online te gooien met al het nieuws van de E3 erin.

Geschreven door Rullez

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...