Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580292

Editie 16 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

608 bezichtigingen

blog-33831-1163270000.jpg

De Admin door de jaren heen (deel 2)

Vorige week ben ik begonnen met mijn verhaal over de Administratoren op ons forum. Deze week gaan we daar natuurlijk mee door en bespreken we de laatste vier en wel:

BrokenTable, The Godfather, PatrickW en Lantyz.

De keer beginnen we bij de man die de tafel liet breken, dat is dus niemand minder als BrokenTable:

Hij registreerde zich op 23 oktober 2004 op het forum. Nog geen maand later op 20 november 2004 werd hij moderator van het San Andreas gedeelte. Weer ruim een maand daarna werd hij alweer gepromoveerd, ditmaal naar Global Moderator. Dit gebeurde om precies te zijn op 27 december 2004. Daarna na een flinke periode deze taak perfect uitgevoerd te hebben werd hij op 22 juni 2005 administrator op het forum. Deze taak heeft hij na krap 2 maanden al weer neergelegd. Op 14 augustus stopt hij als crewlid, dus als admin op het forum. Hierna heeft hij ook gelijk kenbaar gemaakt volledig afscheid te nemen van ons forum.

Snel door naar de volgende. Er is onlangs een spel naar hem vernoemd, we hebben het dan over The Godfather:

The Godfather registreerde zich een paar maanden eerder als BrokenTable en dan hebben we het over 13 augustus 2004. Na langzaam omhoog gekropen te zijn werd hij op 27 oktober lid van de crew als moderator. Deze taak heeft hij volgehouden tot 18 februari, de dag dat hij Global Moderator word. Ook dit heeft hij goed gedaan, maar net als zijn moderator schap werd dit opnieuw onderbroken door een promotie. Op 22 Juni 2005, de zelfde dag als BrokenTable en PatrickW, werd hij omgedoopt tot Administator. Dit heeft hij volgehouden tot 25 augustus, de datum waar hij afstand nam van de crew. Helaas net als Trax maakte hij daarna domme fouten en belande hij uiteindelijk in de groep banned.

Na een minder einde van het vorige stukje begin we fris en fruitig opnieuw bij onze forum eekhoorn, ook wel bekend als Lantyz:

29 mei 2004 registreerde Lantyz zich op het forum. Na een periode van promoties kwam hij op 13 juli 2004 aan het bewind in het GTA Vice City forum. Na hier een flinke periode de scepter gezwaaid te hebben promoveerde hij op 27 december tot Global Moderator, dat is overigens dezelfde dag dat BrokenTable Global Moderator werd. Na ruim een half jaar Global Moderator geweest te zijn promoveerde hij op 18 juni 2005 tot Admin op ons forum. De plek waar hij vandaag de dag nog steeds goed zit. Meer informatie over Lantyz is hier te vinden.

Dan maar de laatste maar zeker niet de minste, namelijk PatrickW:

3 augustus 2004 kwam PatrickW terecht op ons forum. Na al zeer snel superlid te zijn geworden werd hij op 9 september 2004 moderator op het forum. Bij ¾ jaar later werd hij op 4 juni 2005 Global Moderator. Deze taak heeft hij op 22 juni 2005 alweer ingeruild voor de titel Admin. De titel die hij nu al ruim een jaar draagt en nog steeds niet heeft afgestaan. Meer informatie over PatrickW is hier te vinden.

Bij het maken van deze editie van Uit Den Oude Doosch heb ik hulp gekregen van Typhoon, hiervoor mijn dank.

Dit was Uit Den Oude Doosch voor deze keer weer. Volgende week weer een totaal nieuw onderwerp die we bespreken.

7 reacties


Recommended Comments

Nog even voor de geintresseerden, ik heb tegelijk met alle admins van gtaforum, ook de admins van Gtagames.nl opgezocht, dit zijn er nog een aantal meer:

Joriz

Marius

Se7en

Lantyz

PatrickW

Eclipse (G-Mod op het forum)

Jos2 (Mod op het forum)

Le Freak

Jos2 en Eclipse zaten daar dus nog extra bij.

Link to comment

Jep, ook ik wil mijn complimenten geven. De meeste admins heb ik wel meegemaakt, maar mensen zoals 'The Godfather' en 'Brokentable' was ook nog 'voor mijn tijd' (althans, toen ze administrator waren dan :puh:).

Keep up the good work Ikkes! :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...