Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580204

Editie 16 - De Snuffelaar


Dutchy3010

613 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1163278916.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

I-Fish

Ben jij die visboer Arie Snor ook zo zat? Nou dan hebben wij de oplossing eht isde I-Fish. Een plastic prulletje aangedreven op 6 AA batterijen van duurzaam materiaal gemaakt. Je vraagt je als een echte vis kenner misschien af, wat is dit? Nou het kan meerdere dingen. Je kan deze Vis gebruiken als stof zuiger en als pantoffels ook is hij makkelijk te gebruiken onder de douche. Met één druk op de kop is uw vis weer blinkend schoon. Wat dacht u van een tril functie, voor als u het koud heeft? Deze vis kan het allemaal en tot slot kan u hem ook nog opwarmen in de magnetron om te genieten van zijn knapperige plastic randje, dit product is de nieuwe rage onder de vis liefhebber en daarom moet u 'dit' artikel snel bestellen.

USB Luchtverfrisser!

Kom jij ook altijd om van die enorme stank als je achter de computer zit en kan je maar geen genoeg krijgen van het ruften achter die stroombak? Nou dan hebben de gebroeders schaamhaar echt iets gevonden waardoor jij je nu beter en confortabeler kunt voelen als er bezoek is en je wilt achter de PC. Het is de gepatenteerde USB Luchtverfrisser uit de collectie USB-Vastgoed & Co. Het werkt super simpel steek de USB-Stekker in het gaatje van je computer en stomen maar, het apparaat maakt helaas een gigantische herrie, maar daar kan menig mens wel tegen op dachten ze bij het test-lab van Henk Slikezel. Kan jij niet wachten om dit ultieme en sublieme artikel in ontvangst te nemen klik dan

'hier'!

Golf Caddy Pen Bewaarder

Soms heb je het wel eens dat je echt krom gaat staan van die enorme massa die vrij komt bij het verplaatsen van je pennen en vooral die lood zware etui. Nou als ik soms op school ben dan sta ik helemaal krom naar achteren, en een maat van mij die wist te vertellen dat ze in singapore altijd Gold Caddy Pen Bewaarders gebruiken. Nou ik ben op en ik kreeg een super grote en mega abstracte doos thuis gestuurd met een giga grote handleiding hoe het wiel gemonteerd moest worden. Het lukte me helaas niet en ik moest dus een monteur (ja uit singapore) bellen. En twee maanden later zat het wiel erop, toen werkte het eindelijk, maar toen brak de schakel pook, maar goed hij werkte dus alleen in zijn achteruit. En wat bleek het werkte perfect en ik stond in plaats van krom, nu recht. Dit is een fantastische ervaring. Koop het nu en Klik daarvoor 'nu hier'!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

2 reacties


Recommended Comments

Ik kan het niet laten om hier even op te reageren. Ik vind 'De Snuffelaar' elke week weer fantastisch! :tu:

De tekst gaat helemaal nergens over, soms heb je zelfs het idee van: "waar gaat dit nou eigenlijk over?", maar het resultaat is altijd erg lollig. Een hele beschrijving (die dus nergens over gaat), en dan komt er zo'n raar, vreemd en idioot product voor de dag. :puh:

Ga zo door! :tu:

Link to comment

Wist gij dat dit soort producten speciaal over gevlogen worden uit de sportzaal in Turkije. Ze worden daar met naald en draad in elkaar geweven en dat zal je misschien niet verwachten maar ze zijn echt mooi. En hoe kom je er bij 'Het gaat helemaal nergens over'. Ik maak al 15 weken elke week weer een column en ik heb dat gevoel nog nooit gehad. Sorry dat ik het zeg, maar het is een fikse belediging mijne heer.

:schater:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...