Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580300

Editie 16 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

591 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Pietje II's Labiele Entertainment

Deze rubriek is geschreven door

Pietje II

Vervolg van '

oh zo spannend verhaal'!

Slot

"Nou?" zei de Cholo, die ondertussen het vat vol met chemische troep had gepakt. "Komt er nog wat van? Wij willen NU die diamant hebben!" Opeens hoorde iedereen in de verte een geluid, wederom het geluid van een motor... Het was een jetski! Op de jetski zat Umberto Robina! "Yeeeeehaaaaaa!" riep hij. "Ik heb BIG COJONES!!!" Hij maakte een flinke vaart, en hij was van plan het vat met chemische troep mee te ritselen. Umberto concentreerde zich op het vat... maar had daarom niet in de gaten dat hij ook in volle vaart op het hutje afging. "BIG COJONEEEEEEE... AAAAAAAAAAAAH!!!" *Beng knal kratjs rinkel de kinkel bonk!*

Umberto's jetski was ergens midden op zee gevlogen, en Umberto zelf lag knock-out op de steiger. "Hé," begon Jowx opeens, "ik wist niet dat het al nacht was! Ik zie allemaal sterretjes. Met name boven Umberto's hoofd. " "HA HA HA. :duh:" zo deed iedereen.

"Genoeg!!!" riep de andere Cholo opeens. "Jullie vriendinneke gaat eraan en het water hier ook. De diamant is voor ons en we gaan naar Las Venturas! Is het niet fantastisch?" zo zat de Cholo te glunderen. Opeens werd het donker. Een stuk donkerder. "Huh?!" riep SummerBase. "Ik wist niet dat het al zo vroeg donker werd!" Opeens klonk er een oorverdovend lawaai. TOET TOET!!! Iedereen drukte zijn handen tegen z'n oren aan. Het leek wel op een scheepstoeter! Opeens klonk er een luid gekraak. KRETSJ! Iets groots doorboorde het hutje van de twee Cholos. "Ohla coma va!" riepen de Cholos. Van schrik liet de Cholo Dutchy3010 vallen, waarna zij gauw in de speedboot klom. BANG KRETSJ RINKEL KINKEL KRAK!!! Het hele houten hutje van de Cholos werd verwoest. Het 'ding' had het helemaal doorboord! Het ding wat het hutje doorboord had bleef stilstaan. Wat was het? Een enorm cruiseschip! Met grote, sierlijke gouden letters stond erop: 'The Royal Guardian". Opeens kwam er vanaf het dek een hoofd. Het zei: "oeps, ik denk dat we toch eens die kompas moeten laten maken. Dit is Viceport helemaal niet!" Jowx, die aan het anker was meegetrokken, hing er nog vrolijk aan. "Zucht. :7" zo deed-ie. Wat bleek nou? Die kapitein was TheGuardian! Ze waren met hun cruiseschip naar Vice City gevaren, maar hadden daarbij ook nog eens een stel mensen (en dieren) gered. De twee Cholos dreven allebei op een brokstuk, en waren nogal uitgeteld. Opeens kwam de jetski van Umberto Robina weer terug gevaren! Raad eens wie erop zit? Lantyz de eekhoorn! "Jihaaa! 8)" Hij pikte de nog steeds bewustloze Umberto Robina op en de bemanning van The Royal Guardian haalde iedereen omhoog. De volgende dag was het prachtig en warm weer. De zon scheen heerlijk en iedereen, Pietje II, SummerBase, Typhoon, Jowx, Lantyz, GTA-Sheep, SamShine (die was ook even op bezoek gekomen), Dutchy3010, Umberto Robina, TheGuardian en zijn hele bemanning, zaten op het strand van Washington Beach. SummerBase, Typhoon en Jowx waren aan het vissen naar paling, zodat die lekker gerookt kan worden voor een overheerlijke maaltijd. Gelukkig had SummerBase zijn viskraam bij, zodat daar de paling in bewaard kan worden. Umberto zat een beetje te mompelen over 'cojones', niemand wist waar hij het over had maar dat kan geen kwaad. Jowx vistte eindelijk een dikke vette paling op, en die klapte zo tegen zijn gezicht aan. "DAAA..." "Uh", zei SummerBase, "niet doen hè." "Oké," zei Jowx teleurgesteld. Opeens reed er een DJ langs met zijn geluidswagen. Hij zette Paradise FM op en iedereen zat om een kampvuur paling te roken, in de gloed van de ondergaande zon boven de tropische zee.

Einde! :D

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...