Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Op cruise - Deel 1


TheGuardian

564 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Op cruise - Deel 1

Geschreven door: Rullez

Na een paar maanden hard werken was TheGuardian het zat. Hij moest en zou er even tussen uit moeten hij kijkt om zich heen en ziet de andere medewerkers: Rullez, ThunderCover, VWOer, Hanneswasco, Jay; en Summerbase ook afgepeigerd in hun bureau stoel zitten. TheGuardian stond op en zei "Ik ga naar huis jongens sluit een van jullie het pand goed af?" "Is goed" zeiden de jongens in koor.

TheGuardian liep richting huis en besloot eens een andere route te nemen als gewoonlijk. In plaats van dat hij rechts langs The DuckDome gaat, gaat hij nu maar eens linksaf, langs de haven. Hij keek verbijsterd om zich heen, het zag er hier zo mooi uit. "Ik moet hier maar eens verder gaan kijken", zei TheGuardian in zijn hoofd. Hij liep de kade op en kwam op het einde een grote poort tegen met daarom 'The Royal Guardians'. "Hmmmm...wat zou dit toch zijn? Ik zal eens verder gaan kijken" dacht TheGuardian. Hij liep door de poort en zag een heel mooi cruiseschip staan met daarin heel wat passagiers. Hij liep richting het schip en liep langs TomHagen. "Koop hier uw lot en wie weet wint u wel een cruise voor maar liefst 7 mensen!" TheGuardian rende richting TomHagen en vroeg om 20 lootjes. Hij kreeg de nummers 21 tot en met 41. "Zo", dacht TheGuardian, "die cruise wordt van mij". TomHagen liep nog een rondje totdat hij alle lootje kwijt was. TomHagen zei, "Ik ben los, Rivel!" "Oké mensen, we gaan beginnen...laat de ballen maar rollen", zei Rivel. Rivel pakte één bal met een nummer uit de ton en zei "Wat trom geroffel graag, de winnaar met het lot 41 heeft..." "Yes yes yes...ik heb gewonnen!" schreeuwde TheGuardian. TheGuardian rende naar voren om de 7 tickets te halen. "Hier is uw prijs meneer, die cruise vertrekt vanavond, dus ga snel al uw spullen pakken en zorg dat u hier om 22:00 uur bent", zei Rivel.

TheGuardian rukte de tickets uit zijn hand en rende heel snel terug naar het GTAForum Verhalen kantoor. "Als de jongens er nu nog maar zijn", dacht TheGuardian. TheGuardian stormde het gebouw in en kwam hijgend op de 60ste verdieping. "Is iedereen er nog?" vroeg TheGuardian aan Jay; "Zeker TheGuardian, iedereen is present." "Dat is mooi! Jongens, hier komen nu! Ik moet jullie namelijk iets vertellen..."

3 reacties


Recommended Comments

Ik dat dat The Guardian VIP is op de cruise, aangezien hij de stichter van het schip is. Maar toch ben ik benieuwd naar het vervolg :D

Mja, dat viel me ook op in het verhaal. Ik richte in 2006 The Royal Guardian op, en nu in 2008 ontdek ik het. Maargoed, laten we onze fantasie maar in dit verhaal gebruiken :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...