Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Op Cruise - Deel 2


TheGuardian

613 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Op cruise - Deel 2

Geschreven door: Rullez

TheGuardian had alles verteld aan de medewerkers en ze vonden het keigaaf, maar er was een probleem: er moest iemand thuis blijven om op het kantoor te passen, want je weet het maar nooit met die mensen op GTAForum. "Weet je wat we kunnen doen? We nemen gewoon iemand aan bij GTAForum Verhalen en die dumpen wij daarna gewoon weer", zei Rullez. "Maar wie is daar dom genoeg voor, Rullez?" vroeg Thundercover. "Wat dacht je van Daan007? Die wou lid worden van GTAForum Verhalen" zei Jay;. "Goed idee", dacht Thundercover, "want zo kon de hele crew mee op de cruise". "Ik zal hem direct bellen", zei TheGuardian. Iedereen stond met stilte om TheGuardian heen, afwachtend wat Daan007 zijn antwoord was, maar het enige wat zij hoorden, was een hoop getetter. TheGuardian hing op en nog geen seconde later zei iedereen "En"? "Ja, hij doet het, dus we kunnen met zijn alle lekker feesten op de cruise!"

Iedereen stormde het gebouw uit om snel zijn koffers te pakken, want ze hadden nog minder dan twee uur, dan vertrok The Royal Guardian al. TheGuardian bleef op het kantoor, want iemand moest op Daan007 wachten. TheGuardian wachtte en wachtte en wachtte... Het was inmiddels 21:30 uur en hij liep in zichzelf te mopperen waar Daan007 nou bleef, maar toen ging de deur met een zwaai open. "Hier ben ik dan", zei Daan007! "Werd tijd, maar ik heb haast dus hier zijn de sleutels en voor de rest weet je hoe het moet. Ik wens je prettige dagen hier op het kantoor, maar houd het wel netjes", zei TheGuardian. "Je kent mij", zei Daan007. "Daarom juist", zei TheGuardian. TheGuardian had zijn spullen al ingepakt op het kantoor, want hij woonde daar 6 van de 7 dagen in de week, dus hij hoefde niet eerst naar de Megaleden-laan te gaan om zijn spullen in te pakken. Hij ging dus gelijk door naar The Royal Guardian. Daar aangekomen, zag TheGuardian dat het een heel groot gekkenhuis was: familie leden of andere dierbare vrienden zwaaiden hun vrienden uit. TheGuardian zocht zijn vrienden op en ging samen inchecken. Iedereen kreeg een aparte sleutel en dus ook een eigen hut zodat ze allemaal wat privacy hadden. Iedereen ging naar zijn eigen hut en ze spraken om 22:30 af in het café. Hanneswasco ging zich nog even opfrissen voordat hij naar het café ging, maar voordat hij het wist stond de rest al voor zijn deur. "Hé Hanneswasco, kom jij ook nog mee of blijf je hier" vroeg Thundercover. "Ik kom al", kregen wij als antwoord terug.

Eenmaal in de de disco aangekomen zei SummerBase "Dit is toevallig dit is mijn lievelingsliedje" en hij begon spontaan mee te zingen. "Strak strak in mijn trainingspak pak kijk is hoe ik hak hak" Iedereen deed een stapje naar achter en deed net of hij niet bij SummerBase hoorde. Nadat SummerBase klaar was met hakken gingen ze met zijn allen naar de bar. Jay; nam plaats naast Mirrrr en bestelde een biertje. Mirrrr die al de hele middag zat te drinken begon te flirten met Jay;, maar hij wist niet wat hij hiermee aan moest en begon zich helemaal klem te zuipen. Ondertussen was het al 2:00 uur geworden en iedereen zei "ik ga naar bed". "Ik spreek jullie morgen wel weer", zei Jay; die achterbleef bij Mirrrr. "Nog wat Passoa Mirrrr?" "Ja, graag Jay;", zei Mirrrr. Jay; bestelde 1 passoa en 1 bier zo zaten ze toch zeker nog 1 uur door te drinken, maar opeens hoorden zij het nummer van Andre Hazes - Het is tijd. Dit betekende dat ze nog 1 keer konden bestellen en dat het dan uit was met de pret. Mirrrr en Jay; bestelden snel nog wat en Jay; zei "Ik ga ook naar bed" "wacht, ik ga mee" zei Mirrrr die er niet meer 100% bij was. Mirrrr liep mee met Jay; en ze doken in bed.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...