Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 16 - Game On


Dutchy3010

461 bezichtigingen

blog-33831-1163275532.jpg

Deze rubriek is geschreven door SamShine

Er zit een geweldige periode aan te komen voor de meeste gamers. Vooral voor de Xbox 360 zijn er binnenkort héél véél toptitels beschikbaar. Daarbij horen natuurlijk ook de nodige nieuwsberichten. Blijven lezen...

Microsoft komt met TV series en films op Marketplace

Microsoft heeft een tijdje geleden bevestigd dat ze films en complete TV series op marketplace te zetten. Mensen krijgen hierbij de mogelijkheid om series zoals CSI, SpongeBob SquarePants, Star Trek en South Park ook worden enkele grote films allemaal in HD aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk om series in 'normale' standaarden te downloaden.

De prijzen die Microsoft gaat hanteren zijn best redelijk. Zo wordt HD film in Amerika 6 dollar en in de 'normale' definitie kost het de Amerikanen 4 dollar. Als je een film eenmaal hebt gedownload heb je 14 dagen de tijd om de film te bekijken, na het starten heb je 24 uur om de film te bekijken. In tegenstelling tot de films kan je die voor een prijs van 3 dollar onbeperkt blijven bekijken.

Al deze gegevens gelden voor Amerika, Microsoft heeft nog niks over de Europese markt bekent gemaakt.

Bron: Insidegamer.nl

blog-33831-1163275544.jpg

Geen NBA Live '07 voor de PS3

Er zit voor de mensen die fan zijn van NBA Live én van de Playstation 3 geen nieuwe versie meer in. Electronic Arts heeft dit bekend gemaakt met de reden dat ze zich volledig willen richten op de de nieuwe NBA-street titel, genaamt NBA Street: Homecourt. Gellukig voor de fans komt er ergens volgend jaar wél NBA Live '08.

Bron: Insidegamer.nl

blog-33831-1163275557_thumb.jpg

Gouden lichten voor Windows Vista

Na de afgelopen E3 hebben heel veel gamers smachtend zitten wachten op Windows Vista. Het operating system dat bijna volledig gericht is op gaming. De nieuwe telg in de Windows fammilie heeft naast een betere ondersteuning in games ook effectievere middelen om onder andere documenten en foto's te vinden. Ook is een nieuwe internet browser toegevoegd.

Daarom ook de passende woorden van Jim Allchin die co-president van Windows is: 'This is a good day'.

Windows Vista moet 30 Januarie 2007 in de winkels liggen.

Bron: Gamer.nl

blog-33831-1163275587.jpg

Ikkes is zo vriendelijk geweest mij te helpen met het maken van deze Game on. Zijn bijdrage bedraagt een Review van Joint Task Force. Veel leesplezier!

blog-33831-1163275625_thumb.jpg

Joint Task Force

Joint Task Force is één van de nieuwe Real Time Strategy games die momenteel beschikbaar zijn. In deze game speel je in actuele oorlogsgebieden zoals, Bosnië en Afghanistan.

Algemeen:

Joint Task Force is eigenlijk niet zo heel bijzonder. Het is een standaard Real Time Strategy met veel standaard functies. Waar het zich wel onderscheid is de omgeving waar het zich afspeelt. Het speelt zich namelijk in gebieden af waar momenteel ook oorlog is of tot kort geleden was. Denk hierbij aan Bosnië, Afghanistan en Irak. Wat wel een leuk element is dat je op moet letten dat je geen oorlogsmisdaden begaat want je werd de hele tijd in de gaten gouden door de pers. Voor de rest is het menu niet heel bijzonder. Al het nodige is goed te vinden en goed bereikbaar, maar daar had ik ook niets anders verwacht.

blog-33831-1163275634_thumb.jpg

Het hoofdmenu

De Gameplay:

In Joint Task Force heb je verschillende soorten varianten om het spel te kunnen spelen. Ten eerste natuurlijk de missies. In totaal heb je de beschikking tot 20 missies en 5 campaings. Daarnaast is ook nog de Skirmish mode toegevoegd aan het spel waar je je geheel kunt uitleven. Met de missies ben je na flink doorspelen na zo 25 uur wel klaar. Als je dan nog niet genoeg heb kan je je altijd nog lekker uitleven in de Skirmish mode of de multiplayer die gelukkig ook van de partij is. Wat ook een goed maar aan de andere kant ook wel weer standaard punt is dat je een tutorial kan spelen waar alles goed en duidelijk word uitgelegd.

Graphics en Sound

De Graphics zijn toch wel de sterke punten in Joint Task Force. Details zijn goed uitgewerkt en ook de intro filmpjes zijn zeer goed verzorgd. Niet alleen de voertuigen die je gebruikt, maar ook de geparkeerde voertuigen zien er goed uit en dat is toch wel een pluspunt. Het water is daarnaast ook erg netjes. De sounds daarin tegen vallen wat tegen ze zijn niet slecht maar ze zijn zeker niet uitstekend te noemen. Dat is toch wel een puntje waar ze steekjes hebben laten vallen, wat overigens erg jammer is.

Conclusie:

Het is een mooi RTS spel met een goede realiteit erin. De Graphics zijn uitstekend en de sound helaas wat minder. Ook is het spel niet te makkelijk en heb je een mooie uitdaging eraan.

Sound: 6,8

Graphics: 8,3

Gameplay: 7,8

Algemeen: 7

Totaal: 7,5

Deze Review is gemaakt door Ikkes voor OWN: Game On. Het is niet toegestaan deze inhoud klakeloos te kopieëren

Releaselijst

Nieuw bij bij Game on is de releaselijst. Hierbij geef ik jullie mijn persoonlijke tip van de week én laat ik zien welke games er uitkomen tot de volgende OWN. Mijn persoonlijke tip is er eentje voor iedereen die een Xbox 360 in zijn bezit heeft. Op 17 November komt namelijk Gears of War uit. Hij krijgt namelijk op veel gamesites Reviewscores boven de 9. Reden genoeg om de deze langverwacht Xbox 360 titel de titel 'Tip van de week' te geven.

EverQuest II: Echoes of Faydwer (PC)

Heroes of Annihilated Empires (PC)

Heroes of Might &Magic V: Hammers of Fate (PC)

Mind Quiz (PSP)

Superman Returns: The Videogame (Xbox)

Ace Combat X: Skies of Deception (PSP)

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum (PSP, NDS)

Battlezone (PSP)

Bratz: Forever Diamondz (NDS)

De Sims 2: Huisdieren (GBA)

Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (PS2)

Made Man(PC, PS2)

Test Drive Unlimited(PS2, PSP)

The Sopranos: Road to Respect (PS2)

Tony Hawk's Downhill Jam (GBA)

Tony Hawk's Project 8 (PS2, Xbox, Xbox 360)

World Series of Poker Tournament of Champions (PC, Xbox 360)

Gears of War (Xbox 360)

Bron: Insidegamer.nl

blog-33831-1163275689_thumb.jpg

Dit was de 16e Game on alweer. Volgende week kunnen jullie meer lezen over de beste games van tegenwoordig. Tot ziens :cya: .

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...