Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,964

Editie 005 -- Inleiding


NandroDavids

411 views

maf2mg5.png

Schatjes, allemaal van harte welkom bij deze 5e editie van MAF, Maatschappijkritisch Alternatief Forumnieuws. Jawel, een nieuwe naam, een nieuwe start, én een nieuwe inhoud. Vanaf heden kent MAF namelijk niet meer 10 rubrieken per editie, maar slechts 5. Dat lijkt een terugval qua niveau, maar het tegendeel is het geval: Er kan nu meer aandacht worden geschonken aan elke rubriek en tegelijkertijd is het zo dat met 5 rubrieken de frequentie qua verschijning van MAF omhoog kan worden gebracht.

Máár, het brengt ook andere gevolgen met zich mee: De rubriek Tante Nandro is geschrapt van het programma. Niet vanwege het ontberen van kwaliteit, maar omdat Tante Nandro is gepromoveerd van doodnormale redactrice tot hoofdredactrice. Er moest wat veranderen bij de MAF en ondergetekende is natuurlijk de ideale persoon om ervoor te zorgen dat MAF verbetert wordt. Alle veranderingen die je in deze MAF zult ontdekken komen dan ook van mijn poezelige handje en zullen allen bijdragen aan de wedergeboorte van MAF. Mijn rubriek is dus geschrapt, maar jullie zullen je favoriete Tante niet te hoeven missen: Elke editie zal ik de inleiding verzorgen en daarmee bestaat er dus nog steeds een verkapte Tante Nandro. Nu hou ik het nog kort, de volgende keer brand ik weer helemaal los!

Knuffels, kusjes en aanverwante dingen om mij opnieuw te verwelkomen kunnen gereserveerd worden bij ex-hoofdredacteur NandroDavids.

Tante Nandro

9 Comments


Recommended Comments

Had je hier nou 4 maanden voor nodig?
Ja, hier ben ik 4 maanden lang 24 uur per dag mee bezig geweest en na veel bloed, zweet en tranen is dit het meesterlijke eindresultaat...tenminste, dat zou een mooi legendarisch verhaal zijn geweest.
Link to comment
Had je hier nou 4 maanden voor nodig?
Ja, hier ben ik 4 maanden lang 24 uur per dag mee bezig geweest en na veel bloed, zweet en tranen is dit het meesterlijke eindresultaat...tenminste, dat zou een mooi legendarisch verhaal zijn geweest.

Maar dat is het niet, want je besteed gemiddeld maar twee minuten per week aan je krant?
Link to comment
Had je hier nou 4 maanden voor nodig?
Ja, hier ben ik 4 maanden lang 24 uur per dag mee bezig geweest en na veel bloed, zweet en tranen is dit het meesterlijke eindresultaat...tenminste, dat zou een mooi legendarisch verhaal zijn geweest.

Maar dat is het niet, want je besteed gemiddeld maar twee minuten per week aan je krant?
Jij durft te beweren dat in deze editie slechts 25 minuten werk zit? Sorry, maar ik zie jou nog niet eens
Link to comment
Had je hier nou 4 maanden voor nodig?
Ja, hier ben ik 4 maanden lang 24 uur per dag mee bezig geweest en na veel bloed, zweet en tranen is dit het meesterlijke eindresultaat...tenminste, dat zou een mooi legendarisch verhaal zijn geweest.

Maar dat is het niet, want je besteed gemiddeld maar twee minuten per week aan je krant?
Jij durft te beweren dat in deze editie slechts 25 minuten werk zit? Sorry, maar ik zie jou nog niet eens
Link to comment
Natuurlijk, weer meteen de bal bij mij leggen. We hadden het volgens mij over jouw werk.

Ik verwacht ook wel een heleboel in de toekomst, maar als je MAF 3 maanden uitsteld, en dan met 5 rubriekjes komt (waar een slappe inleiding bij is inbegrepen), dan mag ik toch wel hardop afvragen hoe het komt dat er zo weinig tijd in lijkt te zitten? Maar als je kritiek niet kan hebben, dan houd ik voortaan mijn mond wel. Het is en blijft een vrijwillig een-mans projectje.

Ik moet trouwens wel zeggen, dat de kwaliteit wederom boven dit forum uitsteigt. Jammer dat het zo forum-gerelateerd is.

Begrijp me niet verkeerd hoor, reacties zijn absoluut welkom. Alleen zit je er aan de ene kant helemaal naast en moet ik je aan de andere kant wel gelijk geven. Natuurlijk lijkt dit niet veel na een paar maand geen MAF, maar ik hoop dat je goed doorhebt dat de wijziging naar 5 rubrieken per keer erg veel op zal leveren. Het lukte me elke keer wel om 5, 6 of 7 rubrieken te maken, maar de stap richting 10 was gewoonweg te groot.

Overigens moet ik je gelijk geven wat betreft de inleiding; Die vond ikzelf ook niet bijster sterk en daar zal ik de volgende keer meer aandacht aan proberen te besteden. Dank voor het compliment over de kwaliteit, maar het Forumgerelateerde verandert denk ik niet. Het is nou eenmaal gericht op het Forum omdat de MAF op 't Forum wordt gepubliceerd. Geef me het podium van een algemener medium en ik zou 't over iets anders kunnen doen.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...