Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580159

Editie 100 - Game On


Dutchy3010

457 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

post-3251-1219499824.jpg

Deze rubriek is geschreven door Rullez

Welkom allen bij alweer één editie van Game On, maar dit is natuurlijk niet zomaar één editie van Game On, want het is Game On met Rullez. :) Dit betekend geen gebruikelijke cijfertjes en release, maar natuurlijk iets heel anders. Daarom ga ik in deze editie alles over de games van de Playstation 3 vertellen, buiten dat zal ik er niet alleen mijn eigen mening bijzetten, maar ik zal bij elke game ook een persoon zoeken die zijn mening kwijt wil over de game.

Als eerst zal ik beginnen met de games die al uit zijn, en dan als laatst zal ik het over de titels hebben die er nog aanmoeten komen.

[hr=1]black[/hr]

Zal ik is beginnen met de populaire titel Motorstorm, Motorstorm is een race game wat zich afspeelt in de woestijn. Je heb allerlei jumps en andere rare sprongen en daarmee moet je altijd goed oppassen, wat voor dat je het weet val je van een klif af of beland je in één andere rare positie. Motorstorm wordt nog steeds erg veel gespeeld, en daarom is het ook niet raar dat de game een vervolg krijgt waar ik het later nog over zal gaan hebben met jullie, maar genoeg geklets van mij, het is de beurt aan 2fast{0} om zijn mening te geven over Motorstorm: Ik was nooit echt een fan van Motorstorm, maar heb het toch maar een keertje gedownload. Nadat ik het gespeeld het vond ik het niet echt iets spectaculairs, het sturen ging moeilijk en was niet echt realistisch, maar soms was het wel weer leuk om de motion op on te zetten en dan met je PS3 stick sturen door de bewegingen te maken, maar het spel was niet echt weg gelegd voor mij en heb het daarna ook niet echt meer gespeeld, het ligt er nu maar gewoon bij in mijn kamer.

[hr=1]black[/hr]

Dan gaan we het nu hebben over de andere populaire launch titel namelijk Resistance Fall Of Man. In Resistance Fall Of Man is het de bedoeling om de Chimera uit te schakelen. De hele wereld is er mee over gespoeld en jij als Natan Hale moet de wereld redden, maar als je iets verder in de game komt blijkt dat Natan ook besmet is met het Chimera virus. Gelukkig is het nog niet zo erg dat zijn hele lichaam veranderd, maar hij heeft veel Chimera trekjes die hij gelukkig onder bedwang houd, dit was mijn mening en dan is nu de beurt aan martin123:Ik vind RFOM erg erg goed uitzien voor een launch game, en zeker als je het vergelijkt met de games van nu. De gameplay is zowel in de singleplayer en in de multiplayer erg tof al word het in de multiplayer erg makkelijk. Verder zit er een erg toffe multiplayer in die helaas leeg loopt door de games zoals: Call Of Duty 4 en Battlefield: Bad Company. Al bij al is het toch zeker een must have game.

[hr=1]black[/hr]

Dan gaan wij het hebben over Uncharted Drakes Fortune, de game was helaas geen launch game, maar dit maakt de game zeker niets slechter. De game ziet er erg spectaculair uit en de gameplay is geweldig. Wat dan wel weer jammer is dat je er zo'n 10 uur mee bezig bent en dat je dan door de game heen bent. Wat je dan nog kan den is alle trophies gaan halen die zijn toegevoegd door middel van een patch wat zeker een toevoeging aan de game is. Dit was mijn menign over Uncharted, en dan is het nu de beurt aan Hanneswasco: Uncharted is een prachtig game met de beste Graphics. De beelden zijn zo mooi, dat je gewoon je ogen niet kan geloven. De Gameplay is zeer leuk, en je hebt leuke functies. De verhaallijn steekt prachtig in elkaar, zodat je hem gewoon enkele keren na elkaar kan uitspelen, zonder je te vervelen! Uncharted is dus gewoon één van de beste PS3-games die er zijn, en je mag het spel gewoon niet gemist hebben!

[hr=1]black[/hr]

Dan gaan we het nu hebben over een Playstation klassieker, namelijk Metal Gear Solid die alweer één deeltje 4 heeft. De gameplay is echt geweldig, je kan schieten, maar ook sluipen en schuilen. Dus ga je makkelijk doen en knal je alles over hoop of ga je lekker moeilijk doen en ga je stap voor stap. Je speel de game met Solid Snake die alweer erg d is geworden, maar toch steeds niet kapot te krijgen is. Genoeg gepraat, het is nu de beurt aan M.Gordon: Ik vind het een leuke game, vooral omdat ik de vorige delen heb gespeeld. De game heeft mooie cinemetrische filmpjes die soms erg lang zijn. Verder is het verhaal goed uittgewerkt en dit allen maakt de game echt top!

[hr=1]black[/hr]

En nu? Nu gaan wij het hebben over de game Warhawk, Warhawk is een game apart, want zo'n game ben ik nog nooit tegen gekomen. De game kan namelijk alleen online en bevat dus geen offline modus. Of dit één min punt is betwijfel ik, want het is en blijft een geweldige game al zeg ik het zelf. De bedoeling is het doden van de andere mensen. Dit kan in voertuigen zoals tanks en jeeps, maar ook in Warhawks (luchtvoertuigen) en natuurlijk te voet. Buiten dat heb je een uitgebreide keuze aan wapens en spel modi wat het spel nooit saai maakt. Dus ben jij opzoek naar een game met leuke online gameplay dan is warhawk jou game, maar genoeg gepraat van mij ik geef Groot-Duimpje het word nu over aan : Warhawk is een game van topklasse, Je hebt geen storyline of gewone single player, Maar je kan alleen online in je ééntje of met ze vieren op 1 PS3, Dat maakt Warhawk een fantastisch spel, met punten die je krijgt waarmee je je rang kan ophalen om hogerop te komen.

Ook komen er vaak nieuwe updates waarbij het speel plezier steeds blijft, nieuwe gebieden, andere wapens, andere stickers voor op je vliegtuig of zelfs een ander uniform, alles is mogelijk.

Verder kan je online met 32 spelers in 1 level, waarbij er altijd wel een server voor je open staat, natuurlijk kan je simpelweg ook gewoon zelf een server maken waarbij jij bepaald wat de regels zijn.

Op dit moment mijn favoriete game van de Playstation 3, hij overtreft game’s zoals Fifa ’08 en GTA IV.

Een aanraden als je iets wilt wat je met meerdere spelers kan doen, Maar je moet wel internet hebben, anders kan je Warhawk niet spelen.

[hr=1]black[/hr]

Dit waren dan de games die al uit zijn op de PS3, maar dit is natuurlijk nog maar het begin. Games worden steeds maar beter, mooier en nog veel meer. Daarom wil ik ook diverse grootte titels bespreken die zeker de moeite zijn om te kopen als ze er eenmaal zijn.

Laten wij is beginnen met Little Big Planet DE grootte titel van Sony. Little Big Planet is een game zonder geweld of zoiets dergelijks. Het doel is namelijk om online met je vrienden of andere mensen een level door te komen. Dit moet je niet zien als in de vorm van één wedstrijd, maar je moet gaan samen werken. De game is in een cartoony style wat de game zeker ten goed komt, de game komt in midden ocktober en heeft hoge verwachtingen van de gamers. Ik zelf denk dat dit een must have is, maar dit is mijn mening. We zullen eens zien hoe Groot-Duimpje erover denkt: Little Big Planet lijkt mij zelf een leuke game nadat ik de trailers had bekeken, vooral de manier waarop je alles moet maken en daarna uitvoeren, het online multiplayer en niet te vergeten, hoe alles is afgewerkt, Wat mij betreft staat hij in de Top 5 met uitgekomen spellen van de Playstation 3.

Conclusie; Een hartstikke goeie game waarmee je ook online kan, wat mij betreft kan hij zo bij de andere spellen aanschuiven.

[hr=1]black[/hr]

Verder is er natuurlijk ngo een erg grootte titel waar Nederland erg trots op mag zijn, en dit is natuurlijk Kilzone 2. De game is al zo'n 2 jaar in de maak wat niet veel goeds moet betekenen zou je denken, maar in tegen deel. Het uitstellen van de game heeft alleen maar in het voordeel gewerkt van de game zelf. Zo zijn de graphics om je vingers bij af te likken en is de gameplay echt fantastisch, maar dan? Wat nou als je klaar ben met de singleplayer. Dan ga je toch lekker online mensen af knallen. De online mogelijkheden van Kilzone 2 zijn erg uitgebreid. Zou zit er een ingame clan systeem in en zullen er diverse online modi aanwezig zijn. Zoals je misschien al kon horen ben ik verkocht aan game, maar hoe zou Visser23 over de game denken? Killzone 2 lijkt mij een leuke game. Ik heb de eerste versie ervan gespeeld, en vond dat erg leuk. Single player was wat minder, en ik denk dat ze dat nu erg hebben uitgebreid. Ik heb al gehoord dat er meer functies in zitten, dus dat maakt het alleen maar leuker. De multiplayer optie was al leuk, en nu denk ik nog leuker. Alleen een schietspel op een PS3 is moeilijk te besturen. Ik hoop dat ze dan Auto-Aim erbij hebben. Dat maakt het al een stuk makkelijker.

[hr=1]black[/hr]

Dan gaan wij het nog hebben over het vervolg van Resistance 2. Het verhaal gaat verder waar deel 1 stopte. Helaas blijft het verhaal niet in Europa, maar verplaatst het zich naar Amerika. In de 1e trailer kon je zien dat Natan Hale niet lang meer heb te leven, maar wat dit betekend is nog steeds onduidelijk. In een paar ingame beelden heb je kunnen zien dat je nog steeds met hem speel, maar of hij halve wege de game dood gaat is nog niet bekend. Het enigste wat ik weet zeker dat ik de game in huis ga halen, maar of White Gold dezelfde menig heeft moeten wij nog zien. Resistance: Fall of Man was de launchtopper voor de PlayStation 3, de game ging miljoenen keren over de toonbank en wordt nog steeds door honderden mensen online gespeeld. Resistance 2 wil dit overtreffen en gaat dit overtreffen. De game is grafisch veel beter, mede door de betere licht en schaduw effecten, daarbij komt nog dat het verhaal rondom Nathan Hale veel dieper wordt uitgelicht. Ook de 60 man online multiplayer schijnt helemaal geweldig te worden. Resistance 2 is daarom de exclusieve najaar shooter voor de PlayStation 3 gamers.

[hr=1]black[/hr]

En dan komt er natuurlijk nog een vervogl op de populaire launch game Motorstorm. De woestijn zal plaats vinden voor een jungle met verschillende weers effecten. Warm, koud en nat. Dit heb effect op de voertuigen. Zo kunnen ze afgeremd worden of bijvoorbeeld exploderen. De game zal ook een vier speler splitscreen bevatten. Zou kan je zowel offline als online veel plezier beleven met al je vrienden. Dus heb je Motorstrom 1 met plezier gespeeld dan is het vervolg zeker wel wat voor jou. Is kijken wat Groot-Duimpje ervan vind. Motorstorm 2 wordt zoals ik verwacht een verbeterde versie van Motorstorm 1, Zelf had ik het nooit op zulke racespellen, je kon mij beter gewoon laten rijden op asfalt, maar na Motorstorm 1 overtreft echt veel dingen die ik niet had verwacht, je hebt geen vaste route en daar hou ik wel van.

Motorstorm 2 verwacht ik daarom ook meer mee, zo kan je nu ook multiplayer doen, Maar online is natuurlijk ook aanwezig in het spel.

Ik wacht af wat me te bieden staat als ik het speel, maar ik verwacht dat het een spel wordt waarover nagepraat kan worden.

[hr=1]black[/hr]

Dit was het dan weer stelletjes Gamers, volgende week zal Ikkes het als het goed is doen. Dus of jullie krijgen het gebruikelijke recept weer of misschien zal hij wat speciaals doen.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...