Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580190

Editie 17 - Interviews


Dutchy3010

655 bezichtigingen

blog-33831-1163880358.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Een reus op het forum! Dat is al aan de naam te zien. Helaas de laatste tijd iets minder actief als in de vakantie, maar toch nog redelijk vaak aanwezig. Deze week in de rubriek “interviews”: Goliat. Veel plezier met het lezen van het interview van onze reus!

wanneer ben je geregistreerd?

23 mei 2005

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Ik was cheats voor GTA VC aan het zoeken, en die ben ik maar op gta.pagina.nl gaan zoeken.. Zo kwam ik op GTAgames terecht.

Ik heb toen iets van 3 maanden daar wat rond gekeken, veel mods gedownload totdat iets niet lukte. Ik heb me toen op het forum geregistreerd om m'n vraag te stellen die Eclipse voor me wist te beantwoorden.

Waarom ben je blijven hangen?

Dat is omdat ik het hele fenomeen forum wel interresant begon te vinden, het posten, het praten met elkaar etc. vond ik erg leuk. Omdat GTA nu eenmaal het geen is wat ik het liefst doe als ik achter de PC zit ben ik maar op GTAForum gebleven :D.

Weet je nog wat je eerste indruk was?

Het kwam eerst over alsof iedereen zo kortaf was, ik kreeg ook best korte antwoorden als ik iets te vertellen of te vragen had.. maar dat is nu wel erg veranderd.

Met welke forumleden heb je veel contact?

Alles is nu wat minder, maar over het algemeen kan ik wel zeggen dat ik veel praat/heb gepraat met: Jowx, Summerbase, General Lee, Amsterdamboy, robertgta, ~Mario~ , PatrickW (vooral over vragen over GTAForum via de PM), GTA-Sheep en natuurlijk Dutchy3010.

Wie van de GTAForum.nl crew waardeer je het meest?

GTA-Sheep, Matiscus, PatrickW en Dutch3010 (trouwens ook in het verleden RonaldVC, het GFX Forum ging echt flink vooruit toen hij daar nog zat).

Wat is echt het hoogtepunt uit je GTAForum-geschiedenis?

Dat ik merkte dat er daar mensen zijn die er voor me staan :).

Heb je ook een mindere tijd/moment gekend?

Jep, het moment dat Typhoon gedegradeerd werd min of meer door mijn toedoen waar toen een heel gebeuren omheen ontstond..

Change subject... In welk forum kom je het meest?

Momenteel het GTA VCS forum, maar over mijn hele tijd op GTAForum het GTA San Andreas (general) forum.

En welke het minst?

GTA Classic View

Welk forum vind je nutteloos en zou dus weg mogen?

Het Gadget Forum, dat er maar 61 topics zijn gemaakt in al die tijd zegt denk ik wel genoeg.

Hoeveel tijd besteed je aan GTAforum per dag?

Nu nog maar een half uurtje.

Nog maar? Was het eerst meer dan?

Nogal, vroeger zat ik er soms echt dagen achter elkaar achter(leveloos) vooral in de zomervakantie maar ook tijdens school maar dan wel in de weekenden. Nu met school, en al dat huiswerk haal ik dat echt niet meer.

Is de tijd die je eraan verbruikt het grootste nadeel van het forum, of niet?

Veel andere nadelen van het forum kan ik niet opnoemen, die zijn er gewoon niet.. Alles in het leven kost nu eenmaal tijd, door op het forum te zitten gebruik je die tijd juist om plezier te hebben. Dus ik kan eigenlijk niets verzinnen wat je beter kan doen met je tijd dan plezier maken. Wat wel jammer is, is dat m'n cijfers er wel wat van achteruit gaan..

Aan welk gedrag op het forum erger je je het meest?

Als mensen een groot punt maken over de manier waarop sommige leden zich op het forum gedragen, als iemand spamt dan kan dat hinderlijk zijn maar ik vind niet dat 't dan heel breedt, moet worden uitgemeten en die gene die spamt een stempel op ze hoofd krijgt gedrukt waar heel mooi noob op staat..

Hoe ben je aan je forumnaam gekomen?

Mijn echte naam is David, toen heb ik maar van het bijbelverhaal de naam Goliat gekozen.. Vond het wel grappig om een naam te kiezen die ik in het verhaal zelf verslagen zou hebben.. Verder werd ik een keer op een voetbalveltje Goliat genoemd, geen idee waarom maar ik vond het wel grappig.

Heb je er ooit al eens aan gedacht te stoppen met het forum?

Ja, ben al eens weg geweest.. Nu ben ik weer een beetje terug door GTA VCS en alles daaromheen. Heb weleens tijden gehad dat ik dacht; nu is het genoeg en nu zien ze me daar niet meer. Dit had ook alles te maken met het gedoe om dingen waar ik het weer niet mee eens was, maar ik denk niet dat het handig is om daar weer helemaal over te beginnen.

Zit je in een gang?

Ik hoor nog steeds bij The Yakuza, een leuke en gezellige gang met leuke missies, aardig mensen en bovenal een goede sfeer. Verder zijn er altijd genoeg activiteiten alleen nu helaas wat minder..

Wat vind jij van het idee van gangs/corps?

Wel leuk, het is goed om te zien dat mensen elkaar verrenigen zodat ze elkaar kunnen steunen als er iets is.. maar vooral het gezellig met elkaar hebben. Ik vind het alleen jammer dat gang zo weinig met elkaar te maken hebben.. ik zou liever zien dat er een systeem komt waarin er wedstrijden gehouden worden e.d. inplaats van een verkiezing die word gewonnen omdat veel mensen een goed gevoel krijgen bij die gang.

Als je mocht kiezen van wel forum je moderator zou worden, welke had je dan gekozen?

Het Games Forum, heb daar al veel ideeën voor gehad(wat dingen met reviews e.d.) wel jammer dat er daar wat weinig gepost wordt maar zeker een mooi forum om te modereren.

Wat denk jij dat de toekomst van het forum is?

Ik denk niet dat het er veel drukker gaat worden, er was een enorme golf bij de PC release van GTA SA maar ik merk dat het bij GTA LCS en VCS wel mee valt. Omdat ik merk dat er bij niet-GTAfans maar weinig kennis is over het uitkomen van GTA 4 denk ik dat ook dat niet tot veel meer leden zal lijden. Verder wisselt het elkaar wel af, mensen komen en gaan. Wat ik wel hoop en denk is dat de kwaliteit van het forum zal toenemen, meer dingen e.d. zouden wel mooi zijn. En hopelijk komt de Calired weer terug.

Over skins gesproken, wat vind je van de nieuwe skins en andere nieuwe dingen op het forum?

Over de skin was ik erg teleurgesteld, lijkt er veel op de PoPOrange-skin, alleen wat flash-achtiger. Ik vind de PopOrange wel een mooie skin hoor, alleen zo karakter-loos en niet bij GTAForum passen. De Cali-skins die tot nu toe gemaakt zijn, zijn erg mooi, ze lijken alleen wel iets trager te laden. Verder vind ik de extra opties wel leuk, maar baanbrekend is het nu ook weer niet.. het hele totaal plaatje, de nieuwe skin, extra opties een geheimzinnige aankondiging maakt het wel erg leuk. :)

Wat zou je doen als je één dag de baas was op het forum?

Waarschijnlijk niets, zoals het nu gaat verloopt alles vrijwel rustig.. ik denk niet dat het goed is om daar grote veranderingen in aan te brengen. Als ik me daar niet van zou aantrekken dan zou ik denk ik 2 extra-rangen toevoegen. Een lid die redelijk post, het naar z'n zin heeft maar niet helpt en ook niet zo hele lange posts heeft zal niet zo snel SL worden. Hij/zij heeft dan niets om toch naar te streven, dat zou ik wel willen veranderen met 1 rang tussen Lid en SL in. Ik vind ook dat er soms grote verschillen zijn tussen Mega Leden, sommige zijn echt heel goed maar omdat ze in de ogen van de crew sommige kwaliteiten missen kunnen ze niet meer promoveren naar moderator, met een rang boven ML hebben ze toch iets van een beloning.

Even iets anders... Heb je wel eens een award of contest gewonnen?

Nog nooit.. -snik-

Kan heb je mod/GFX-kwaliteiten?

Ik kan modeleren in 3DS max7 (dankzij de hulp van Matiscus en de aanmoedigingen van BradleyH.) kan alleen niets van scripten (op kleine simpele dingen na) Verder ben ik al bijna een jaar bezig met Photoshop, ben er alleen niet zo heel goed in, ik maak meestal van die dingen die totaal anders zijn dan het andere. Ik ben ook best wel anders..

Hoe zou je het forum in één enkel woord omschrijven?

Verslavend

Welke GTA's heb je allemaal?

De complete serie(daar ben ik erg trots op) Mijn broer is altijd al gek geweest van GTA en speelt het al vanaf het begin, vooral GTA2 was bij ons vroeger erg populair. Toen hij het huis uitging had hij alle GTA's t/m GTA III en die mocht ik toen hebben, daarna heb ik zelf GTA VC en San Andreas gekocht. Sinds een paar maanden ben ik de trotse bezitter van de PSP en heb ik LCS en later VCS gekocht.

Wat vind je de beste?

GTA Vice City, met haar jaren 80 sfeer echt de mooiste uit de serie.. de storyline is tot nu toe ook de enige game ooit die echt als een hele spannende film heb ervaren, het verhaal blijft boeien.

En dan de afsluitende forumvraag; wie zou er een keer in de rubriek "interviews" moeten komen, en wie in de rubriek "lid van de week"?

Intervieuws zou ik wel eens iemand willen zien die je eigenlijk niet zo vaak vind op 't forum zoals 8-Ball, ook van Wauzie zou ik wel meer willen weten. In lid van de week hangt het natuurlijk wel van de week af eh.. maar ik hoop dat het iemand is die het verdient en vooral leuk vindt om te doen.

PERSOONLIJKE VRAGEN

Vertel eens iets over je opleiding...

Ik doe nu de 3e klas Havo op het Edith Stein College in Den Haag, ik doe het jaar nu voor de 2e keer en kan nu niet meer zeggen dat ik het moeilijk vind. Ik wil alleen niet weten wat er volgend jaar allemaal op me af komt, ik heb de horror-verhalen over de leerstof in ieder geval al gehoord.

Wat zijn je favoriete vakken?

Aardrijkskunde en Geschiedenis. Echt 2 hele interresante vakken, vooral Aardrijkskunde als er Sterrekunde wordt behandeld en ik heb bij Geschiedenis de eigenaardigheid dat ik het leuk vind om politieke kwesties uit het verleden te ontleden en al die oorzaken te onderscheiden. Wiskunde, vind ik soms leuk.. dingen met hoeken liggen met wel maar met formules en verbanden gaat het vaak fout..

En wat juist tegenovergesteld?

Frans, stond vorig jaar bij het 3e rapport gewoon een keiharde 1,2.. ik boycotte gewoon die hele handel.. al die grammatica snap ik echt niet, gelukkig heb ik na veel stampen wel een voldoende kunnen halen op m'n rapport.

Over op een leuker onderwerp. Wat is jouw muziekstijl?

Rock, en rap.. het is geen muziek waar ik onder de indruk van ben of speciaal evenementen voor ga bezoeken maar het luistert wel lekker als ik 's ochtends in de tram zit.

En wat vind je niet om aan te horen?

De meeste soorten Hardcore, zit echt helemaal niets achter behalve herrie.. Wat happy-hardcore in combinatie met gewone muziek vind ik wel mooi, zoals dat ene liedje van Tupac.. ben de naam alleen kwijt.

Wat vind je leuk op tv?

JENSEN 1!!! van de weinige programma's die ik nog echt leuk vind.. Vroeger keek ik altijd naar studio sport op zondag maar ni er daar geen voetbal meer is vind ik dat ook niet meer zo interresant(hoewel ik wel graag kijk naar wielrennen maar het is niet meer zoals studio sport vroeger was) Verder kijk ik graag naar Mooi! weer de Leeuw en aansluitend daarop Koefnoen waarna ik ook nog eens even naar caberet kijk, wat elke zaterdag avond op Nederland 3 is te zien.

En films?

Ik kijk weinig films, soms wel naar de bios maar meestal zijn er daar geen films die écht goed zijn. Ik hou in ieder geval van actie films, zoals James Bond en War of The Worlds. Dit zijn films die ik echt kan blijven kijken.

Ik vind het weer wel eens genoeg geweest... De slotvraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

OWN vind ik erg leuk, het voegt iets toe aan het forum waarbij iedereen uiteindelijk wel z'n zegje kan doen en je met de interviews meer over leden te weten kan komen. Ook zijn alle andere rubrieken erg leuk, het is gewoon een krant die gewoon ook nodig is als je bedenkt hoeveel leden er op dit forum zitten. Dit interview vond ik een hele eer om te doen, had nooit gedacht dat ik nog ’s gevraagd zou worden.

Blijkbaar toch wel, bedankt voor het interview!

Graag gedaan :D :D.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...