Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580198

Editie 17 - Lid van de Week


Dutchy3010

690 bezichtigingen

blog-33831-1163877922.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Dutchy kon vanwege tijdsgebrek niet aan deze rubriek komen deze week dus heb ik het voor deze keer maar weer eens overgenomen. Natuurlijk heb ik gezocht naar iemand die ik echt nog eens wou uithoren en dit maal is het een snelle jongen die van racen houdt en dan heb ik het natuurlijk over 'HerrieM'. Ik heb hem diverse dingen gevraagt en om daarachter te komen moet je het zelf maar lezen, veel plezier!

Je bent nu een Lid van de Week, wat vindt jij daar van?

Leuk natuurlijk. Het is altijd aardig als mensen waarderen wat je doet. En opvallen willen we allemaal (stiekem) wel.

Het is je van harte gegund natuurlijk, maar hoe ben je hier op het forum gekomen?

Ik had (zoals bijna iedereen) moeite met een missie. De NRG500. Mijn eerste vraag was wel hoe je in het spel kon zien welke dag het was. Ik wilde de stadion missies in Las Venturas doen, maar kreeg alleen een van de twee.

We hebben je stapvoets gevolgd: dag in dag uit, maar waarom ben je blijven plakken aan dit forum?

Ten eerste vind ik het leuk om missie voor anderen te doen, en hier is het nog redelijk actief in aanvragen. Daarnaast is er ook een leuke sfeer voor een forum.

En met welke leeftijd kunnen we jouw meten?

Ik ben 22 jaar.

Nou ga ik het je toch vragen hoor, maar hoe kom je aan die naam?

Ik heet Herman en mij achternaam begint met een M. Doordat ik in mijn jongere jaren thuis nogal luidruchtig zou zijn geweest (ben ik het nooit mee eens geweest natuurlijk) krijg ik van mijn omgeving de bijnaam Herrieman. En daaruit is HerrieM gevloeid.

Je hebt zonet gezegd dat je graag missies doet, maar wat vindt je er dan leuk aan?

Moeilijke vraag om te beantwoorden. Een uitdaging is het meestal niet meer aangezien ik sommige missie al meer dan 50 keer heb gedaan voor anderen. Maar GTA vind ik nog steeds leuk en waarschijnlijk is het idee dat je hulpvaardig bent ook een gedeelte van de plezier erin.

In hoeverre dringt GTA door in jouw normale leven?

Naast het feit dat ik er aardig veel vrije tijd in steek waarschijnlijk niet veel. Ik ben een game fanaat en gta is een van mijn lievelings spellen, maar verder merk je er niet veel van in mijn echte leven.

Dat is een goed punt, maar wat doe je dan naast GTA in de dagelijkse dag?

Ik ben student, en heb een baantje waar ik wagenparkgegevens analyseer. Het voordeel van het baantje is dat ik dat thuis kan doen.

Het voordeel is dan dat je meer aan je hobby's kunt werken, doe je dat ook wel of valt dat tegen?

Dat doe ik dan ook. Meestal ben ik overdag of aan het studeren of analyseren en heb ik het forum op de achtergrond aanstaan zodat ik af een toe eens kan kijken.

Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar heb je ook echte hobby's?

Naast gamen sport ik regelmatig. Hardlopen en survival runs ook rij ik eens in de zoveel tijd mee met een dorpsrally of destruction derby. Maar dat laatste is jammer genoeg niet regelmatig wegens de hoge kosten die er bij horen. Je moet elke keer weer een barrel weten te vinden die nog wat klappen kan hebben.

Wat is Destruction Derby precies dan?

Dan rij je met zijn alle op een plein (meestal een weiland) en dan beuk je tegen elkaar aan totdat er nog maar een auto rijd. Hierbij is gewoon beuken niet het handigst want als je radiator kapot gaat is je motor snel overhit. Veel beuken terwijl je achteruit rijdt dus. Bij de Multiplayer van SA heb je ook destruction derby's.

Ga je van auto’s later je werk maken?

Jazeker. Waarschijnlijk ga ik werken bij een grote leasemaatschappij of importeur als hoofd van de technische ondersteuning.

Hopelijk kan je dan veel geld verdienen, maar even iets heel anders. Hoe ben je hier eigenlijk een Superlid geworden, want dat wordt je niet zo maar!

Even een quote uit het "wie mag er Superlid worden topic": Hij is al een lange tijd goed bezig. Hij helpt mensen in het San Andreas deel. Zijn ABN is in orde. Hij doet veel savegames. Hij is al een lange tijd zeer goed bezig. Ik denk dat die quote aangeeft wat ik allemaal goed doe op dit forum.

Wat vindt je er van dat mensen je vertrouwen als superlid?

Ik was er erg blij mee. Op het moment dat ik het werd was ik verrast, ondanks dat ik had opgevangen dat ik al meerdere malen was voorgesteld. Het is fijn om te zien dat mensen het goed vinden wat je op een forum doet.

Denk je dat je nog een promotie gaat mee maken?

Ik denk het wel. Ik ben het forum nog lang niet zat en probeer mijn post steeds beter te verzorgen. Dat zal vanzelf wel beloond worden. Het mag nog wel een tijdje duren, want de stap naar ML moet ook als een beloning voelen. Maar natuurlijk zal alleen de tijd het ons wijs maken.

Ik denk wel dat het zal lukken, maar wat zou je graag nog wel eens mee willen maken op het forum?

Lastige vraag. Misschien die sfeer tussen de verschillend gangs die er in het begin was. Hier hoor ik regelmatig leden over zeggen dat die geweldig was. Maar die sfeer was er voordat ik lid werd. Ik vraag mij af of die sfeer echt zo geweldig was en wat dat precies inhoud.

In de gangs waren er goede sferen, maar na de corporations zijn die gevoelens sterk terug getrokken. Nou even een vraag over je talenten, je bent goed in racen in San Andreas, heeft dat met je Real Life hobby te maken, of is het gewoon kei hard oefenen?

Ik denk voornamelijk met kei hard oefenen. Mijn eerste spellen waren racegames. Grand Prix en Test Drive en Stunts rond 1989 toen ik voor het eerst speelde met computers. Daarna altijd blijven racen met spellen. En daaruit ook af en toe in real life.

Nu weten we van wat jij houdt en hoe je de dagen indeelt, maar houd je nog van andere dingen zoals muziek/films?

Ik luister erg veel muziek en films kijken vind ik ook aardig leuk. tekenfilmseries al helemaal.

Van wat soort muziek dan?

Rock. Van het rustige werk zoals Bell X-1 en Turin Brakes (ben bang dat niemand hier die bands kent) tot stevige rock van Oomph! en Nine Inch Nails. En ook erg van Punk. NOFX, Pennywise, Millencolin enz.

Ik ken die bands helaas ook niet, maar je zei dat je tekenfilms leuk vondt: Welke tekenfilms dan?

Futurama, South Park, Family Guy, American Dad. Meestal dus tekenfilms die een cynische ondertoon hebben.

Wat is echt de mooiste auto die ooit hebt gezien?

Porsche 911 uit het jaar 1965. Een donker groene die in perfecte staat verkeerd. Dat is niet toevallig de auto die ik echt ooit in mijn leven moet en zal bezitten

Wat is er zo speciaal aan deze auto in jouw ogen?

De vorm van de 911 is prachtig. De sportiviteit en tegelijkertijd bereikbaarheid die de auto uitstraalt. De (voor toen) vooruitstrevende techniek, die er voor zorgde dat de auto een genot was om te rijden en dat na ruim 40 jaar nog steeds is. Ik zal hier maar ophouden, want over deze auto raak ik waarschijnlijk nooit uitgesproken. Nog elke keer als ik een 911 uit die tijd voorbij zie komen kijk ik mijn ogen uit.

Zijn er ook films waar je van genoten hebt?

Maar even terug naar de vragen.

Waar zou je snachts voor wakker willen worden?

Naast die porsche een mooie vrouw. Tja ik blijf toch een man...

En wat vindt je van het Oceans Weekly News?

Leuk. Ik lees de meeste dingen wel door. De interviews en de ongezoute column vind ik het leukst.

De heerlijkste vraag van heel dit interview, wat is je lievelings eten?

Kip in het zoetzuur. Dit is een rijstgerecht. Ook de Buff Stroganoff van mijn moeder is heerlijk.[/b]

Woon je nog bij je ouders dan?

Ja ik woon nog bij mijn ouders.

Zijn er nog andere dingen die je over jezelf wilt vertellen?

Nee ik weet niet direct iets dat men per se van me moet weten. Als iemand nieuwsgierig is kunnen ze het me altijd vragen.

Bedankt voor het interview en nog heel veel succes op het forum!

Graag gedaan. En een leuk interview. Ik ben benieuwd wat ik geantwoord heb.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...