Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580188

Editie 17 - De Snuffelaar


Dutchy3010

517 bezichtigingen

blog-33831-1163884147.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Super Wiel

Ben jij zo'n man die alles kan op een fiets en die gestolen is door een jongen die niks kan? Dan hebben de gebroeders Oksel een legendarische uitvinding op de toonbank geschoten namelijk de turbo en heat functionele uitlaat voor fiets en kinderwagens. Sluit hem aan je buggy of fiets en binnen mum van tijd is je fiets of natuurlijk die verrekte buggy twee maal zoveel waard. En als klap op de vuurpijl kan dit stuk ijzer wel tweemaal zo hard gaan als normaal en nog eens op te noemen ze zijn wel van propanisch plastic gemaakt. Kijk uit voordat je 'dit' linkje aan moet klikken.

Plastic Aap

Ook apen hebben een leven, maar soms kun je het toch wel echt onderscheiden van een ander soort. De mannen van de friet specialist hebben de plastic aap uitgevonden en ze zijn er apen trots op. Wil je er ook zo één hebben dan raad ik het jullie aan om 'hier' te kikken. Let wel op het is schadelijk voor de natuur en je vrienden kunnen er van schrikken, maar dat nemen we niet op onze rekening.

FM-Duck

Jij bent toch ook zo'n eenden liefhebber, nou dan hebben de mannen van duck & co de oplossing gevonden. Namelijk de FM-Duck. Waar staat FM nou voor dan? FM is voor radio en dat betekent dat je ook in bad naar je favoriete radioprogramma kunt luisteren. Ondertussen heeft de eend een bubbelbad functie en ook een opwarm functie. Is je lichaam te koud zeg dan 'Ernie' en de eend warmt je fijn op. Kan jij ook al niet meer wachten om hem te bestellen? Klik dan als de fluitende ketels 'nu hier'!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...