Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85434

[TE-8] Jaarafsluiting 2007


Thundercover

520 bezichtigingen

enquete008.png

Drie maanden is het alweer geleden sinds de laatste enquête. Om het jaar af te sluiten, stuurde ik alle deelnemers aan het eind van 2007 een enquête. Helaas had ik niet veel tijd om de resultaten bij elkaar te schrapen, dus helaas pas zo laat een bump in het topic. Deze resultaten geven dus het beeld van eind 2007, veel plezier met enquête 8! :)

1. Welke skin gebruik je en waarom?

Hoewel de uitslag van tevoren al bekend was, werd dit een bevestiging voor een eerder onderzoek (door Youp, red.). Het overgrote deel van het forum gebruikt gewoon de oranje Orange Dawn, terwijl een kleine groep de KiwiGTA gebruikt. Inmiddels is de strijd tussen de skins echt losgebarsten, omdat twee blogs nu de KiwiGTA als standaard hebben genomen tegenover de Orange Dawn en OWN Skin.

1.png

2. Wat vind je de beste verbetering van dit jaar?

Veel verbeteringen werden er genoemd en zodoende kwamen een aantal niet in de finale terecht. De beste verandering was toch wel de invoering van de YouTube-tag, die massaal gebruikt wordt. Ook de forums School & Studie en Opinie werden genoemd. Het was helaas nog niet bij iedereen bekend dat het over heel 2007 ging: Dat kan ik nogal moeilijk zeggen, want ik ben pas op het forum vanaf 5 jan 2007. Dus weet ik er geen. :N

2.png

3. Wat vind je de meest onzinnige vraag van dit jaar?

Een aantal grappenmakers hadden het lef om "deze ^^" te antwoorden. Dit is dus de meest onzinnige vraag 2007, op de voet gevolgd door Wie heeft de meeste posts? Daarnaast werden een tal van vragen één keer opgegeven, zoals Hoe moet je posten?, Hoe zet ik mijn PSP aan? en Hoe poep jij? Kortom, het was een jaar vol onzinnige vragen. :Y

3.png

4. Wat vind je de leukste gebeurtenis van dit jaar?

Een aantal leden waren een beetje egoïstisch bezig door hun eigen promotie naar SL, ML of MOD te bombarderen tot leukste gebeurtenis van het jaar. Eén was wel goed bezig door alle promoties als leukste gebeurtenis(sen) te bestempelen. Helaas vielen Kerstmis, Sinterklaas, 800.000 forumleden en Dark_Zemy's verjaardag net buiten de prijzen.

4.png

5. In welk(e) forum(s) kom je het meest?

Ik heb een grove indeling gemaakt wat voor een deel terug te zien is in de grafiek. Zo zijn alle Lifestyle-forums in één categorie ondergebracht en de Hosted Projects, Gangs & Corporations en Leden Fora in de Community gezet. Alle andere fora werden ook genoemd en zijn ondergebracht in de categorie Overig.

5.png

6. In welk(e) downloadcategorie(ën) kom je het meest?

De meeste leden bleken alleen te downloaden wanneer het nodig is en hebben dus niet echt één categorie. Ook het smoesje ik heb mijn GTA's op de PS2 werd regelmatig gebruikt. Helaas waren sommige leden niet duidelijk genoeg door te zeggen dat ze in de categorie modding of trainers veel actief waren. Deze zitten dus op de grote hoop van Geen.

6.png

7. In welk(e) galerijcategorie(ën) kom je het meest?

Hier was meer duidelijkheid dan bij de vorige vraag. Er werden zelfs categoriën genoemd buiten de GTA-serie, namelijk die in Projecten, Blogs en ander moois. San Andreas is de overduidelijke winnaar, gevolgd door GTA IV en Vice City.

7.png

8. Wat is jouw mening over Thundercover's Enquêtes? (Wat vind je goed, wat niet, moeten er verbeteringen komen?)

Tussen de complimentjes door (bedankt hier voor :)) heb ik een paar verbeteringen gekregen, waarvan ik één al een beetje in gebruik heb genomen. De andere zal ik in de toekomst misschien ook toevoegen, maar in ieder geval bedankt. :)

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer bij enquête nummer 9! :cya:

[hr=3]grey][/hr]

Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...