Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85484

[TE-7] School & Studie


Thundercover

328 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

8.png

Inmiddels is het niet meer het allernieuwste subforum, maar nieuw is het zeker wel: School & Studie. Deze keer gaat Thundercover's Enquêtes over dit jonge forum. Hoewel ik van plan was om een paar grafiekjes te maken, is dat door technische redenen nog niet gelukt, maar hopelijk wel de volgende keer. Desondanks veel plezier met nummer zeven!

1. Bezoek je wel eens (minimaal één keer per week) het forum School & Studie?

Het ging echt gelijk op en het eindigde exact gelijk. De helft van het aantal leden bezoekt het forum regelmatig, de andere helft juist niet. Het waarom kwam niet zo duidelijk naar voren, maar het zal wel even wennen zijn om onderaan een extra forum te zien.

2. Wat vind je van de zogenoemde [VAK]-topics?

Het antwoord op deze vraag was handig, aangezien bijna iedereen dat gebruikte. Handig omdat het overzichtelijk blijft, handig omdat je daar hulp kan halen en natuurlijk geven. Eén iemand vond het logisch dat ze in dit forum staan, vanwege de overduidelijke link naar school. Laten we het er maar op houden dat hij de vraag niet goed gelezen heeft. ^_^

3. Wat vind je in het algemeen van School & Studie?

Volgens mij is Harry Potter het forum binnen gedrongen, want ook hier is 'handig' het toverwoord. Een goede toevoeging, leuke toevoeging en het past precies in het Lifestyle forum. Sommigen vonden het wel een beetje een onnodig forum en één iemand stelde het mysterie van de dag: GTA <-> School, wat is de link? Insturen van het goede antwoord kan nog steeds. :Y

4. Hoe stond je tegenover School & Studie toen het net was gelanceerd?

De leden konden destijds in drie groepen verdeeld worden: de leden met de 'dit is onnodig'-gedachte die het nut van het forum niet zagen, de 'leuk, weer een nieuw forum'-denkers die redelijk geïnteresseerd waren en de 'fan van de eerste minuut'-aanhangers die het forum het liefst wilden volspammen tot het grootste en beste subforum wilden maken en er erg enthousiast over waren.

5. Vind je dat School & Studie te veel op een bepaald niveau is gericht, bijvoorbeeld op de basisschool of middelbare school?

Veel leden vinden het subforum veel op de middelbare school is gericht. Ze verweten dit natuurlijk niet, aangezien de verklaring voor de hand ligt: de meeste leerlingen zitten ook gewoon op de middelbare school. Toch waren er ook aardig wat leden, wel iets minder dan de helft, die het niet met de stelling eens waren. Volgens hun kan iedereen er met zijn of haar vragen terecht en dus is het voor iedereen. Maar het probleem zou wel eens kunnen zijn dat er op dit forum niet voor elke vraag een antwoord is.

6. Net als in de Games fora wordt hier gebruik gemaakt van een vastgeplakte Links naar...-topic. Wat vind van zulke topics?

Het is overzichtelijk, snel, maar toch ook weer een beetje onhandig en onnodig. Aangezien er belangrijke topics in worden gezet, blijven die topics toch wel bovenaan staan, ze zijn tenslotte belangrijk. Niet lang zoeken is ook makkelijk en de topics staan dus makkelijk op een rijtje. De langzame lezer kan dus snel de topics vinden. In ieder geval dus de moeite waard, al vroegen sommigen zich af of iemand ze wel bekeek. Graag de eerste letters van de zinnen lezen voor verborgen informatie. 8)

7. Mis je nog iets of zou je nog iets verbeterd willen zien in School & Studie?

Voorlopig is het uitstekend, al is verbetering altijd welkom. Geen uitstekende ideeën, aangezien men niet veel verder kwam dan meer animo, het kunnen posten van werkstukken en de belangrijke profielkeuze, waar nog weinig aandacht aan wordt geschonken. Maar verder is het blijkbaar perfect. :tu:

Het einde alweer van deel zeven. Hopelijk vond je het wat, misschien ook niet. Waarschijnlijk is dit niet de laatste editie van 2007, ik ben van plan om nummer acht er nog even tussen de proppen op weg naar 2008. Tot de volgende enquête! :cya:

Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...