Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

[TE-6] Graphics Subfora


Thundercover

372 bezichtigingen

enquete006.png

Een behoorlijke bump in de geschiedenis van het GTAForum. Helaas werd de zomerstop veel langer dan bedacht, maar vanaf nu begint Thundercover's Enquêtes weer, met minstens één enquête per maand. Doordat de vragenlijst al eind augustus was verstuurd, kunnen de meningen van deze enquête een beetje verschoven zijn. Dat gebeurt toch wel nadat de enquêtes gepost zijn, dus beschouw het maar als de uitslag van begin september ofzo, of je wat je zelf wilt. Veel plezier met enquête nummer 6!

1. Bezoek je wel eens (minimaal één keer per week) de Graphics Subfora?

De Graphics fora zijn populair, al is de verhouding ten opzichte van de andere fora bekend. Toch bezoekt zo'n 70% van de leden wekelijks de Graphics fora, wat dus goed zaken doen is voor de crew al daar. Leden die niet in deze subfora komen, hebben gewoon niks met graphics, dus er zal niet veel te veranderen zijn.

enquete006_1.png

2. Vind je het opzetten van de Graphics Subfora een goede zet van de crew?

Alle leden vinden het een prima zet. Er was geen enkel lid tegen en dus kan de crew opnieuw een juiste beslissing in hun cv zetten.

3. Wat vind je van het Graphics Battles concept?

Zo'n beetje iedereen vindt het een leuke toevoeging. Je kan zien wie er goed kunnen photoshoppen en het houdt leven in de fora. Een beetje competitie kan nooit kwaad, alleen vond een enkeling het jammer dat vaak dezelfde winnen. Maar ja, die zijn dan ook de betere photoshoppers en het beste wapen daar tegen is zelf goed worden. :)

4. Wat vind je van Signature of the Month?

Over het algemeen genomen zijn de meningen positief. Sommigen vonden het niet erg interessant of wilden er een Signature of the Week van maken, wat het vroeger ook was. Toch wisten een paar leden niet waar ik het over had met SOTM, dus geef ik een korte uitleg: het is een contest met afbeeldingen en de winnende afbeelding mag een maand lang bovenaan het forum staan. Nou, hopelijk hebben diegene weer wat geleerd. :)

5. Hoe vind je dat de moderators (.Levi., RonaldVC en voorheen Slimm) de Graphics Subfora onderhouden?

Hoewel de vraag overgeslagen mocht worden, durfden veel leden het aan en kwamen er alleen maar positieve reacties. Er was ontzag voor het vele werk dat ze hadden en sommigen noemden de fora één van de best onderhouden fora van het gehele forum. Een groter compliment kunnen ze denk ik niet krijgen, maar hoe ik mijn best ook deed, een negatieve reactie zat echt niet tussen de uitslagen.

6. Welk programma gebruik je voor je creaties? Of welk programma zou je gebruiken als je in de Graphics Subfora actief zou zijn?

De photoshoppers kwamen met versies aan zoals Photoshop CS2 of zelfs CS3, maar de niet-photoshoppers hielden het bij Photoshop, mochten ze een creatie maken. Enkele wisten er nog CS achter te zetten, maar veel verder kwamen ze niet. Ver achter Photoshop kwamen Paint en Paint Shop Pro en zelfs PowerPoint. Ook het, voor mij onbekende programma Irfanview kwam voorbij.

enquete006_6.png

7. Mis je nog iets of zou je nog iets verbeterd willen zien in de Graphics Subfora?

Naast de grappige pogingen van leden om meer neer te zetten dan 'Nee', waren er natuurlijk ook een paar goede ideeën. Zo was er de wens 'meer leden' en was er een puntensysteem voor iemand die een aanvraag zou voltooien. Diegene zou dan een punt krijgen. Ook was er een idee voor een eigen galerij en voor meer goede rates. Mocht je nog een goed idee hebben, geef het door en wie weet wordt jouw idee uitgevoerd!

Zo, dat was nummer 6 alweer, helaas zonder heel veel plaatjes. Dat scheelt echter weer laadtijd, zullen we maa denken. ^_^ Hopelijk hebben jullie er weer vertrouwen in en zie ik jullie snel terug bij de volgende enquête met het magische getal 7. Tot dan! :cya:

Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...