Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

[TE-5] Profiel


Thundercover

334 bezichtigingen

enquete005.png

De laatste enquête voor de zomerstop. Deze is niet alleen ingelast omdat ik op vakantie ga, maar omdat veel leden nu weg zijn of nog weg gaan. Met als laatste percentage 44% van de gestuurde enquêtes terug gekregen, ben ik aardig tevreden. Goed, het is nog steeds niet de helft, maar het percentage blijft wel gelijk. Veel plezier met de vijfde enquête!

1. Vind je het nieuwe profiel een goede toevoeging op het GTAForum? Waarom wel/niet?

Het meerendeel vind het nieuwe profiel een goede toevoeging op het GTAForum. Met het nieuwe profiel bedoelde ik gewoon het huidige profiel, dat na een grote update was veranderd.

enquete005_1.png

2. Wat is jouw persoonlijke mening over het profiel?

Er was hier wel wat opmerkelijks. Vond de ene persoon het profiel juist overzichtelijk(er), dan vond een ander het weer onoverzichtelijk(er). Het profiel wordt daarnaast als leuk en gezellig beschouwd, ondanks dat er hier en daar teveel toeters en bellen aan zitten. De reactieknop is handig voor kleine dingen waarvoor 'PB' een te groot woord is. Over het algemeen is het profiel goed zoals het is.

3. Bezoek je regelmatig je eigen profiel? Waarom wel/niet?

Het grootste deel bezoekt zijn eigen profiel regelmatig, voornamelijk om reacties, bezoekers of hun lekkere sig te bekijken. Of dan zie ik welke andere mensen naar mij kijken. Alsof je een aap in de dierentuin bent. Diegene die hun profiel niet regelmatig bezoeken weten wel hoe hun profiel eruit ziet of het profiel boeit hun niks.

enquete005_3.png

4. Bezoek je regelmatig een profiel van iemand anders? Waarom wel/niet?

De leden die regelmatig hun eigen profiel bezoeken, bezoeken ook regelmatig een profiel van iemand anders. Ook hier voornamelijk voor reacties, informatie over dat lid of moderatorfuncties. Dat sommige leden geen andere profielen bezoeken, komt door het feit dat ze geen zin hebben of dat anderen geen lekkere sig hebben.

enquete005_4.png

5. Post je regelmatig een reactie in je eigen profiel? Waarom wel/niet?

Massaal werd het toch wel erg grote woord 'regelmatig' overgeslagen. Geen mooi grafiekje dus. Leden posten meestal pas een reactie om een vraag te beantwoorden of op een reactie van iemand anders te reageren.

6. Post je regelmatig een reactie in het profiel van iemand anders? Waarom wel/niet?

De uitslag was 50/50. De meeste leden posten een reactie voor een felicitatie, gezelligheid, vraag of gewoon omdat ze een heel netwerk hebben waardoor ze elke dag bij elk persoon een reactie moeten plaatsen. Het is maar waar je zin in hebt. Leden post ook reacties, omdat zij het ook leuk vinden om reacties te krijgen.

7. Is de persoonlijke foto voor jou van dezelfde waarde als de avatar, alleen dan voor de profielen? Waarom wel/niet?

Moeilijke vraag en goede stelling waren commentaar dat voorbij kwamen. Dat eerste dat wist ik, maar geen reden om die eruit te laten. De meeste leden vinden een avatar meer waard dan een persoonlijke foto. Een avatar kom je namelijk overal op het forum tegen. Maar een zeer klein deel vond de persoonlijke foto meer waard, maar dan wel omdat die groter is dan de avatar. De derde groep die er tussenin ligt, vind zowel de avatar als de persoonlijke foto evenveel waard.

enquete005_7.png

8. Mis je nog een vakje voor aan de linkerkant van het profiel? Zo ja, welk?

Er kwamen weer een aantal opties naar boven, waar je zelfs een apart topic voor kan openen. Vlak nadat de enquête verstuurd was, gebeurde dit inderdaad. Er was vraag naar een vakje voor een gamertag. Deze vraag heb ik zelf in geen enkele equête terug gezien, tenzij Xfire daar ook bijhoort. Wat ik voornamelijk zag, was de Meest actief in <forum> en een vakje met behaalde resultaten, ookwel aangeduid met de term Prijzenkast. Iemand had al een heel systeem uitgedacht met Editors en wanneer je het wel mag aanpassen en wanneer niet, maar wegens gebrek aan ruimte heb ik dat niet geplaatst.

Hopelijk hebben jullie wat meer kennis opgedaan door de eerste vijf enquêtes. Zoals eerder gezegd, begint nu de zomerstop en daarom wens ik jullie een heel fijne vakantie en tot bij de volgende enquête in augustus!

Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...