Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

[TE-4] Galerij & Downloads


Thundercover

388 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

enquete004.png

Naar aanleiding van het openstellen van de Download Database, heb ik besloten om deze enquête over de Galerij en de Download Database te doen. Door mijn fantastische maatregelen heb ik 55 van de 118 verzonden enquêtes terug gekregen, oftewel 47%. Dat is weer 10% hoger dan de vorige keer. Alle eer daarvoor naar jullie :) Terug on-enquête: ik heb weer wat ervaring opgedaan met het stellen van vragen en hopelijk zal er dus verbetering zijn tijdens de volgende enquête. Veel plezier met de resultaten van alweer de vierde enquête.

1. Bekijk je wel eens de Download Database?

Aangezien het openstellen van de Download Database de aanleiding van deze enquête was, leek het me logisch om vraag 1 daarover te laten gaan. Natuurlijk had ik ook met een vraag over de Galerij kunnen beginnen, maar op de een of andere manier koos ik toch voor de Download Database. Nou, zoals je ziet bekijken de meeste leden wel eens de Download Database. Sommigen gaven aan dat ze dat wel wat meer zullen doen, nu er meer downloads zullen komen.

enquete004_1.png

2. Bekijk je wel eens de Galerij?

Dit was dus de andere kandidaat voor vraag 1. Helaas kwam deze niet door de laatste ronde heen en kwam dus terecht op een mooie tweede plek. Niet voor de leden, want die bekijken de Galerij meer dan de Download Database. Wat bekijk je het meest? zou dus gewonnen worden door de Galerij, ten koste van de Download Database. Maar ook de Galerij wordt niet heel vaak bekeken.

enquete004_2.png

3. Heb je wel eens een mod uit de Download Database gedownload?

En daar was de eerste vraag die achteraf beter gesteld had moeten worden. Een mod had veranderd moeten worden in iets, aangezien er ook savegames in staan. Gelukkig waren er leden die aangaven dat ze geen mod, maar wel ooit een savegame hadden gedownload. Die stemmen zijn dus verplaatst naar Ja, maar het is meer een leermoment voor mij :engel:

enquete004_3.png

4. Vind je het openstellen van de Download Database voor normale leden een goede zet van de crew?

En weer scoort de crew hoog bij de leden. Net zoals bij de vorige enquête scharen de leden zich achter de crew. Dat betekent dat de crew zeker goed bezig is en eigenlijk een afspiegeling van de leden is (elk crewlid een stuk of 7000 leden en je bent aardig op weg). We zullen dan ook alle diensten inschakelen om de volgers van de crew van alle gemakken te voorzien.

enquete004_4.png

5. Heb je wel eens iets in de database gezet? Zo nee, zou je dat een keer willen doen?

Beetje stomme vraag om aan alle leden te stellen, aangezien de Leden nog nauwelijks tijd hadden om er iets in te zetten. Toch heeft al een behoorlijk aantal Leden (en SL+) wat in de Download Database gezet. Veel nee-stemmers wilden er best iets inzetten, maar zouden niet weten wat of zetten alleen er iets in als ze iets hebben om erin te zetten.

enquete004_5.png

6. Vind je dat de Galerij ook voor normale leden opengesteld moet worden?

De meningen zijn duidelijk verdeeld. Zo wordt er bij de nee-stemmers gesproken van het verdwijnen van exclusiviteit van het Superlidmaatschap en de angst dat de crew geen offline-leven meer zou hebben (over aanbidden gesproken). De ja-stemmers gaan voor een volle Galerij, in alle kleuren van de regenboog.

enquete004_6.png

7. Mis je nog een categorie in de Galerij en/of Download Database?

Nee. Dat is het meest voorkomende antwoord. Helaas waren de ja-stemmers nog niet zo zelfstandig om een voorbeeld te geven van een categorie. Er werd slechts één voorbeeld genoemd: Real Life Foto's. TJa, voor de Galerij.

enquete004_7.png

8. Zou je de functie Reactie toevoegen willen hebben bij de Galerij en/of Download Database?

Hoewel aan beide kanten wordt gevreesd voor spam, zijn de meeste leden toch voor de toevoeging van deze functie. Sommigen willen dat het alleen in de Galerij wordt ingevoerd, of juist alleen in de Download Database, zoals vroeger. Die goede oude tijd :7

enquete004_8.png

9. [Alleen voor normale leden] Zou je graag iets in de Galerij willen zetten?

Het spijt me dat ik leden heb beledigd, die niet normaal zijn. Het was niet mijn bedoeling. Ieder lid dat zich zwaar beledigd voelt, kan een bezwaarschrift indienen in mijn profiel. Nogmaals mijn excuses. Zorg ervoor dat je bezwaarklacht niet langer is dan 400 tekens, anders wordt het afgebroken. Nogmaal mijn excuses voor dit ongeval.

enquete004_9.png

10. [Alleen voor (oud-)SL+] Heb je wel eens een afbeelding in de Galerij gezet?

De meeste Superleden of hoger hebben wel eens een afbeelding in de Galerij gezet. Zo simpel kan het dus zijn. Sommigen hebben zelfs meerdere afbeeldingen en/of filmpjes in de Galerij gezet. Ja, het bestaat.

enquete004_10.png

Zo, dit was alweer de vierde enquête in het bestaan van Thundercover's Enquêtes. Dat betekent dat de zomerstop steeds dichterbij komt. Daarom zal morgen waarschijnlijk de laatste enquête voor de zomerstop rondgestuurd worden. Klachten daarover worden niet geaccepteerd en na de zomerstop gaan we gewoon weer door.

Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...