Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

[TE-3] Contests


Thundercover

318 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

enquete003.png

Alweer de derde enquête van Thundercover's Enquêtes. De tijd vliegt en niet zo'n beetje ook. De derde enquête voorspelt duidelijk de naderende vakantie en de toetsweken van de leden, aangezien het aantal terug gestuurd enquêtes een dieptepunt. Slechts 45 van de 122 verstuurde enquêtes vond ik de afgelopen week ingevuld in mijn inbox, oftewel 37%. (De laatste kwam nog geen half uur geleden in mijn inbox, nog mijn dank voor het alsnog terug sturen.) Maar dat motiveert me alleen maar om nog beter mijn best te doen, dus ik ben de volgende keer benieuwd. Anders moet ik maatregelen nemen :sigaar:

1. Heb je wel eens mee gedaan aan een contest?

Een behoorlijk aantal leden hebben wel een keer mee gedaan aan een contest. Sommigen konden daarnaast ook nog eens met een vrolijk gezicht melden dat ze zelfs een keer hadden gewonnen. Deze uitslag laat zien dat contests een succes zijn en dat er veel leden meedoen.

enquete003_1.png

2. Heb je wel eens een contest georganiseerd? Zo nee, zou je dat een keer willen doen?

Hier lagen de verhoudingen dichter bij elkaar. De meeste leden hebben nog niet zelf een contest georganiseerd, maar meer dan de helft daarvan wil dat wel een keer doen. Sommige leden gaven aan er geen inspiratie of tijd ervoor te hebben. Tsja, met al die contests moet je natuurlijk wel met iets orgineels komen :puh:

enquete003_2.png

3. Zouden contests altijd vastgeplakt moeten worden?

Ja. Dat zegt tenminste 80% van de leden. Het vastplakken van contests zou meer aandacht trekken en daardoor meer deelnemers. Ook zakt een contest dan niet weg. Wel moeten volgens een behoorlijk aantal leden een aantal voorwaarden aan verbonden zitten. Zo mogen de reactietopics niet vastgeplakt worden, moet enkele dagen na het aflopen van de contest het topic weer los gehaald worden en moeten de contest ook wel een goede kwaliteit hebben.

enquete003_3.png

4. Wat is je top 3 contests?

Ik hield mijn hart vast toen ik de eerste enquêtes terug kreeg, want ik was de chaos van de eerste enquête nog niet vergeten. Toen waren een aantal leden niet in staat om een top 3 te maken. Dat bleek dit keer mee te vallen, alleen was nu het probleem dat vele gewoon niet genoeg contests kenden om aan de top 3 te beginnen. Uiteindelijk heb ik er dan toch wel wat uitgekregen, met het puntensysteem dat ik ook bij de eerste enquête gebruikte (3 punten voor nummer 1, 2 voor nummer 2 en 1 punt voor nummer 3. Daaruit bleek dat er drie populaire contests zijn, namelijk Sportkenners, de GTAGames.nl Zomeractie en de San Andreas Photo Contest. Best of the rest was de GTAForum Banner Contest, die welk vaak werd genoemd, maar niet vaak verder kwam dan de derde plek. Andere genoemde contests die niet hier staan zijn de SA Race Career, SA Race Tournament, SA Mysterie, VC Mysterie, Pimp My Ride en de Pimp Me Contest van Ewoud.

enquete003_4.png

5. Zou er een overzichtspagina/blog/topic met alle contests moeten komen?

De meeste leden vinden dat wel handig. Zo hoef je niet elk forum af of er nieuwe contests zijn. Ze vragen zich wel af wie dat dan moet updaten en of het een blog of topic moet zijn. De nee-stemmers vinden het overbodig en volgens hun moeten de organisators dan meer reclame maken voor hun contests.

enquete003_5.png

6. Hoelang zou een gemiddelde contest moeten duren?

Niet veel langer dan een maand blijkt uit de resultaten. Sommige leden vonden twee weken al te lang en enkelen wilde een contest voor het hele jaar, zoals Sportkenners. Deze is dan een uitzondering en hoort dan ook niet bij de gemiddelde contest.

enquete003_6.png

7. Vind je contests een goede toevoeging op het GTAForum?

Nog nooit zijn de leden het zo eens geweest met elkaar. Maar lieft 97% vind het een goede toevoeging op het GTAForum. Tsja, wat moet ik hier nog verder bij typen? Misschien dat we die 3% niet serieus moeten nemen?

enquete003_7.png

De contests zijn in ieder geval populair, zoveel is duidelijk uit de enquête. De leden zijn er laaiend enthousiast over en het is dus eigenlijk ondenkbaar dat er op een gegeven moment geen contests meer zouden zijn op GTAForum. Morgen zal waarschijnlijk de nieuwe enquête worden rondgestuurd en ik hoop dat er dan nog meer enquêtes worden terug gestuurd. Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...