Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

[TE-2] Gangs & Corporations


Thundercover

316 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

enquete002.png

Met een week vertraging is hier dan eindelijk de uitslag van de tweede enquête van Thundercover's Enquêtes. De vertraging kwam door het doorspelen van informatie aan de crew de plotselinge drukke week in mijn privé leven. Het onderwerp was dit keer Gangs & Corporations, dit natuurlijk naar aanleiding van de laatste verkiezingen. Net als bij de eerste enquête bleek dat enkele leden moeite hadden met het beantwoorden van een vraag. Het aantal terug gestuurde enquêtes was dit keer gelukkig wel wat hoger. Van de dit keer 124 verstuurde enquêtes, zijn er 59 terug gestuurd, oftwel 48%.

1. Bekijk je wel eens het forum Gang & Corporations? Zo nee, dan is het niet verplicht om de rest van de vragen in te vullen.

Het overgrote deel van de leden kijkt wel eens in het forum Gangs & Corporations. Een enkeling begreep de opzet niet helemaal, wat een stuk minder erg is dan de leden die vraag 1 gewoon overslaan en beginnen met vraag 2. Ik ben benieuwd hoe het bij hun op school gaat :7 Verder heb ik weinig te vertellen, aangezien dit gewoon een overdonderend resultaat is.

enquete002_1.png

2. Vind je dat het aantal corporations (3) goed is? Waarom wel/niet?

Het overgrote deel, maar liefst 88%, van de leden vindt het aantal corporations (3) genoeg. Als voornaamste reden kwam dat het anders niet meer speciaal zou zijn om corporation te zijn. De mensen die een ander aantal wilden, kwamen met 2 of 4 corporations aan, wat dus niet erg afwijkt van het huidige aantal.

enquete002_2.png

3. Vind je dat er ook een maximum aantal gangs moet komen? Zo ja, wat is het maximum dan?

Maar liefst 92% van de leden vind dat er geen maximaal aantal gangs moet komen. Daarmee zetten ze hun tegenstanders, 8% van de leden, letterlijk in de schaduw. Zij konden alleen nog wat getallen uitkramen voor het maximaal aantal gangs, met getallen tussen 4 en 10.

enquete002_3.png

4. Vind je het aanbieden van jezelf een goede optie? Waarom wel/niet?

Het aanbieden van je zelf blijkt een goede optie te zijn voor leden die niet kunnen kiezen, en zo extra informatie kunnen krijgen. Daarnaast werd het kenbaar maken aan gangs en corporations dat je bij een gang of corporation wilt horen. Ook weten waar je welkom bent, is een genoemde motivatie. De tegenstemmers vinden dat je het gewoon bij een gang of corporation waar je bij wilt, moet proberen.

enquete002_4.png

5. Heb je jezelf een keer aangeboden?

Hier en daar kwamen wat rooie wangetjes van SL+ en hoger, maar het maakte niet uit. 58% van de leden heeft zich nog nooit aangeboden, waardoor die leden nog steeds in de meerderheid zijn. De meeste leden die zich wel eens hebben aangeboden, hebben dat echter maar een keer gedaan.

enquete002_5.png

6. Ben je lid van een gang of corporation?

Het grootste deel van de leden is lid van een gang of corporation. Het bleek wel dat sommige leden er niet vrijwillig in zaten, maar als spion van de crew. (Mocht je meer weten, neem dan even contact met me op.) Het feit dat er zoveel leden in een gang of corporation zitten, weerspiegelt natuurlijk de populariteit van Gangs & Corporations.

enquete002_6.png

7. Vind je het minimum aantal leden (4) goed? Waarom wel/niet?

De meesten leden vinden het minimum aantal leden op dit moment goed. Alleen kun je geen gang beginnen en met 2 of 3 leden is het te leeg. Een minimum van 5 of hoger zou te moeilijk zijn. Dit is wel het sterkste argument van de tegenstemmers. Bij een hoger minimum aantal leden is de kans groter dat de gang langere tijd blijft bestaan. De aantal variëren van 5-10, met 6 als vaakst genoemde getal. Een enkeling vond dat het minimum naar beneden moest worden gezet, naar 1, 2 of 3.

enquete002_7.png

8. Vind je het maximum aantal leden (30) goed? Waarom wel/niet?

De meeste leden vinden het besluit van de crew op een maximum van 30 leden goed. Nu blijft het nog net gezellig en overzichtelijk. Tegenstemmers zouden het maximum verschoven zien worden van 30 naar 50. Anderen willen dat gangs en corporations zelf hun maximum kunnen vaststellen.

enquete002_8.png

9. Vind je dat er een vaste moderator nodig is voor Gangs & Corporations? Zoja, wie dan?

Hoewel toch een aantal leden een vaste moderator willen, wisten ze niet wie dat dan zou moeten zijn. Het moge duidelijk zijn, PatrickW en GTA-Sheep werden door alle leden geprezen voor hun goede optreden in Gangs & Corporations. Zij zijn dus de populairste kandidaten, naast de andere Global Moderators en hoger, waar de vaste moderator vandaan zou moeten komen.

enquete002_9.png

De Gangs & Corporations zijn in ieder geval populair, zoveel is duidelijk uit de enquête. Een goede keuze dus van onze crew. Morgen zal waarschijnlijk de nieuwe enquête worden rondgestuurd en ik hoop dat er dan nog meer enquêtes worden terug gestuurd. Ik hoop dat je 'leden' niet verward met 'Leden', zie ook eerste post. Als je nu al weet dat je, als je SL+ bent, geen enkele enquête invult, wil ik je vriendelijk vragen om dat te melden, zodat leden die hem wel invullen een enquête krijgen. Aanmelden voor de enquêtes is nog altijd mogelijk en reageren kan ook nog. Tot de volgende keer!

---Posten in dit topic is niet toegestaan. Eventuele reacties kunnen via PB, profiel, Reactietopic of MSN.---

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...