Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580197

Editie 101 - Music Center


Thundercover

516 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery33831259579copypq1.png

Deze rubriek is geschreven door: 2fast{0} & Rullez

Welkom bij de super hete rubriek van de OWN. We laten je kennis maken met vele verschillende muziek genres, die we elke week weer afwisselen. We laten je nummers horen, we geven onze mening en laten de keuze van de crew zien als nummer van de week! Daarnaast laten we ook nog eens alle gloednieuwe tracks van deze week aan je horen zodat jij alleen het nieuwste van het nieuwste in je pocket hebt! Kijk snel verder!

[hr=1]black[/hr]

Gloednieuwe Tracks!

Clips vanaf 24-08-08

Helaas hebben we deze week maar 2 nieuwe clips binnen weten te krijgen, waarvan ze nog niet eens echt nieuw zijn, erg jammer dus vandaag met een wat minder volle item, maar natuurlijk maken we het wel weer goed verderop de weg!

[hr=1]black[/hr]

Swayze is niet echt bekend voor sommige, maar hij is toch al redelijk populair op sommige plekken, dat kom voornamelijk door MTV, als ik het goed heb is dit dan ook pas zijn 2de single, check hem snel!

CoTp_7HcdC4



[hr=1]black[/hr]

Eric Prydz? Natuurlijk erg bekend, want zijn nummer werd overal in Nederland door de DJ's gedraaid en er werd ook flink op los gedansd, maar nu brengt hij ook zijn clip uit, bekijk hem hier!

sPCxp6n6yYY



[hr=1]black[/hr]

Hardstyle

Hardstyle komt overeen met het genre trance en hardcore, dus je kan zeggen dat het een mix van beide genres is. Hardstyle werd bekend in de jaren 1999 en 2000, het geluid van hardstyle zijn harde beat gemengd met wat melodielijnen. Dit in tegen stelling tot hardcore, dus je kan we stellen dar hardcore wat drukker is.

Tegenwoordig word veel hardstyle geproduceerd in: Nederland, Duitsland, Italië en Zwitserland, maar dit word steeds groter en groter, want steeds meer producer ontdekken dit fantastische muziek genre.

Nu nog steeds veranderd hardstyle, dit kunnen harde beats zijn dat net tegen de hardcore aanliggen, maar ook nieuwe melodieën. Daarom kan je gerust zeggen dat de mensen die hardstyle produceren niet stil zitten.

Dus vind jij trance wat te saai en hardcore wat te, dan is hardstyle zeker iets voor jou. Dus ik zou zeggen start Youtube is op en zoek wat liedjes van de volgende artiesten: A-lusion, Deepack, Isaac, Luna, Pavo, Showtek en nog veel meer.

[hr=1]black[/hr]

Crew mening!

2fast{0}: Ik vind Hardstyle soms wel wat hebben zoals als ik een biertje teveel op heb in de discotheek, kan altijd wel leuk op swingen, maar ik zoek zelf niet bepaald naar hardstyle op het internet, het is dus niet echt een favoriete genre, maar echt slecht vind ik het niet. Hardstyle geeft mij echt een lekker gevoel als ik met meerdere mensen ben, lekker swingen.

Rullez: Thuis, in de auto, op weg naar school of in een discotheek, hardstyle past overal bij daarom luister ik het ook bijna altijd. Zit je in een dipje je zet wat muziek op en je bent gelijk weer happy door de beat en melodieën van hardstyle. Daarom zeg i ga is langs bij de winkel en koop is een CD en wie weet vind je hardstyle ook helemaal geweldig.

4 reacties


Recommended Comments

Echt wel, Electro/Electro-House/Tech-House/Groove overtreffen alles. Ikzelf ben een wekelijkse clubber die soms zelfs erg laat blijft (tot sluiting). Pryda vind ik idd erg goed, maar pjanoo is slechts een kleine fractie uit wat pryda (pryda is slechts een kleine hap in dat soort muziek) te bieden heeft, Muranyi vind ik tot nu toe zijn beste. Ik ben altijd in de mood voor dat soort muziek en krijg meteen altijd al een feeststemming met herinneringen die bij dat bepaalde liedje opgegoeppen worden.

//Edit:Overigs vind ik alle gecommercialiseerde en uitgemolken liedjes echt poep..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...