Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580190

Editie 101 - Game On


Thundercover

402 bezichtigingen

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Welkom bij Game On van deze week. Na weken van afwezigheid van mijn kant is het nu weer aan mij om game on voor jullie te presenteren. Deze week kan je genieten van een kort en bondig gesprek met Mania-92 en kijken we terug op de Game Convention van afgelopen week. Kortom genoeg dingen om je even zoet mee te houden. Veel leesplezier!

[hr=2]=#3b91c3[/hr]

gcdv4.pnggcdv4.png

Nieuwspraat

In Nieuwspraat, de opvolger van opinie, vraag ik per week aan een lid een aantal vragen aan over een gebeurtenis van de afgelopen week. En hoe kon het dan ook anders, deze week gaat het natuurlijk veelal over de Games Convention in Leipzig, ik sprak met Mania-92:

De Game Convention is afgelopen week weer geweest in Leipzig, heb je het een beetje gevolgt?

ja

Oke, wat zijn voor jou de "beste" dingen geweest op de GC?

Uhm, het feit dat europa eindelijk serieus genomen wordt met nieuwe aankondigingen en beelden die we te zien hebben gekregen.

Zijn er nog games/dingen langsgekomen die je verbaast hebben?

Verbaast niet, mooie games genoeg maar die had ik wel verwacht

Welke games heb je het dan over?

Fifa, Resident Evil, Fallout, Empire: Total War, Littlebigplanet,je kent ze wel :puh: .

Ja ik ken ze, maar je noemt LittleBigPlanet; Zou dit voor jou een reden zijn om een Playstation 3 aan te schaffen?

Nee, Misschien als ik toch een PS3 of 360 wou kopen, maar aangezien ik al een 360 heb ga ik alleen voor LittleBigPlannet geen PS3 kopen.

Wat verwacht je van dit najaar wat games betreft?

Gewoon weer een hele lading goede games, veels te veel om te spelen :puh: .

Oke bedankt voor het interview en heel veel plezier het komende najaar.

Geen probleem een gaat lukken :puh:

[hr=2]=#3b91c3[/hr]

fifa09cz5.pngsonyes6.png

Games Convention 2008

Zoals jullie vast al wisten is er afgelopen week (van 21 t/m 24 augustus) de Games Convention geweest in Leipzig (Duitsland) op deze grootse beurs was het voor de uitgevers een van de laatste kansen om hun games, van dit jaar, aan een groot publiek te laten zien. Mede hierdoor bruiste het van de games en aankondigen ik heb een kleine samenvatting voor jullie op papier gezet:

Sony persconferentie:

Als een van de weinige had Sony een persconferentie op deze beurs in Leipzig, echter was deze ook meteen de moeite waard sony kwam namelijk met een leuk aantal aankondigingen.

Op hardware gebied presenteerden ze de PSP-3000, deze vernieuwde versie van de PSP heeft wederom een beter scherm, waardoor hij ook beter bruikbaar is in het dag licht en heeft het nieuwe model een ingebouwde microfoon. De PSP-3000 zal in eerste instantie naast de PSP Slim & Lite aangeboden worden in bundel vorm voor 200 euro.

De Playstation 3 krijgt deze winter ook een broertje erbij, namelijk de 160 GB versie. Deze limited edition zal van 31 oktober verkrijgbaar zijn voor de prijs van 500 euro, maar daar krijg je dan wel aan 70 euro aan PSN downloads bij. De 80GB versie welke deze week zijn intrede deed zal gewoon 400 euro blijven kosten.

Daarnaast kwam Sony nog met aankondigen als Eyepet een huisdieren spel met je Playstation Eye. De muziekservice voor de PSP en PS3 én de feature om Singstar muziek van je PS2 naar je PS3 om te zetten.

De Footie’s

Traditie getrouw tonen FIFA en PES zich altijd tijdens de GC. Waar voorgaande jaren PES de bovenliggende partij was of het aan elkaar gewaagd was, was dit keer FIFA die de meeste indruk achtliet. Mede door de “Live Season-functie” waarin dingen die in de werkelijk gebeuren aan het spel gekoppeld worden, verbeterde gameplay, meer diepgang en het niet nakomen van beloftes van het PES kamp lijkt FIFA dit jaar weer koning footie te worden. Beide games komen rond oktober/november uit.

Brothers In Arms Hell’s Highway

De twijfel slaat toe wanneer je het over deze game hebt. Had iedereen vorig jaar het WOW gevoel bij deze game, slaan nu de twijfels toe bij deze game. Niet omdat hij spel slecht is, het is nog steeds een verdomd goede game. Maar nu we zoveel moois al gewend zijn is het spel dan nog echt wel een meerwaarde. Een ding is zeker en dat is dat het steeds weer uitstellen niet echt van positief effect is geweest op de game. Laten we maar hopen dat we zodra we het spel kunnen spelen deze twijfel helemaal kwijt zijn en er echt weer van kunnen genieten. De game zal nu als het goed is eind september uitkomen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...