Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581706

Editie 101 - Forum


Thundercover

464 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; & Froodooo

Promoties



Deze week stond in het teken van de kleur rood. Aangezien de global moderator als groep is verdwenen, zijn alle voormalige global moderators overgegaan naar een rode kleur, zodat ze nu op gelijke hoogte staan met admins. We vroegen de kersverse (of aarbeiverse, allebei rood) admins naar hun mening en eerste reactie:

Dutchy3010:

Yes, nou kan ik mijn rang zelf roze maken. :D

Ik vond het wel leuk, maar had het eerlijk gezegd niet verwacht. Wij bespraken immers alles al met de GM's én Admins samen, en het enige verschil was dat de mannen in het rode jasje uitvoerden wat we samen besloten hadden. Vanaf nu kan ik dus ook bij het uitvoeren meehelpen, en dat is een mooie uitdaging voor de komende tijd!

GTA-Sheep

Het begon ermee dat Jet (Dutchy3010) me een SMS stuurde met ongeveer de tekst "kom even online Schaap, het schijnt dringend te zijn". Omdat ik nog aan het werk was reageerde ik met "nu even niet, over een uurtje misschien". Maar ja, soms ben ik net een vrouw en dus bijzonder nieuwsgierig dus ben ik toch maar even snel online gegaan. Daar werd ik in een MSN-gesprek getrokken met PatrickW, Dutchy3010 en .Levi. en liet PatrickW weten dat hij een belangrijke maar treurige mededeling had. We dachten eigenlijk allemaal dat hij zou stoppen (wat een verschrikkelijke aderlating voor het forum zou zijn) maar dat was het gelukkig niet: de trieste mededeling was het opheffen van de GM-rang en dus onze promotie tot Admin. Nou, dat was even wennen en we waren eigenlijk alle 3 heel erg blij ermee. Onafhankelijk van elkaar hebben we vervolgens allemaal een drankje gehaald (in mijn geval een mooie groene koude Grolsch) en hebben we op elkaar geproost. En vanaf vanmorgen stromen van alle kanten de gelukwensen binnen dus ik ben een zeer trots en blij schaap nu :Y

.Levi.

Mijn reactie was wauw, ik ben admin geworden. Niet dat er super veel is veranderd want veel premisies hadden we eigenlijk al maar het is een hele eer om het te mogen zijn van een forum als deze en dat je mede collega's je deze functie toevertrouwen.

Dan rest ons alleen nog om deze mensen van harte te feliciteren met hun nieuwe functie. Succes allemaal, en dat zal vast goedkomen!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Het is ongelofelijk maar waar, maar god heeft deze week geen kittens vermoordt.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

San Andreas Challenge

De SACC staat op het punt om te beginnen. Vandaag is de laatste dag waarop je je kunt inschrijven (nog niet gedaan, doe het dan voor de dag van morgen). Vanaf morgen kunnen de deelnemers dus weer aan de slag met de challenges die ze voorgeschoteld worden door de organisators Jay; en VWO-er. De komende weken zullen de deelnemers zich wagen aan zaken als burglary en andere mini-missions. Hierbij wensen we alle deelnemers alvast veel succes en natuurlijk ook veel plezier tijdens deze contest.

Make Your Own Game

Ook de MYOG contest, waarin je met het programma Gamemaker je eigen game kan gaan maken, kent vandaag als de laatste dag waarop je je kunt inschrijven. Hierna zullen alle deelnemers de tijd krijgen om hun game te maken en daarna te laten zien aan het grote publiek. Eindelijk zullen we de gamers van dit forum aan het werk zien met hun eigen games. We zullen zien wat er uit komt, en wie uiteindelijk de winnaar wordt van de MYOG contest!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Op woensdag 27 Augustus was het eindelijk zo ver, de eerste editie van het nieuwe celeb magazine PPL werd gepubliceerd. Uiteraard werd de blog zoals bij elk nieuw krantje erg vol en stonden leden te popelen om de onder de loep genomen forum-geheimen eindelijk door te lezen. Het zier er spannend uit en wij van de OWN zijn dan ook erg benieuwd hoe dit celeb magazine zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Het rest ons dan ook verder niets om de Jon-asses en Thabit veel succes te wensen met deze splinternieuwe blog!

* Zoals in dit blogitem te lezen is, is het Spamfestijn van BeaT DowN officieel van start gegaan. Op 27 augustus werden de deuren van het BeaT DowN subforum geopend en waren er diverse spelletjes voor iedereen die maar mee wou doen, dit dan ook ter ere van hun éénjarig bestaan. Momenteel komt BeaT Down nog even tot rust van de drukke woensdag, maar op 6 & 7 september is opnieuw iedereen van harte welkom. Er zijn diverse signatures te verdienen en zoals gewoonlijk is sfeer weer optimaal. Reden genoeg dus om even bij het BeaT DowN subforum langs te gaan.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

Zoals bij promoties eigenlijk al staat aangegeven, staat deze week helemaal in het teken van rood. Vandaar dat ook het topic 'Global Moderators afgeschaft!' een hoop reacties en dus ook felicitaties kreeg. Wat rest ons dan ook anders om dit topic een plekje te geven in hot topics.

post-13783-1187786892.png

In opinie werd er in het topic 'Zien, ruiken en smaken' van Miek maar liefst twee pagina's bijgepost in één dag. Uiteraard kan je in dit topic terecht voor een gehele discussie over het ruiken, zien en smaken. Is rood voor een ander ook rood of ziet een ander blauw als jij zoals aangeleerd groen ziet? Al deze ingewikkelde vragen komen in dit topic voor.

post-13783-1187786892.png

Pest Plaag jij wel eens lagere klassertjes op het schoolplein en wat vind je daar van? In dit topic kan je daar je ongezouten mening over geven. Stem gerust even op de poll of plaats een onderbouwde post, de meesten hier gaan immers ook naar school.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...