Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 17 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

560 bezichtigingen

blog-33831-1163878290.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

Niets is deze week toepasselijker dan de Forum Awards. Daarom neem ik jullie mee terug naar de laatste maanden van vorig jaar om eens een kijkje te nemen bij Forum Awards 2006.

De beginselen

Mijn verhaal begint op 11 oktober 2005. Dit is de eerste keer dat het woord awards publiekelijk in de mond genomen werd. Wegens het 2 jarig bestaan van het forum opperde allerlei leden ideeën voor het forum. S.e.v.a.n. sloeg de spijker op de kop en stelde de naam: Forum Awards voor. Dit deed hij als volgt:
Hoe klinkt dit:

De Forum Awards

zou dat kunnen :?
Maar eigenlijk zou de eer moeten gaan naar Mania-92 die met het idee kwam van de Wall of Fame, de voorloper van de nu bekende Forum Awards.
Mischien is het ook leuk om een wall of fame van de afgelopen 2 jaar te maken.

De zo ong 25 meest belangrijke personen de afgelopen 2 jaar. ;) (mischien beste 50)
Als snel leek dit plan serieus te worden toen PatrickW zich met de discussie ging bemoeien, maar er werd al wel snel duidenlijk dat het niet tijdens het 2 jarig bestaan van het forum zal plaatsvinden.

De voorbereiding

Na een tijd van stilte rond het plan "Awards" werd er op 21 november 2005 iets aangekondigd wat niemand meer zou vergeten, namelijk: De GTAForum Awards 2005. Dit alles werd hier gedaan.

De Badge

Naast de Awards zelf werd ook een badge contest gehouden. Iedereen die wilde mocht een badge ontwerpen en voorstellen. De stemming voor de badge werd tegelijk met de "grote" stemming gehouden. De uitslag was heel erg nipt want Ewoud behaalde 31 stemmen maar Arjen won met 32 stemmen met de volgende Badge:

1163856993.jpg

De stemming

Na de aankondiging en de nominatie ronde die van 21 november tot 6 december liep begon een paar dagen later de echte stemming, deze liep van 12 december tot 26 december 2005. Tijdens deze ronde hebben 101 mensen hun stem op hun favoriet, uit alle 20 categorieën, uitgebracht.

De uitslag

Na een paar dagen in het zweet gezeten te hebben van nieuwgierigheid werd op 29 december 2005 de uitslag van de eerste Forum Awards bekendgemaakt. De grote winnaar bleek GTASheep te zijn met wel 5 awards, daarna was de winnaar Arjen met 3 awards. Hier een lijst met alle winaars:

De prijzen die aan de winnaars werden uitgereikt waren ook niet niets. Zo kregen verschillende winnaars een promotie naar een hogere rang en andere kregen weer meer inbox ruimte. Weer iemand anders kreeg zelfs zijn eigen pinned topic in het graphics forum.

Nawoord

Al met al bleken de Forum Awards een daverend succes en daarom werd ook niet voor niets gisteren de Forum Awards 2006 aangekondigd. Daarom wil ik namens OWN alle mensen nogmaals feliciteren met het behalen van hun award en ook wil ik hen succes wensen met het verdedingen van hun titel in de GTAForum Awards 2006. Ook wil ik alle andere leden heel erg succes wensen.

3 reacties


Recommended Comments

Dit heeft je echt veel werk gekost man, hier heb ik best wel veel respect voor. Ga zo door met deze rubriek, ik lees ze elke week en ze blijven me constant boeien, top werk Ikkes! :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...