Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586234

Editie 103 - Forum


Thundercover

452 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; & Froodooo

Promoties



Deze week hebben er helaas geen promoties plaatsgevonden.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

heavyhotel is er in het kader van zijn dieet uitgezet en gaat vanaf nu door het leven als danoontje_nl

Volgens de site van Danone:

Je merkt als je kind aan danoontje toe is als het smakkende geluiden gaat maken en alles in zijn mond wil stoppen.....

Vrijheids Coninck had genoeg van de vrijheid en welke honden zijn er nu onderdaniger dan de Beagle

post-748-1221253411.png

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

San Andreas Challenge Contest

De San Andreas Challenge Contest is inmiddels alweer bijna klaar met de tweede challenge, 8-Track. Hierna volgen er uiteraard nog diverse spannende challenges waar uiteindelijk een top 3 uit zal rollen. Volg het dus allemaal en ontdek wie het in zich heeft om deze spannende contest te winnen! Alle deelnemers: veel succes!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Dit maal is er weer wat nieuws uit de gangscène, hoewel het niet het nieuws is waar menige gang op hoopt. Hoewel de Corporationverkiezing nog even op zich laat wachten, is het inmiddels weer druk bij de gangs. De afgelopen week zagen zowel de Dubbel O Soldaten als de Covesighte Community het levenslicht, terwijl we afscheid moesten nemen van de Gunslingers en de One Up Crew. Wij wensen de nieuwe gangs natuurlijk veel succes!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

Heb jij wel eens een Epileptishe aanval gehad of ken je iemand die er een heeft meegemaakt? Dat was waar het allemaal om draaide in het topic van Issie3222, te vinden in None of the Above. Het begon allemaal bij het boekje van Need for Speed - Most Wanted, die onze Issie besloot te lezen. Na een alinea over 'epilepsie' besloot hij een nieuw topic aan te maken, gevolgd door diverse reacties.

post-13783-1187786892.png

Op 11 september was het weer zo ver, het terugdenken aan de ernstige tijd die veel Amerikanen moesten meemaken. Ook Nederland was 7 jaar geleden geshockeerd en vele Nederlanders weten nog precies waar ze waren, op het moment dat de Twin towers instortten. In het topic '11 September '01, 7 jaar geleden ..' kun je mee discussiëren over deze ernstige aanslag en de gehele situatie eromheen.

post-13783-1187786892.png

zamg0d1 is radeloos, hij weet niet welke sport hij moet uitkiezen. In het topic 'Sport uitkiezen' vraagt hij dan ook naar voorbeelden van bepaalde sporten en/of een uitgebreide toelichting bij elke sport. Ken jij dus een geweldige sport, wacht dan niet langer en post die in zamg0d1's topic, wie weet doet die er wel wat mee.

1 reactie


Recommended Comments

Eindelijk mijn Topic er eens bij ookal was dat niet de bedoeling. Ik had eerder gedacht dat mijn ADHD Topic erin stond. MAarja nu is er Reclame en heb ik dnek ik meer inspiratie, ALS er gepost word.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...