Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580512

Editie 106 - Music Center


Dutchy3010

484 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery33831259579copypq1.png

Deze rubriek is geschreven door: 2fast{0}!

Welkom bij de super hete rubriek van de OWN. We laten je kennis maken met vele verschillende muziek genres, die we elke week weer afwisselen. We laten je nummers horen, we geven onze mening en laten de keuze van de crew zien als nummer van de week! Omdat onze mening niet genoeg is vragen we ook iedere week een mening aan een lid, met iedere week een ander lid die deze uitdaging krijgt, hij/zei zal dan zijn eigen muziek smaak vertellen aan ons en vertellen waarom hij van deze muziek houd. Daarnaast laten we ook nog eens alle gloednieuwe tracks van deze week aan je horen zodat jij alleen het nieuwste van het nieuwste in je pocket hebt! Kijk snel verder!

[hr=1]black[/hr]

Gloednieuwe Tracks!

Clips vanaf 28-09-08

[hr=1]black[/hr]

[table=simple] Dit nummer is al best oud naar mijn mening, maar de clip komt er nog eens even bij, het is een lekker nummer dat je vaak op de radio hoorde, maar nu zal hij ook op TMF, MTV en vele andere muziekkanalen uitgezonden worden, want een clip krijgt altijd de mooie plekken op TV, bekijk deze nieuwe clip: Within Temptation - Forgiven|

3EloEMyAWXA

[/table]

[hr=1]black[/hr]

[table=simle]

5UPr7vcRieU

| Ali B, we hebben al een tijd niks meer van hem gehoord, en samen met Sjaak vormen ze een Marokkanen duo die bij deze een clip hebben gemaakt, hij is bedoelt als zomer clip, hij is gezellig en er zit vibe in maar Ali B en Sjaak zijn geen artiesten die mijn voorkeur krijgen en ook bij dit nummer zeg ik liever 'nee'! Zit het anders bij jou? Kijk snel naar: Ali B ft. Sjaak - Baas![/table]

[hr=1]black[/hr]

[table=simple]Dio kennen we al, hij heeft geholpen met de Partysqaud en The Opposies, maar deze keer kiest hij met een samenwerking met een rockband 'Voicst', dit nummer word ook vaak gedraaid bij voetballen spellen zoals Fifa en PES, het is dan ook een nummer waar je lekker op kan swingen, ik kende de rockband nog niet, maar samen met Dio is het nummer wel mooi en zeker waard om te luisteren, check: Dio ft. Voicst - Het is je boy! |

OXKXcSCKACk

[/table]

[hr=1]black[/hr]

Deze week: Reggae

[hr=1]black[/hr]

Reggae

Deze week gaan wij het hebben over Reggae, reggae is een muzieksoort uit Jamaica. Het begon allemaal met muzikanten die gingen experimenteren, dat was het begin van de reggae.

Reggae is ontstaan uit skia en rocksteady. De eerste echte eigen Jamaincaanse muziek is skia. Éen van de meest bekende vertolkers zijn de Skatalites. De Skia werd langzamer en de mensen spraken van Rocksteady. Zowel Skia als Rocksteady zijn vaak gebaseerd op soul en R&B die ritmisch anders in elkaar steken, maar toch dezelfde basis hebben.

Ook zijn er verschillende soorten Reggae, het belangrijkste onderscheid word gemaakt bij de Rootsreggae en wat de mensen nomen 'commerciële reggae'. Onder de Rootsreggae versta je de muziek die vanaf de jaren 70 werden gemaakt die een sterke band hadden met het rastafari.

De bekendere reggae muzikanten zijn: Bob Marly, Peter Tosh en Burning Spear.

[hr=1]black[/hr]

Crew mening!

[hr=1]black[/hr]

2fast{0}:

Reggae, een toffe muziek en is meestal wel gezellig. Ik vind Reggae een muziek soort dat veel mensen aanspreekt, het is af en toe leuk en kan ook van mij ook wel even en avondje aan hoor, als je met een wat gezellige mensen bent, maakt Reggae de muziek alleen maar gezelliger. Reggae krijgt van mij een hoog cijfer omdat het soort muziek gewoon gezellig is en erg veel sfeer bijvoegt aan de avond.

Rullez:

Wil jij een avondje rustig zitten zet dan Reggae aan, de rustige beat en tekst zorgt er voo dat jij je nergens druk over hoef te maken. Mijn persoonlijke lieveling Reggae muzikant is toch wel Bob Mary. Niet omdat er veel remixes zijn van zijn liedjes, maar omdat het gewoon het best klinkt.

Vertel jou mening aan ons!

[hr=1]black[/hr]

Leden mening: M4X!

[hr=1]black[/hr]

Mijn favoriete muziekgenres zijn toch wel hardstyle en alternatieve rock. Compleet verschillend van elkaar, maar ik vind het allebei geweldig. Bij hardstyle luister ik vooral graag naar livesets, dus live gemixte nummers. Vooral de Italiaanse dj's Technoboy en Tatanka luister ik graag naar, gewoon geniaal hoe ze alles live in elkaar knutselen. Naast mixen vind ik het ook geen ramp om naar Technoboy's eigen nummers te luisteren, want ook zijn eigen nummers zijn gewoon veel beter dan de rest. Daarnaast vind ik Dj Scope ook een prima gast, dit is een Nederlander met erg veel talent en altijd wel een lekkere bass in zijn nummertjes.

Maar zoals ik hierboven al zei is hardstyle niet het enige dat ik luister, ik luister ook graag naar (alternatieve) rock. Muse, Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, en The Rasmus is mijn favoriet. Dit is een Finse band die al erg lang bestaat, velen zullen zich 'In The Shadows' nog wel herinneren, hun grootste hit. Met hun nieuwe album dat net uit is zullen we ongetwijfeld weer veel over ze gaan horen op de korte termijn, want er staan weer heerlijke nummers op.

[hr=1]black[/hr]

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...