Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581680

Editie 106 - De Kronieken der ...


Dutchy3010

575 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_29008.png

De Kronieken der .Levi.

Deze rubriek is geschreven door TheGuardian!

[table=simple]Levi, sinds kort Administrator van het forum, heeft een erg interessante forum geschiedenis. Het begon allemaal op 11 December 2004, de dag waarop hij registreerde. Hij had toen maar één doel: hulp vragen bij de export missies van GTA San Andreas.| av-1925.gif[/table]
Hey ik weet niet goed waar de buffalo auto zit :blink:

kan iemand mij daarbij helpen

Greetz Levi

Na deze posts is Levi zich zelf meer gaan verdiepen in San Andreas. Hij begon meer en meer mensen te helpen met vragen over San Andreas. Zo werd hij ook al snel superlid op 1 juni 2005

Maar Levi hield het niet bij zijn zwarte jasje en ging al snel verder richting het groene jasje, welke kort daarop volgde. .Levi. werd megalid op 7 juli 2005.

Ik ben sinds deze nacht megalid geworden. :)

Ik wou graag de mensen hartelijk bedanken dat ze vertrouwen in mij hadden om mega te worden.

Ik heb er hard voor gewerkt en het is me ook gelukt.

Hey iedereen!

greets Levi. ;)

[table=simple]gallery_536_30_56807.jpg |Op 19 juli 2005 besluit .Levi. het verder te gaan schoppen en word moderator van het San Andreas subforum. Sinds die dag ging hij zich nog meer verdiepen in San Andreas om de leden te kunnen helpen en het subforum ordelijk te houden. Later nam Flame^ zijn status over als moderator. .Levi. werd namelijk op 16 november 2005 moderator van het graphics fora samen met Slimm. Het Graphics fora werd ook pas vanaf deze dag opgericht.[/table]

Wist je dat...

.Levi. komt nog erg weinig in de GTA-delen, terwijl hij eerder San Andreas moderator was. Een reden hiervoor is dat zijn interesse nu eenmaal veel meer ligt bij graphics en veel minder bij de GTA spellen. Daarnaast is het San Andreas forum een stuk rustiger als dat het forum dat was toen .Levi. daar nog moderator was. Hierdoor is het ook veel minder spannend geworden voor Levi en dat verklaart dan ook gelijk waarom we hem nog weinig in de GTA-fora zien.

Helaas moeten we meedelen, dat het "Sounds, movies and Arts" forum niet meer bestaat. Maar hiervoor in de plaats hebben we vanaf nu vier spiksplinter nieuwe Graphics Fora. Door de verschillende subforums, zal het een stuk overzichterlijker worden. Ook zullen in de nieuwe fora, tal van nieuwe activiteiten worden gestart in de komende tijd.

Slimm en .Levi. zullen de nieuwe forums als moderator gaan beheren, en we hebben er alle vertrouwen in dat het een succes gaat worden.

veel plezier. :bier:

[table=simple]Tijdens de Forum Awards van 2005 weet .Levi. de award "beste moderator" binnen te halen.

Deze award zorgde er uiteindelijk voor dat Levi op 6 Maar 2006 gepromoveerd werd tot Global Moderator. Dus hij nam afscheid van zijn blauwe jasje en trok een vers paars jasje aan.| post-536-1167494176.gif[/table]

Vanaf heden zal .Levi. naast het modereren van z'n eigen fora, ook de taak van global moderator vervullen. In deze functie zal hij dus mazzeltje, Ewoud en GTA-sheep bijstaan.

Wij hebben er als Crew alle vertrouwen in dat .Levi. ook deze taak met net zoveel plezier en enthousiasme zal vervullen als hij altijd als moderator heeft gedaan.

[table=simple]gallery_536_30_27883.png |Zo blijft het een betrekkelijk lange tijd vrij stil in .Levi. zijn forum geschiedenis. Tot de forum awards 2006 voor de deur staan. Uiteindelijk komt de contest CSC van Levi uit de bus als beste Contest [/table]

[table=simple]2007 blijkt een heel rustig jaar te zijn voor .Levi.

Hij blijft trouw in zijn paarse jasje rustig het forum modereren en dan vooral het graphics forum, welke nog steeds onder zijn hoede ligt. Weer als de Forum Awards 2007 voor de deur staan weet .Levi. opnieuw een award binnen te slepen. Bij de Forum Awards 2007 weet .Levi. opnieuw een award binnen te slepen, die van het 'Beste Topic'. Levi bleef trouw Global Moderator maar voor het graphics forum begon hij vernieuwingen te plannen, die uiteindelijk doorgevoerd werden op 2 Februari 2008.| levicolortagwl8.png[/table]

Wist je dat..

.Levi. begon met graphics toen meer en meer leden van GTAForum hier aan begonnen. Slimm had toen in der tijd Adobe Photoshop op zijn PC staan en levi wou daar toen ook direct mee aan de slag gaan.

De afgelopen tijd hebben de graphics moderators er achter de schermen heel hard aan gewerkt. Sommige naamswijzigingen waren al zichtbaar, maar nu zijn ook twee nieuwe fora opengesteld,en daarmee is de herindeling afgerond.

In dit topic wordt de nieuwe indeling verder toegelicht, en het is dan ook verstandig dat topic even goed door te lezen als je de graphics fora regelmatig bezoekt.

Ik wil in ieder geval .Levi. en RonaldVC feliciteren met het resultaat en bedanken voor de hoeveelheid werk die ze erin hebben gestoken.

Op 26 augustus 2008 werd het een grote dag voor Levi. De Globale moderator status word opgeheven en Levi kreeg samen met de 2 andere globale moderators een promotie tot administrator.

GTAGames.nl afbeelding
GTAGames.nl afbeelding
Wat zijn de Global Moderators afgeschaft? Geen Dutchy3010, GTA-Sheep en .Levi. meer in een paars kleurtje. Ze zijn namelijk vanaf vandaag te vinden op ons forum in een Rood Adminstrator kleurtje. De Global Moderator groep is opgeheven aangezien deze fantastische mensen die al jaren hard meewerken aan ons forum eigenlijk stiekem al die tijd al Admin waren. Bij deze krijgen ze dus ook nog toegang tot een hoop handige functies om het forum nog beter te maken.

Hierbij wil ik Dutchy3010, GTA-Sheep en .Levi. feliciteren met hun nieuwe functie als Adminstrator.

photo-1925.png

De komende tijd zullen er nog enkele aanpassingen aan ons forum worden gemaakt waardoor alle Moderators enkele (voormalige) Global Moderator functies tot hun beschikking krijgen. Hierdoor wordt de Moderator taak makkelijker en kunnen ze adequater tegen spammers opgetreden.

Levi zijn eerste signature:

hitman1bj.jpg

Meer oude signature van Levi vind je hier terug.

Tot op heden' en 'Wie weet waar de toekomst ons nog heen brengt met Levi!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...