Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 107 - Interviews


Dutchy3010

487 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en Jay;!

Deze week een verbazing, want wie had gedacht dat Pennywise The Clown zo uitgebreid zou antwoorden???

[hr=3]#3b91c3[/hr]Jay;

Thundercover

Pennywise The Clown

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Op 10 Juni 2005 ben je geregistreerd, hoe ben je toen op het forum terecht gekomen?

Dat is een hele tijd terug. Maar ik kan me nog vaag herinneren dat ik ergens in de put zat met een of andere missie in San Andreas.

Ben je er met je helpers uitgekomen?

Nee, ik zit nu zo'n drie jaar op het forum. Maar die verdomde missie is me vooralsnog niet gelukt.

Je zit inderdaad alweer drie jaar op het forum. Hoe kijk je nu op die periode terug?

Met vallen, hard neerkomen, opstaan en weer vallen. Ik was in het begin heel erg gericht op een promotie naar Superlid. Mijn eerste paar post bezorgde me al snel mijn eerste percentages, dus daar moest ik eventjes een andere richting op draaien. Al met al merkte ik dat ik het nooit zo volhouden, altijd maar serieuze posts en reacties. Ik had veel meer lol als ik gewoon mezelf was. En ik ben weliswaar behulpzaam, maar hou ook wel zeker van een geintje op zijn tijd. Vandaar dat ik tegewoordig lekker dagelijks mijn ding doe op het forum, met enerzijds serieuze posts. Maar ook lekker veel grapjes en grollen. En zo hoort het ook.

Je staat bekend om je cynische opmerkingen waarmee je het soms best moeilijk voor jezelf maakt. Zal je dit karakter altijd blijven aanhouden?

Absoluut niet. De meeste mensen denken dat ik net zo ben in RL als op het forum. Maar ik ben een snuggere jongen, die weliswaar veel lol kan maken, maar veelal erg serieus is. Mijn vrienden in het dagelijkse leven zijn ook geen middelbare schooliertjes die nog stoer doen met jointjes en flesjes bier. Ik ben vaak omringt door serieuze mensen, en met dat volk kan ik het beste opschieten. Het feit dat ik me langzaam tot een 'clown' heb gevormd op Gtaforum, maakt dat ik zo veel mogelijk ironische opmerkingen probeer te maken. Maar ik heb ook wel degelijk een serieuze kant, alleen zul je die pas te zien krijgen als je me beter leert kennen. De vraag 'Zul je dit karakter op het forum altijd blijven aanhouden', zal worden beantwoord met een kleine ja, maar ook een beetje nee. Ik ben welliswaar hoe jullie me kennen, maar leer je me beter kennen, dan weet je ook dat ik niet altijd de clown hoef uit te hangen.

Heeft je naam, en dan met name het laatste woord, veel invloed gehad op je gedrag op het forum?

Ik heette bij mijn registratie 'san_andreas'. Toen ik eenmaal de film IT gezien had, was ik hier zo van onder de indruk dat ik mijn naam wou veranderen in Pennywise. Alleen was er een lid die schijnbaar fan was van de gelijknamige band Pennywise, dat deze al met die naam rond liep. Vandaar dus 'Pennywise-The-Clown'. Toen ik deze naam eenmaal had, werd ik wel eens clown genoemd, maar zo gedroeg ik me absoluut niet. Ik was nog steeds een 16-jarig kind zonder al te veel verstand. Ik deed mijn best, maar wist niet precies hoe. Uiteindelijk heb ik mijn gedrag zodanig aangepast dat ik inderdaad een beetje de clown uit zou hangen. Het cynischme kwam pas vele maanden later.

Hoe ben jij met GTA in aanraking gekomen?

Ook dat is weer een heel aantal jaren terug. Grand Theft Auto (1) was pas net uit, en onze buurman in de flat waar mijn vader toendertijd in woonde, had dit spelletje op zijn pc staan. Ik snapte werkelijkwaar geen hol van de bedoeling van het hele spel, maar vond het geweldig om rond te crossen door de straten van LC. Het is dat mijn pa een aantal jaren later het spel GTA2 cadeau gaf op mijn 13e verjaardag. Ik wist toen nog niets van games af, en het was naar mijn idee ook nog niet zo'n grote hype als het nu is. In ieder geval was ik helemaal verkocht toen diezelfde vader mij een paar jaar GTAIII schonk. In 3D mét een stuur lekker touren en crossen door afwisselende landschappen. Nog steeds snapte ik geen zak van de missies. ik deed maar wat, en kwam dan ook niet verder dan het tweede eiland. Weliswaar heb ik me (uiteraard) met cheats erg vermaakt met GTAIII. En vanuit dat spel ben ik eigenlijk in de gehele GTA-scene terecht gekomen. Ik vind het nog steeds geweldig, maar weliswaar jammer dat er nooit meer een sfeervol deel zoals Vice City is uitgekomen. Dat was namelijk helemaal het einde.

Wat verwacht je van GTA4 voor de pc en GTA Chinatown Wars voor de DS?

Ik heb geen nintendo DS. Twee schermen is niets voor mij, krijg ik vast en zeker koppijn van. Zelfs een goedkope tetrisconsole is me zo nu en dan wel eens te veel geweest. Ik loop nog steeds rond met een roze Gameboy Collor, en een zwarte Gameboy Advance SP. Ik doe hier al niets mee, dus waarom zou ik dan wel iets met dat twee-schermige ding gaan doen. In ieder geval verwacht ik wel relatief veel van Chinatown Wars. Het is toch weer lang geleden dat er een spelletje op een kleine (gameboy) console uitkwam. En de screens laten zien dat het toch wel een goed grafisch ontwikkeld spel gaat worden. Ondanks ik het nooit zal gaan spelen, lijkt het mij misschien best een leuk deel van de GTA-reeks. Iedereen is bekend met de hype rondom het uitkomen van GTAIV. Al een ruim jaar vantevoren worden er screens en trailers uitgebracht, waar miljoenen mensen naar hebben gekeken. Uiteindelijk vind ik de release van de consolegames van IV een beetje tegenvallen. Ik mis de sfeer in de PS3-versie die ik eigen. Dat ze nu nog een PC-versie gaan uitgeven vind ik een gewaagde gok van Rockstar. Het is altijd maar de vraag geweest of er nog een pc-deel uit zou komen. Nagenoeg schijnen er toch genoeg mensen te zijn geweest die geen console hebben aangeschaft, en gewoon hebben gewacht tot de verschijning van de PC-versie. Ik verwacht dat ook deze goed verkocht zal worden. Ik heb veel mensen gesproken die hem ondanks ze de consoleversie hebben, toch zullen aanschaffen op pc.

Welke GTA’s heb je in bezit, wat vind jij de leukste en waarom?

Ik heb momenteel Grand Theft Auto, GTA2, Vice City, San Andreas, en IV. De vraag welke ik de leukste vind is niet te beantwoorden. Ze hebben elk hun eigen karakter, en elk hun slechte en goede eigenschappen. IV vind ik sfeerloos, maar grafisch natuurlijk super. Bepaalde dingen zijn geweldig zoals gevechten, effecten, crashes enzovoorts. San Andreas heeft een goede sfeer, en de black gangscene vind ik persoonlijk leuk om mee te maken in een spel. Je zit toch als speler bij een grote groep gangleden, en dat powergevoel mis ik nog wel eens bij IV. Daar loop je als eenzame oosterling door de straten van New York/Liberty City. Vice City zou ik als ik echt een keuze zou moeten maken, de leukste versie vinden. De sfeer is zoals waarschijnlijk iedereen vind, werkelijk geweldig. Als ik een spel nog een keertje zou willen uitspelen, zou dat Vice City zijn.

Wat doe je zoal buiten het forum om?

Ik ben op het moment aan het werk bij de Albert Heijn, als vakkenvuller. Ik heb een studie als gastheer/Sommelier afgerond, en ben op zoek naar een nieuwe studie. Al is het zoeken daarvan erg lastig, en vandaar een bijbaantje naast het zoeken, om toch wat geld te verdienen. Verder ben ik een trouwe aanhanger van de voetbalclub VVV-Venlo. Ik ga vaak naar de trainingen, aangezien deze vaak worden bezocht door kenissen van mij. Tevens ken ik de spelers en bestuursleden aardig goed. Voetbal is een grote hobby van me, en zo nu en dan ben ik wel eens op een trapveldje te vinden. Daarnaast is muziek een grote passie van me. Ik speel keyboard, en wil graag electrisch gitaar gaan spelen. Muziek luisteren is iets wat ik dagelijks doe. Er gaan hier zo'n 3 duracell-batterijen per week door, vanwege mijn MP3-verslaving.

Wat voor muziek luister je zoal en word het niet eens tijd voor een Ipod?

Die I-pod komt er voorlopig nog niet nee. Ik heb me weliswaar ingeschreven bij een of andere competitie waarin je een I-pod kunt winnen, maar o.a financiële kwesties maken het dat het witte aparaatje voorlopig nog eventjes in de winkel moet blijven. Welke muziek luister ik. Mijn favoriete muziek is vooral muziek uit de jaren 70 en 80, toen er nog échte muziek werd gemaakt. Pink Floyd, George Michael, Deep Purple, Guns 'n Roses, Dire Straits, Queen, Boston, Simon & Garfunkel, Clouseau, The Who... Allemaal muziek waar je me snachts voor wakker kunt maken. Ik heb mijn passie voor deze muziek gecreëerd via de radio's van Vice City en San Andreas. Het nummer "Smokin", van Boston zou op dit moment mijn lievelingsnummer zijn. Dit nummer hoorde ik voor het eerst op de radiozender KDST, in GTA San Andreas.

Wat zou je aan het forum willen veranderen als je alle rechten had?

Dit verschilt dagelijks. Ligt eraan wie of wat op het forum me dwars ligt. Op dit moment zou ik wensen dat men vanaf Superlid zijnde een blog aan mag maken. Gang's hebben zoiets toch wel nodig is mijn mening. En het is moeilijk om als net beginnende gang een megalid binnen te halen.

Wat was het leukste moment dat jij op het forum meemaakte?

Zonder enige twijfel het corporation worden van Duckdome. Ik liep toendertijd stage bij een kasteel/hotel, waar omheen een grote kasteelvijver lag. Hier zwommen en spartelde allerlij eenden rond, en op een of andere manier deed de sfeer bij Duckdome me toen denken aan de leuke stageperiode die ik daar heb mogen mee maken.

dat je er eventjes bij zet dat ik ook daadwerkelijk lid was van de gang :puh:

In welke fora zien je jou vooral wel en in welke juist totaal niet?

Ik heb zelf nooit enig idee op welk fora ik zit. Ik klik namelijk nooit fora aan, maar altijd de 'nieuwe berichten' knop, onder de button 'Lid Menu'. Al met al zou je me dus overal kunnen tegen komen, behalve fora zoals Chinatown Wars, of andere dingen waar ik niets vanaf weet.

Wat was het minst leuke moment dat jij op het forum meemaakte?

Ik heb nooit echt mindere momenten meegemaakt. Daarvoor zit je natuurlijk niet op het forum, en de mogelijkheden zijn al zo groot, dus waarom zou je je dan in een mindere situatie gooien. Natuurlijk zijn er situaties waarbij je er zelf niets aan kan doen, en dat was zo bij de opheffing van De Duckdome Corporatie. Ikzelf was toendertijd Co-leader, en moest aanzien hoe de corp dagelijks verslechterde. Er is dan niets wat je kunt doen, wat je ook probeert. Uiteindelijk hebben de leader M4X, de moderators en ik besloten om alles dicht te gooien. Een mooi afscheidstopic met vele leuke reacties was een mooi aandenken voor een wat minder moment.

Wie zou jij graag terug willen zien in een interview?

Ik moet bekennen dat ik OWN niet vaak lees, dus geen idee heb of de volgende persoon al eens is geinterviewd. Maar naar wie ik wel benieuwd ben is Disturbed. Ook een cynistisch persoon, en ook hij loopt al een geruime tijd rond op het forum.

Ja, Disturbed is al eens geinterviewd. :puh:

Hm.. moeilijke vraag dan :puh: Ik had Vegeta willen zeggen, maar dies verbannen vandaag. Zou het echt niet kunnen zeggen. Neem aan dat de meeste veteranen al geïnterviewd zijn, en ik heb verder niet echt interesse in de nieuwelingen van de laatste maanden.

Wat vond je van het interview en de interviewers?

Ik vond de interviewers werkelijkwaar keurig op elkaar ingesteld. Vragen waren uiteenlopend, maar dat valt ook wel te zien aan mijn belachelijk lange antwoorden. Al met al een leuke mijlpaal voor mijn loopbaan als lid van dit forum. Tevens heb ik nu ook een andere kijk op OWN. Ik zal proberen de rubrieken van vaker te lezen.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...